Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Η Δύση αυτοκτονεί…


«Καλός Μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κρατάει το κεφάλι για να στο κόψουν» είχε πει κάποτε ο Μάρκο Πόλο. 
Την ρήση επανέλαβε πριν λίγο καιρό η Σώτη Τριανταφύλλου με αποτέλεσμα να υποβληθεί εναντίον της μήνυση από τον γνωστό κύριο Δημητρά.
Ωστόσο ο Μάρκο Πόλο μάλλον ήξερε καλύτερα τους Μουσουλμάνους από τον Δημητρά. Και αυτό γιατί η πραγματικότητα πολλές φορές απέχει από αυτό που θα ευχόμασταν.

Στην Νιγηρία οι Ισλαμιστές αποκεφάλισαν έντεκα χριστιανούς. Ακόμα έντεκα μάρτυρες της πίστης πάνω στις ημέρες του εορτασμού της γέννησης του Κυρίου.

Βλέπετε η αριστερά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι λαοί διαφέρουν και οι θρησκείες αντανακλούν αυτή ακριβώς την διαφορά.

Για την αριστερά όλοι είναι απλώς άνθρωποι. Έτσι αφηρημένα. Και οι διαφορές μεταξύ τους είναι απλώς ένα κόλπο του κεφαλαίου.

Γνωρίζω μετανάστη από το Πακιστάν ο οποίος στέκει στο ίδιο φανάρι, στην οδό Παπανικολή στα σίδερα Χαλανδρίου, στο ίδιο πάντα πόστο, ζητιανεύοντας τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Όλα έχουν αλλάξει από τότε που τον είδα πρώτη φορά και του έδωσα πενήντα λεπτά. Έχουν περάσει από τότε κάμποσες κυβερνήσεις κάποιες εκ των οποίων ήταν ανεκτικές στην μετανάστευση και κάποιες άλλες σχεδόν υποστηρικτικές προς το φαινόμενο.

Επίσης πάνω στην υπόθεση της ένταξης αυτών των ανθρώπων έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και έχουν ξοδευτεί αρκετά δις των Ελλήνων φορολογούμενων. Κι όμως ο τύπος στο φανάρι εξακολουθεί να με χαιρετάει με τα ίδια λόγια όπως και την πρώτη φορά: «ευχαριστώ φίλου», «γεια σου φίλου».

Στα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έμαθε άλλες λέξεις. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε θέλει να μάθει ούτε και μπορεί. Κατά πάσα πιθανότητα ζει μαζί με δεκαπέντε άλλους συμπατριώτες του σε κάποιο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, για τα θρησκευτικά του καθήκοντα επισκέπτεται κάποιο από τα δεκάδες παράνομα τζαμιά της περιοχής και στέλνει πίσω στην πατρίδα του τα όποια λεφτά βγάζει εδώ.

Ζει δηλαδή εντελώς ξεκομμένος από τον τρόπο ζωής της χώρας που τον φιλοξενεί. Και κατά πάσα πιθανότητα του αρέσει αυτό. Με λίγα λόγια δεν θέλει να ενσωματωθεί.

Η Δύση λοιπόν κάνει τεράστιο λάθος που πιστεύει ότι μπορεί να ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους. Οι Μουσουλμάνοι είναι κάτι διαφορετικό από εμάς. Η Δύση κάτω από την επιρροή των αριστερών ιδεών πιστεύει ότι τα πάντα είναι οικονομία και συνεπώς αυτοί οι άνθρωποι με ένα καλό μισθό θα γίνουν σαν και μας, θα τρώνε χάμπουργκερ, θα βλέπουν MTV και θα διαβάζουν άρθρα για τον γυναικείο οργασμό.

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό. Η Δύση πλανάται πλάνην οικτράν. Η Δύση αυτοκτονεί…
newsbreak

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και οι μουσουλμάνοι δεν έχουν δουλειά στην Ευρώπη και αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, αλλά να λέγεται επίσης ότι το πρόβλημα είναι και φυλετικό: Μουσουλμάνοι είναι και οι Ιρανοί, μουσουλμάνοι είναι και οι Βόσνιοι, αλλά δεν νομίζω να έχουν την ίδια νοοτροπία με τους πακιστανούς , τους μαροκινούς κλπ. Με απλά λόγια, αν κάποιοι Γάλλοι είχαν ασπαστεί τον μουσουλμανισμό δεν θα μπορούσαν φυσικά να συγκριθούν με τους πακιστανούς τους αλγερινούς κλπ. Και χριστιανοί να ήταν οι μαγκρεμπίνοι πάλι πρόβλημα θα δημιουργούσαν.

amethystos είπε...

Aς πούμε ότι γεμίσαμε δυστυχώς πακιστανούς καί περιμένουμε τούς υποσαχάριους. Ο Μωαμεθανισμός μέ τόν πολιτισμό δέν πολυταιριάζουν φίλε. Ο Χομεινί όρθωσε ένα τείχος ανάμεσα στόν πολιτισμό καί τόν μωαμεθανισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης του άρθρου στο τέλος του άρθρου δηλώνει ότι η Δύση περίπου είναι το MTV τα μπέργκερ και τα χαζοαρθρα για τον γυναικείο οργασμό .Η Δύση είναι πολλά περισσότερα . Αναγέννηση Διαφωτισμός Κοινωνικό κράτος Μαρξισμός συνείδηση της εργατικής τάξης έθνος κράτος και πολλά άλλα με τα καλά τους και στραβά τους .Όταν μέχρι πρότινος η Δύση ήταν όλα αυτά ο αραβικός κόσμος ήταν φουλ δυτικοποιημενος .Όταν έγινε αυτό που θεωρεί ο συντάκτης του άρθρου η Δύση τότε οι Άραβες προτίμησαν ξανά μετά 1000 χρόνια το Ισλάμ σαν τρόπο ζωής . Εννοείται ότι ο αραβικός κόσμος ουδεμία σχέση έχει με Πακιστανούς Τούρκους Αλβανούς κλπ . Καθώς και το Ισλάμ των χαλιφων σαν τον Ομάρ αυτό που γνώρισε ο Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός και κατέκρινε ουδεμία σχέση με το σπλατερ B movie του Isis φτιαγμένο σε μυστικές υπηρεσίες .Πάντως αν ήμουν Άραβας απόγονος του Ομάρ και του Ισμαήλ θα προτιμούσα αυτούς από την ψευτοδυση του GNTM .Αν πάλι ήμουν Άραβας στα 60s θα έβαζα στην ίδια μοίρα doors και χίλιες και μία νύχτες της Σεχραζάτ γιατί και τα δύο αξίζουν . Αυτά . Καλή χρονιά .ΑΜ

amethystos είπε...

Ας βάλουμε φίλε στό παιχνίδι καί τό πετρέλαιο γιατί η ζωή τών Αράβων καί τών Μωαμεθανών δέν υπήρξε ποτέ πλέον η ίδια. Καλή Πρωτοχρονιά.