Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αλωνίζουν οι τέκτονες με πρόφαση τις φιλανθρωπίες

  Αλωνίζουν οι τέκτονες με πρόφαση τις φιλανθρωπίες
Μέσα στον κοινωνικό ιστό της χώρας επιδιώκουν όλο και πιο έντονα μπουν οι τέκτονες που εκμεταλλευόμενοι τις ημέρες των Χριστουγέννων διαφημίζουν το φιλανθρωπικό τους έργο.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε σε άρθρα, «οι Έλληνες Τέκτονες πρόσφεραν συνολικά 280.000 ευρώ σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδρύματα, συλλόγους και οργανισμούς.
Τα ποσά δόθηκαν σε ειδική εκδήλωση του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η αλληλεγγύη των Ελλήνων τεκτόνων προς την ταλανιζόμενη από την κρίση κοινωνία εκφράστηκε με ποσά από 3.000 έως 5.000 ευρώ σε διατακτικές τροφίμων προς 25 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σε άλλα οκτώ ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης και ο Πανελλαδικός Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, διατέθηκαν, με τη μορφή υποτροφιών, επίσης, ποσά από 3.000- έως 5.000 ευρώ.
Ανάλογα ποσά διανεμήθηκαν επίσης με τη μορφή υποτροφιών, επιταγών ή βραβείων σε συλλόγους, ιδρύματα και πρωτοβουλίες, όπως η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, οι Γιατροί του Κόσμου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, ενώ δόθηκαν υποτροφίες και διατέθηκαν ποσά για την αγορά διδακτικού και εποπτικού ηλεκτρονικού υλικού σε άλλους πέντε οργανισμούς και ιδρύματα».
Τέλος, να τονιστεί πως τιμήθηκε ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο έργο των τεκτόνων…

τό είδαμε ΕΔΩ
tilegrafima.

ΣΧΟΛΙΟ: Ας τό πούμε λίγο καλύτερα. Καί τό σημερινό εκκλησιαστικό έργο είναι κατεξοχήν φιλανθρωπικό. Καθότι οι περισσότεροι είναι Μασόνοι. Η φιλανθρωπία ρίχνει στάχτη στά μάτια από αιώνες προσπαθώντας νά κρύψει τό απάνθρωπο πρόσωπο τής εξουσίας.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: