Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η ληστεία και η προδοσία της Ελλάδος

Βιώνουμε μία πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά ληστεία των Ελλήνων, μεταξύ άλλων από τους ίδιους τους συμπατριώτες τους, καθώς επίσης μία ηττοπαθή συνθηκολόγηση της χώρας μας – από δεκάδες Εφιάλτες που έχουν μαζευτεί σε μία Βουλή, η οποία έχει ποδοπατήσει επανειλημμένα το Σύνταγμα μας με τα μνημόνια και σήμερα με ένα εθνικό έγκλημα που ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη
Επικαιρότητα
Στην Ελλάδα επικρατεί το απόλυτο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό χάος – ενώ πραγματοποιείται ύπουλα ένα «πλιάτσικο» άνευ προηγουμένου. Δυστυχώς εν αγνοία των περισσοτέρων που συνεχίζουν να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα – επειδή δεν θέλουν να τεθούν προ των ευθυνών τους.
Ειδικότερα, από τη μία πλευρά ευρίσκεται σε εξέλιξη η «εν ψυχρώ ληστεία» των φτωχών κυρίως Ελλήνων Πολιτών – ένα πάρτι κυριολεκτικά εις υγεία των κορόιδων, μέσω των βουνών των κόκκινων χρεών μαζί με τις υπέρογκες επιβαρύνσεις τους, τα οποία έχουν συσσωρευτεί από την εγκληματική πολιτική των μνημονίων.
Κόκκινα χρέη της τάξης των 100 δις € απέναντι στις τράπεζες, σχεδόν 180 δις € στο δημόσιο μαζί με τα πρόστιμα, 35 δις € στους κρατικούς οργανισμούς κοκ. Πάνω από 300 δις € λοιπόν, τα οποία έχουν αναλάβει κάθε είδους ελληνικές εισπρακτικές εταιρείες, συχνά σε συνεργασία με ξένα «κοράκια» – οι οποίες δεν ντρέπονται να πλουτίζουν εις βάρος των εξαθλιωμένων συνανθρώπων τους, εξοργίζοντας όποιον διαθέτει ακόμη έστω και ελάχιστα ψήγματα συνείδησης.
Στο παράδειγμα των ληξιπρόθεσμων της ΔΕΗ που έχει αναλάβει να εισπράξει ο εξάδελφος του υπουργού οικονομικών μας (!), μόνο το bonus που θα κερδίσει εάν καταφέρει να πάρει από τους πελάτες της 550 εκ. €, ήταν στην αρχική σύμβαση 12 εκ. € – υποθέτουμε επί πλέον της κανονικής αμοιβής της εταιρείας του (άρθρο).
Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός, αφού έχουν εφορμήσει όπως οι γύπες στους δύστυχους Έλληνες που δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το ρεύμα, πολλές άλλες δικηγορικές εταιρείες, κυρίως αυτές που στηρίζονται από την κυβέρνηση – χωρίς καμία ντροπή, πιθανολογώντας πως θα έχουν τη γνωστή δικαιολογία του Soros, σύμφωνα με την οποία εάν δεν πρόδιδε ο ίδιους τους Εβραίους συμπατριώτες του στους Γερμανούς, θα το έκανε κάποιος άλλος.
Ουσιαστικά όλοι αυτοί, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, δεν είναι τίποτα άλλο από «συνεργάτες των Γερμανών» – αφού τους βοηθούν να εξαθλιώσουν και να ληστέψουν τους Έλληνες για να εξυπηρετηθεί το δημόσιο χρέος, παράλληλα με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της χώρας. Δυστυχώς χωρίς να νοιώθουν καμία ντροπή, ενώ υποθέτουμε πως η κυβέρνηση δεν θα τους στηρίζει με το αζημίωτο – κάτι που άλλωστε φάνηκε με την υπόθεση του ενοικιαστή της βίλας στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος έβαλε κυβερνητικό δικηγόρο να τη νοικιάσει, προφανώς για να μην εκτεθεί.
Από την άλλη πλευρά τώρα, ξεπουλιέται ολόκληρη η δημόσια περιουσία σε απίστευτα εξευτελιστικές τιμές, όπου φαίνεται πως επόμενη στη σειρά θα είναι η ΔΕΗ – αφού έχει απαξιωθεί πια σε τέτοιο βαθμό που δεν θα την αφήσουν οι Γερμανοί σε άλλα χέρια. Πόσο μάλλον όταν μέσω αυτής θα έχουν οι δυνάμεις κατοχής πρόσβαση σε όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις – οπότε θα είναι σε θέση να εκβιάζουν, αναθέτοντας στην επιχείρηση την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ, φόρων ή οτιδήποτε άλλο.
Οι εταιρείες ύδρευσης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως θα δοθούν ως δώρο στους Γάλλους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εγχώρια ελίτ «τύπου Βαρδινογιάννη» (ανάλυση– υπενθυμίζοντας πως ο επιχειρηματίας έχει άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση, φυσικά επίσης με την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ διαθέτει πια δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τους οποίους μπορεί να χειραγωγήσει κανείς τους πάντες. Είναι το λιγότερο βέβαια, αφού όποια επιχειρηματική ή/και πολιτική «πέτρα» και αν σηκώσει κανείς, θα τον βρει από κάτω – χωρίς φυσικά να τον παρεξηγούμε, αφού κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.
Η κατάτμηση της Ελλάδας
Εκτός από τη λεηλασία τώρα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, μεταξύ άλλων με τη βοήθεια των αφελληνισμένων τραπεζών που αφενός μεν κατέχουν ενυπόθηκες εγγυήσεις Ελλήνων αξίας 300-400 δις €, αφετέρου είναι σε θέση να «πιέζουν» το δημόσιο μέσω των καταθέσεων των Ελλήνων και των ομολόγων, δρομολογείται και η κατάτμηση της χώρας – όπως ακριβώς είχε αναλύσει ακόμη και ο κ. Καργάκος (βίντεο).
Αφετηρία θα αποτελέσει η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίαςόπου τόσο η κυβέρνηση των Σκοπίων, όσο και η ελληνική, εκτελούν ένα «συμβόλαιο θανάτου» – με γραμμάτια υπογεγραμμένα αλλά και με πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα, αφού διαφορετικά δεν θα έπαιρναν το ρίσκο να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τη συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών που είναι αντίθετοι.
Υπενθυμίζουμε εδώ πως η Τουρκία έχει στο στόχαστρο τόσο την υπόλοιπη Θράκη που θα απομονωθεί σταδιακά από την Ελλάδα μέσω της ανεξαρτητοποίησης της Μακεδονίας, όσο και την υπόλοιπη Κύπρο – όπως πολύ σωστά υποδεικνύει ο Γάλλος αναλυτής (άρθρο). Εάν όμως χαθούν η Μακεδονία και η Κύπρος, θα χαθεί και η Ελλάδα – η οποία ανέκαθεν δεν είχε μόνο ήρωες, αλλά και πολλούς Εφιάλτες, στους οποίους άλλωστε οφείλονται όλες οι οδυνηρές της περιπέτειες. Φαίνεται δε πως θα βρεθούν ξανά, αυτή τη φορά 151 στη Βουλή, έναντι μόλις τριάντα αργυρίων – πιθανολογώντας πως η μερίδα του λέοντος θα μοιραστεί στους έξι αποστάτες και στην κυβερνητική ελίτ.
Όπως και να είναι η Μακεδονία, με προοπτική να μετατραπεί στο Σουέζ της Ευρώπης και να συνδεθεί με το δρόμο του μεταξιού, ενδιαφέρει όλες τις μεγάλες δυνάμεις – η κάθε μία από τις οποίες έχει τα δικά της σχέδια: τις Η.Π.Α., τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία, με την τελευταία να διακινδυνεύει ακόμη μία φορά τη μετατροπή των Βαλκανίων σε χώρο πολεμικών συγκρούσεων, αντίστοιχο με τη Μέση Ανατολή. Όλοι αυτοί γνωρίζουν πως στην Ελλάδα μπορεί να βρει κανείς πάντοτε μία πέμπτη φάλαγγα και έναν ικανό αριθμό Εφιαλτών – ιδίως η Γερμανία που έχει την εμπειρία του Τσολάκογλου από την κατοχή που είχε δηλώσει τότε τα εξής:
«Βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα ιστορικό δίλημμα: ή να αφήσω να συνεχιστεί ο αγώνας και να καταλήξει σε ολοκαύτωμα ή να υπακούσω στις παρακλήσεις και να αναλάβω της πρωτοβουλία της συνθηκολόγησης. Τόλμησα το δεύτερο και δεν υπολόγισα ευθύνες, ενώ μέχρι σήμερα δεν μετάνιωσα για το τόλμημα μου, αλλά αισθάνομαι υπερήφανος».
