Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ…(βίντεο)


Αν δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι γίνεται και ποιο σχέδιο εφαρμόζεται κατά της χώρα μας, τότε…θα δούμε και πολύ χειρότερα.
Δεν φτάνει που ο Ερντογάν εξαπέλυσε αυτό που εδώ και καιρό απειλούσε δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες λαθρό από κάθε καρυδιάς καρύδι προς την Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει πως δεν βλέπει τίποτα, ενώ η κυβέρνηση της Αθήνας συσκέπτεται επί συσκέψεων και η Τουρκία μας…κατηγορεί ότι χτυπάμε τους λαθρό. Μάλιστα!
Εκατόν είκοσι χιλιάδες παράνομους μετανάστες έχει συγκεντρώσει η Άγκυρα στο σύνολο της ελληνοτουρκικής συνοριογραμμής και ο αριθμός συνεχίζει να μεγαλώνει.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, δόθηκε ένας υπεράνθρωπος αγώνας στις Καστανιές Έβρου από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς χιλιάδες παράνομοι μετανάστες επιχειρούσαν συντονισμένα να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών.
Πρόκειται για τα περίπου 1500 άτομα που επιβιβάστηκαν σε ταξί και λεωφορεία που είχε «ναυλώσει» η τουρκική κυβέρνηση. Έτσι, βρέθηκαν από την Κωνσταντινούπολη και την Ανδριανούπολη στα ελληνικά σύνορα, συνοδευόμενοι, μάλιστα, υπό δημοσιογραφική κάλυψη, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις από τους ίδιους τους Τούρκους στρατιώτες!
Οι τουρκικές αρχές ήταν αυτές που δεν τους επέτρεψαν να επιστρέψουν, αφότου βρήκαν κλειστά τα σύνορα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκεί. Υπήρξαν μαρτυρίες ακόμα και για πυροβολισμούς που ακούγονταν όλη τη νύχτα, ωθώντας το πλήθος προς το ελληνικό έδαφος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως αυτό που βλέπουμε δεν είναι των Μογγόλων. Είναι η Δύση , η κατάντια της Δύσης. Τον Μογγόλο Ερντογάν τον χρειάζονται για την Συρία, τον χρειάζονται εναντίον της Ρωσίας, η δύση θέλει Τουρκία πάει και τελείωσε.

amethystos είπε...

Είναι η συνέχεια τού ψυχρού πολέμου.