Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Παιδιά-καμικάζι με νοητική υστέρηση

Η έκθεση από τον ΟΗΕ για το ISIS, που ανατριχιάζει
Από τη Μυρτώ Μπούτση
Δεν έχουν ιερό και όσιο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που εκμεταλλεύονται για τους σκοπούς τους κάθε ανυπεράσπιστο, γυναίκες-σκλάβες, ανηλίκους, όπως αποδεικνύεται μάλιστα τώρα ακόμη και διανοητικά καθυστερημένα παιδιά!

 Την αποκάλυψη κάνει έκθεση της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Παιδιών του ΟΗΕ, σύμφωνα με την οποία οι φανατικοί ισλαμιστές χρησιμοποιούν εσχάτως ως καμικάζι αυτοκτονίας διανοητικά καθυστερημένα παιδιά, τα οποία «μάλλον δεν συνειδητοποιούν καν τι κάνουν».
Η έκθεση, την οποία επικαλείται η τουρκική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», έρχεται στο φως λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, που αποδόθηκε σε 12χρονο βομβιστή του Ισλαμικού Κράτους (παρότι χθες ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε πως παραμένει ανεπιβεβαίωτη η ταυτότητά του) και όπου και μεταξύ των θυμάτων ήταν 22 παιδιά και ένα τρίμηνο βρέφος.
Την ίδια ώρα οι Αρχές -αυτή τη φορά του Ιράκ- συνελάμβαναν ακόμη έναν ανήλικο δράστη, που ετοιμαζόταν να ανατιναχθεί για το Ισλαμικό Κράτος. Ο ανήλικος, που κατά τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιρκούκ είναι μόλις 15 ετών, συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής ζωσμένος με εκρηκτικά και με το σχέδιο να ανατιναχθεί σε σιιτικό τέμενος! Οι Αρχές τού αφαίρεσαν τη ζώνη εκρηκτικών που φορούσε κάτω από μια ποδοσφαιρική φανέλα του Μέσι, ενώ ο μικρός ξέσπασε σε κλάματα. Στη διάρκεια της ανάκρισης υποστήριξε πως τον είχαν απαγάγει κουκουλοφόροι, οι οποίοι του φόρεσαν τα εκρηκτικά και τον έστειλαν στην περιοχή. Ενα σενάριο που δεν απέχει από τις πρακτικές που έχουν καθιερώσει πια, όπως φαίνεται, οι τζιχαντιστές, προκειμένου να στέλνουν στον θάνατο αντί γι' αυτούς μικρά παιδιά.
«Το Ι.Κ. προχωρά σε απαγωγές παιδιών, τα οποία εκμεταλλεύεται ως σκλάβους του σεξ ή για βομβιστές αυτοκτονίας» εξηγεί η εκπρόσωπος της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών Ρενάτε Βίντερ. Τον περασμένο Μάριο, ο Ι.Κ. είχε χρησιμοποιήσει ένα νεαρό αγόρι ως βομβιστή αυτοκτονίας σε επίθεση σε γήπεδο στη Βαγδάτη όπου σκοτώθηκαν 65 άνθρωποι. Την πρακτική, πάντως, φαίνεται πως εφαρμόζουν και οι Ταλιμπάν, οι οποίοι αγοράζουν παιδιά ηλικίας 6-8 ετών στο βόρειο Αφγανιστάν και τα διδάσκουν πώς θα γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας.
Και νέο φρικιαστικό βίντεο!
Με νέο ανατριχιαστικό βίντεο επανέρχεται το Ισλαμικό Κράτος, με το οποίο ζητά από τους υποστηρικτές του να μην περιμένουν εξελιγμένο εξοπλισμό ή εκρηκτικά για να επιτεθούν, αλλά να εξαπολύσουν επιθέσεις με ρόπαλα του μπέιζμπολ, τρυπάνια, κατσαβίδια και υποδερμικές σύριγγες! Στο βίντεο παρουσιάζονται εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, κάτι που γεννά ερωτήματα σχετικά με ενδεχόμενο χτύπημα στη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Απεικονίζονται ακόμη ο Πύργος της Πίζας, ο Πύργος του Αϊφελ και το άγαλμα της Ελευθερίας.
dimokratianews,23.08.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: