Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

“Λευκό, άκυρο, αποχή”; Για κορόιδα ψάχνετε;

Απὸ τον καθηγητὴ τού Συνταγματικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου, ‘Ηλία Νικολόπουλο, λάβαμε ορισμένα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να μας απασχολήσουν πολύ πριν ψηφίσουμε στις εκλογές της 6ης Μαίου, 2012. Οι…εκλογομάγειροι των δύο Κομμάτων Εξουσίας έχουν διαβρώσει τη Δημοκρατία με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, ώστε όσο και αν πέσει η δημοτικότητά τους, να φροντίζουν να παίρνουν…τη δήθεν…Λαική εντολή να κάθονται στο σβέρκο μας σε μόνιμη βάση. Μόνον που αυτή τη φορά τους πήρε είδηση ή πλειοψηφία των Ελλήνων και δε θα πέσουν στην παγίδα τους. Προσέξτε τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εκλογών:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004
Ν.Δ.3.359.058 ψήφοι
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 3.002.531 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 2,492,692 Έλληνες…
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 3.012.373 ψήφοι
Ν.Δ.2.295.967 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 3.075.043 Έλληνες..!
Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών :
Όπως βλέπετε, το πρώτο Κόμμα, προσέξτε, πριν μας προκύψουν τα δύο…Μνημόνια ήταν τα 3.075.043 των Ελλήνων που δεν ψήφισαν! Αποτέλεσμα να γίνει Κυβέρνηση το Κόμμα που ήλθε δεύτερο με 3.012.373 ψήφους!
Να μη κάνουμε, προς Θεού το ίδιο λάθος! Θα είναι τραγικό!
Αυτή τη φορά θα πρέπει να προσέξουμε δύο πολύ επικίνδυνες εκδοχές:
Η πρώτη αναφέρεται στο ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ και ΑΠΟΧΗ. Και οι τρεις επιλογές είναι είναι υπέρ του πρώτου κόμματος! Προσέξτε σε αυτό ποντάρει το κάθε ΠΑΣΟΚ για να Κυβερνήσει! Ομολογεί, έμμεσα, ότι δεν πρόκειται να πάρει αυτοδυναμία, για αυτό και δηλώνει ότι δε πρόκειται να συγκυβερνήσει με το δεύτερο κόμμα! Να μη πέσουμε στην παγίδα, από την αηδία που μας κατέχει για τα Κόμματα Εξουσίας και ρίξουμε Άκυρο, Λευκό ή Αποχή! Επίσης, δεν ισχύει μια άλλη παραπλάνηση που κυκλοφόρησε από το διαδίκτυο που έλεγε ότι αν οι τρεις αυτές επιλογές είναι πάνω από το 50% του εκλογικού σώματος, ακυρώνονται οι εκλογές!
Προσοχή, όμως και σε μια άλλη παγίδα των εκλογών στην οποίο ποντάρει το πρώτο Κόμμα σε ψήφους, άσχετα με τον αριθμό των ψήφων που θα πάρει. Όλοι οι ψήφοι όλων των μικρών Κομμάτων που δεν θα συμπληρώσουν το ελάχιστο ποσοστό του 3% επί του συνόλου των ψήφων…κληρονομούνται από το πρώτο σε ψήφους Κόμμα!
Μερικά γκάλοπ, έχουν προβλέψει ότι το πρώτο κόμμα, μπορεί να κληρονομήσει μέχρι και 50 έδρες από τις ψήφους-ρετάλια, των μικρών Κομμάτων! Και θα πρέπει να υποστούμε τις δηλώσεις τους ότι πήραν… τη Λαική Εντολή από το…Λαό να μας Κυβερνήσουν!
Επομένως, η λογική πρόταση που δημιουργείται από τις αντιδημοκρατικές πονηριές των Πολιτικών μας είναι να ψηφίσουμε όποιο Κόμμα εξασφαλίζει, σύμφωνα με τα γκάλοπ, την είσοδό του στη Βουλή. Όταν λέμε, εξασφαλίζει, εννοούμε τα Κόμματα που θα πάρουν πάνω από 5-6%, όπως είναι το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος, και 0 Κουβέλης. Διαλέξτε ένα από αυτά τα Κόμματα γιατί αν ψηφίσετε κανένα από τα υπόλοιπα, ενισχύετε το πρώτο κόμμα! Πχ ο ΛΑΟΣ που βρίσκεται σε οριακό σημείο, μπορεί να μη εισαχθεί στη Βουλή και να κληρονομήσει το πρώτο κόμμα εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που δε τις ανήκουν! Το ίδιο θα συμβεί αν ψηφίσετε οποιοδήποτε άλλο από τα νέα Κόμματα που οι ενδείξεις μας λένε ότι δε θα συγκεντρώσει πάνω από 3%
Συμπερασματικά, αν θέλουμε να διώξουμε μια για πάντα τα δύο Κόμματα Εξουσίας θα πρέπει: 1) Οπωσδήποτε να Ψηφίζουμε ένα Κόμμα, σε καμία περίπτωση να μη ρίξουμε Λευκό, Άκυρο ή Αποχή και 2) Οπωσδήποτε να ψηφίζουμε ένα από τα μικρότερα που οι ενδείξεις μας λένε ότι θα εισαχθούν στη Βουλή.
Σπύρος Π.
πηγή : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: