Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Κυβέρνηση του Αντιχρίστου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφιβάλλει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα πολιτικό,δημοκρατικό, αλλά μια εικόνα της κυβέρνησης του αντιχρίστου. Μάλιστα αγαπητοί μου,ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια έξω από τα δόντια χωρίς φόβο. Αν εξετάσουμε με προσοχή τα νομοσχέδια που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα μας φύγει κάθε ίχνος δισταγμού να ομολογήσουμε, πως είναι ξεκάθαρα μια κυβέρνηση του αντιχρίστου.

 Όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, που κυβέρνησαν σε χώρες όπως Σοβιετική Ένωση, Ανατολική Γερμανία,Πολωνία, Ρουμανία και άλλες,ήταν μεν εγκληματικά και ανελεύθερα για τον άνθρωπο, όμως δεν πρόδωσαν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους,ούτε την ομοφυλοφιλία ψήφισαν για τρόπο ζωής των πολιτών τους.Έτσι λοιπόν,διαπιστώνουμε πως αυτό το απαίσιο μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σχεδόν καμιά σχέση με τη γνήσια αριστερά,αλλά είναι πρόδρομος και αντίγραφο της κυβέρνησης του μιαρού αντιχρίστου. Διότι είναι πολύ φανερό,αφού δεν πιστεύουν στην πατρίδα τους Ελλάδα,αλλά το όραμά τους είναι η παγκόσμια πατρίδα με αρχηγό τον ακατονόμαστο διάβολο. Και ήδη τους βλέπουμε, να δουλεύουν πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Επειδή η κυβέρνηση του αντίχριστου δε θα είναι μακροχρόνια,αλλά σύντομη από τρεισήμισι έως επτά χρόνια, δεν τους ενδιαφέρει η διατήρηση του θεσμού της οικογένειας που αποτελείται από άνδρα και γυναίκα, γι αυτό και ψήφισαν αυτά τα αίσχη. Επομένως, για να λάβει σάρκα και οστά η παγκόσμια κυβέρνηση,πρέπει να πέσουν απαραιτήτως σύντομα οι τρεις μεγάλες βασικές αξίες, που πρέπει να έχει ένα έθνος.Αυτές είναι η θρησκεία, η πατρίδα και η οικογένεια.Χωρίς αυτές τις μεγάλες αξίες, είναι φύσει αδύνατον να διατηρηθούν τα έθνη στη ζωή.
Ένα από τα δυνατά εργαλεία του αντιχρίστου, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Την βλέπουμε, να κατεδαφίζει προκλητικά κάθε μεγάλη αξία για τον άνθρωπο και να εργάζεται με ιδιαιτέρα σπουδή για την παγκόσμια κυβέρνηση. Ο Άγιος Παΐσιος μας έλεγε, πως η ΕΕ είναι σάπιο δίχτυ και δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Σύμφωνα με μελέτες σπουδαίων ερευνητών, οι παρελάσεις των ομοφυλόφιλων γίνονται προς τιμήν του μιαρού αντιχρίστου, αφού σ’αυτές επιδεικνύουν όλα τα σύμβολα του, ενώ ατιμάζουν και βλασφημούν τα ιερά σύμβολα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Βλέπουμε πως η θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως στηρίζει αυτές τις παρελάσεις,  που σημαίνει πως έχουν από κοινού αυτό το μιαρό πνεύμα του αντιχρίστου.
Το ερώτημα είναι: θα συνεχίσει ο ελληνικός λαός να ψηφίζει τέτοια καταστροφικά και αντίχριστα «κόμματα»; Έτσι λοιπόν ο Σύριζα,αφού πολέμησε μανιωδώς την θρησκεία και την οικογένεια,τώρα έχει στρέψει όλη τη μανία του προς την πατρίδα μας! Βάλθηκε με περισσό θράσος, να ξεπουλήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, δίνοντάς το σε ένα επίσης αλλόκοτο μόρφωμα που υπηρετεί τα σχέδια του αντιχρίστου, τα λεγόμενα Σκόπια. Προκλητικά, ο Σύριζα αγνοεί τη βούληση του ελληνικού λαού, που δε συμφωνεί με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Εκούσια, περιφρονεί το αφεντικό της υπόθεσης, που είναι ο λαός. Από πού και ως που,ανήκει η Μακεδονία μας στην περιουσία του ΣΥΡΙΖΑ;
Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μας, να μην επαληθευτούν τα λόγια Ελλήνων παλαιμάχων γερόντων που μας λένε: αν θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση της χώρας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σπείρει τον εμφύλιο πόλεμο! Δυστυχώς, η εμμονή των αθλίων να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, θα δικαιώσει τα προφητικά λόγια των Ελλήνων παλαιμάχων γερόντων και η πατρίδα μας θα έρθει σε μεγάλη ανάγκη.  Ό,τι και αν ψηφίσουν οι θλιβεροί, σήμερα ή αύριο,εμείς οι Έλληνες παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνος για τη Μακεδονία μας και καθετί ελληνικό.
«Μάχου ὑπέρ πίστεως καὶ πατρίδος». Αμήν.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

http://www.epilekta.com/2019/01/blog-post_157.html

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 2-4 ΧΡΟΝΙΑ, ΛΕΓΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ, ΘΑ ΕΚΘΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΤΟΤΕ ΑΝ ΖΕΙ Ο ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΣΑ, ΜΕΡΤΖΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.

ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΞΥΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΜΑΛΕΑ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΛΙΘΙΕ....

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΕ...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΛΙΘΙΕ...
ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΕ...

χαλαρωσε είπε...

https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%ac%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b9%cf%8e.html

μια ιδεα για το τι μας περιμενει αν δε παμε σε ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕΙΡΑ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!! ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΩΝ Ξ-ΕΓΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜ. ΧΑΙΡΕΤΕ.