Κάτι ανάλογο ισχυρίζεται η κυβέρνηση σήμερα, αλλά έμμεσα και οι 151, οι οποίοι έχουν το θράσος να επιμένουν πως πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα – ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως το να αυτοαποκαλείται αυθαίρετα ένας σλαβικός λαός μακεδονικός, δεν του δίνει ασφαλώς το δικαίωμα να απαιτήσει λύση. Ορισμένοι δε από αυτούς «αναμασούν» την προκλητική και ανιστόρητη ανοησία, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα αποδέχθηκε τη σύνθετη ονομασία FYROM στον Ο.Η.Ε. το 1993, με την κυβέρνηση του κ. Κ. Μητσοτάκη.
Παρά το ότι λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά ότι, η ονομασία FYROM (Former Yugoslavian Republic OF Macedonia – πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας) δεν είναι μία σύνθετη ονομασία κράτους, όπως ένας πρώην δικαστής δεν είναι δικαστής πια, αλλά ένας τυπικός, πρόχειρος χαρακτηρισμός έως ότου βρεθεί το καινούργιο όνομα (=το νέο επάγγελμα), επιμένουν στην ανοησία – προφανώς για να χειραγωγήσουν τους άλλους ή/και να καθησυχάσουν τη συνείδηση τους. Απορούμε πάντως πώς δεν νοιώθουν ντροπή, ειδικά οι βουλευτές που κατάγονται από τη Μακεδονία – για τους οποίους η ψήφιση της συμφωνίας είναι συνώνυμη με τη μητροκτονία.
Επίλογος
Ολοκληρώνοντας, εν μέσω της οικονομικής γερμανικής κατοχής της πατρίδας μας, βιώνουμε μία πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά ληστεία των Ελλήνων, μεταξύ άλλων από τους ίδιους τους συμπατριώτες τους, καθώς επίσης μία ηττοπαθή συνθηκολόγηση της χώρας μας – από δεκάδες Εφιάλτες που έχουν μαζευτεί σε μία Βουλή, η οποία έχει ποδοπατήσει επανειλημμένα το Σύνταγμα μας με τα μνημόνια και σήμερα με ένα εθνικό έγκλημα που ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Δεν γνωρίζουμε εάν η συμφωνία θα μπορεί αργότερα να ακυρωθεί, όπως θεωρούν ορισμένοι, αλλά πιστεύουμε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζουμε με κάτι τέτοιο – αφού, εάν περάσει, θα σημαίνει πως δεν υπολογίζονται καθόλου οι Έλληνες, επειδή σκύβουν δουλικά το κεφάλι επί δέκα συνεχή χρόνια και ζητιανεύουν από τους Γερμανούς, χωρίς ίχνος ντροπής.
Εάν λοιπόν παρ’ ελπίδα ψηφιστεί η ενδοτική αυτή συμφωνία, με κριτήριο όχι το όποιο περιεχόμενο της, αλλά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, της ιστορίας και του πολιτισμού μας σε σλάβους που στηρίζονται από γερμανούς, θα πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγαλύτερη ταπείνωση του Έθνους μας στα 4.000 χρόνια της ιστορίας του – οπότε εύλογα τα παιδιά μας θα μας σιχαίνονται εσαεί, κατηγορώντας μας πολύ σωστά για δειλία και προδοσία μαζί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως το πολύ χειρότερο παρουσιάστηκε ως ευνοϊκό : Λένε για την συμφωνία των Πρεσπών: δεν δίνεται εθνικότητα αλλά μόνον ιθαγένεια. Ερώτηση: πως θα ονομασθεί η χώρα; Βόρεια Μακεδονία. Άρα η ιθαγένεια Μακεδόνας από που προκύπτει; Αφού δεν προκύπτει από το όνομα της χώρας , προκύπτει από την εθνότητα. Οπότε υπάρχει μία μακεδονική εθνότητα η οποία υπερβαίνει το κράτος της Βόρειας Μακεδονίας. Υπάρχει δηλαδή και αλλού εκτός της χώρας που ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία.