Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

«Η πρωτεΐνη Spike είναι από μόνη της τοξική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο», λέει ο καθηγητής Bridle.

Κάναμε ένα λάθος. Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδας είναι τοξική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο λέει ο καθηγητής Bridle
Φρανς Σώιρ

 "Κάναμε ένα λάθος." Σε πρόσφατη συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο Alex Pierson,ο καθηγητής Byram Bridle, ειδικός στην ιογενή ανοσολογία, λέει ότι αυτή η νέα έρευνα και εργασία τον οδήγησε να κάνει σημαντικές ανακαλύψεις σχετικά με τον ιό και ιδιαίτερα την πρωτεΐνη Spike. Αυτή η πρωτεΐνη είναι αυτή που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλής δουλειάς, ιδιαίτερα στα εμβόλια ΑΓΓΕΛΙΑ RNA. Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, ο καθηγητής Bridle αναλαμβάνει να εξηγήσει τα στοιχεία της ανακάλυψής του καθώς και τις συνέπειες ειδικά για τον εμβολιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη...

Ο Byram Bridle, Καναδός, είναι ένας ιογενής ανοσολόγος παθιασμένος με τη βελτίωση της ζωής μέσω δύο γραμμών έρευνας (1) το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση νέων βιοθεραπιών για τη θεραπεία των καρκίνων και (2) τη μελέτη των απαντήσεων των ξενιστών σε ιούς και άλλα φλεγμονώδη ερεθίσματα.

Ως εκ τούτου, είναι φυσικό ότι, κατά τη διάρκεια της εργασίας του, έχει εξετάσει τον κορωνοϊό και δηλώνει:

"Μέχρι πρόσφατα, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας θα μπορούσαν να είναι τοξικές! Τα εμβόλια mRNA που έχουν δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε ζώα και των οποίων οι μελέτες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ, δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν τοπικά στο σημείο παρακέντησης στον μυϊκό ιστό, όπως εικάζεται και υποστηρίζεται από τους κατασκευαστές,αλλά πηγαίνουν σε όργανα σε μερικές φορές δραματικές συγκεντρώσεις,όπου μεταφέρονται από κύτταρο σε κύτταρο και απορροφώνται συνεχώς. »

Ερευνητές στην ομάδα του καθηγητή Bridle ανακάλυψαν επομένως ότι η πρωτεΐνη Spike του εμβολίου είναι μια τοξίνη και δημιουργεί καρδιαγγειακή βλάβη (ο κορωνοϊός έχει μια πρωτεΐνη Spike που του επιτρέπει να εισέλθει στο σώμα). Πιστεύεται ότι η ένεση στον ώμο παρέμεινε εντοπισμένη. Αλλά μια μελέτη παρατήρησε πού πηγαίνει η πρωτεΐνη μετά: στο αίμα, συσσωρεύεται στο ήπαρ, τις ωοθήκες. Γι' αυτό το χρησιμοποιούμε στη γονιδιακή θεραπεία εμβολίων, το κάνουμε, το σύστημά μας το ανιχνεύει και υπερασπίζεται τον εαυτό του εναντίον του, θεωρητικά.

Στην πράξη, ανακαλύφθηκε ότι η πρωτεΐνη είναι ένα πρόβλημα: 13 νέοι άνθρωποι έλαβαν γονιδιακή θεραπεία Moderna και παρατηρήθηκε ότι η πρωτεΐνη Spike πέρασε στο αίμα τους σε 11 από τους 13 νέους. Περνώντας μέσα από την κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να συνδεθεί με υποδοχείς στα αιμοπετάλια μας που μπορούν να προκαλέσουν θρόμβωση, θρόμβους, νευρολογικό πρόβλημα. Αυτό εξηγεί όλες τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν παρατηρηθεί (θρόμβωση και άλλοι θρόμβοι).

Το έργο του τον οδηγεί στο συμπέρασμα:

"Κάναμε ένα λάθος. Η προηγμένη πρωτεΐνη είναι από μόνη της τοξική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Μεταδίδεται ακόμη και μέσω μητρικού γάλακτος σε θηλάζοντα παιδιά." »


Το βίντεο της συνέντευξης με υπότιτλους: [Γαλλικοί υπότιτλοι από ivermectine-covid.ch]

Η μελέτη δημοσιεύεται και επί του παρόντος εξετάζεται από ομοτίμους.

Η μελέτη δημοσιεύεται και επί του παρόντος εξετάζεται από ομοτίμους. Εδώ είναι: μελέτη (PDF)

Απαντώντας σε αυτή την έρευνα, ο καθηγητής Luc Montagnier, Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, δήλωσε:

Στο όνομα της αρχής της προφύλαξης: Όλοι οι εμβολιασμοί covid-19 που χρησιμοποιούν πρωτεΐνη αιχμής πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

 

Ένα άρθρο στον ιστότοπο LifeSiteNews το τεκμηριώνει λεπτομερώς, μεταφρασμένο παρακάτω:

Τρομακτική νέα έρευνα αποκαλύπτει απροσδόκητα μια αύξηση της πρωτεΐνης του εμβολίου στην κυκλοφορία του αίματος. Η πρωτεΐνη συνδέεται με θρόμβους αίματος, καρδιακή και εγκεφαλική βλάβη και πιθανούς κινδύνους για τα θηλάζοντα μωρά και τη γονιμότητα. Αυτή η έρευνα δείχνει ότι η τελευταίας τεχνολογίας πρωτεΐνη κορωνοϊού από τον εμβολιασμό COVID-19 εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι μια εύλογη εξήγηση για χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρόμβους αίματος και καρδιακές παθήσεις έως εγκεφαλικές βλάβες και αναπαραγωγικά προβλήματα", δήλωσε καναδός ερευνητής εμβολίου κατά του καρκίνου την περασμένη εβδομάδα.

Ο Bridle, ερευνητής εμβολίων που έλαβε κρατική επιχορήγηση 230000 δολαρίων το 2020 για την έρευνα εμβολίων COVID, δήλωσε ότι η ομάδα των διεθνών επιστημόνων του είχε υποβάλει αίτημα για πληροφορίες με τη ρυθμιστική υπηρεσία της Ιαπωνίας για πρόσβαση στη λεγόμενη «μελέτη βιοδιαβίβασης».

"Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες ανακάλυψαν πού πηγαίνουν αυτά τα εμβόλια αγγελιαφόρων RNA [mRNA] μετά τον εμβολιασμό", δήλωσε ο Bridle. "Είναι μια σίγουρη υπόθεση ότι παραμένει στον μυ του ώμου; Η σύντομη απάντηση είναι: απολύτως όχι. Είναι πολύ ανησυχητικό. »

Οι ερευνητές είχαν υποθέσει ότι τα νέα εμβόλια COVID mRNA θα συμπεριφέρονταν σαν παραδοσιακά εμβόλια και ότι η πρωτεΐνη αιχμής του εμβολίου – υπεύθυνη για τη λοίμωξη και τα σοβαρότερα συμπτώματά της – θα παρέμενε κυρίως στο σημείο εμβολιασμού στον μυ του ώμου. Αντ 'αυτού, τα ιαπωνικά δεδομένα έδειξαν ότι η διαβόητη πρωτεΐνη άκρη κορωνοϊού εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, συμπεριλαμβανομένης της σπλήνας, του μυελού των οστών, του ήπατος, των επινεφριδίων και σε αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες.

«Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη αιχμής είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία", δήλωσε ο Bridle.

Η τελευταίας τεχνολογίας πρωτεΐνη του SARS-CoV-2 είναι αυτό που του επιτρέπει να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Οι κατασκευαστές εμβολίων επέλεξαν να στοχεύσουν την ενιαία πρωτεΐνη, επιτρέποντας στα κύτταρα του εμβολιασμένου ατόμου να κάνουν την πρωτεΐνη που, θεωρητικά, θα προκαλούσε στη συνέχεια μια ανοσολογική απόκριση στην πρωτεΐνη, εμποδίζοντάς την να μολύνει τα κύτταρα.

Ένας μεγάλος αριθμός μελετών έχει δείξει ότι οι πιο σοβαρές επιπτώσεις του SARS-CoV-2 (ο ιός που είναι υπεύθυνος για το COVID-19), όπως η πήξη του αίματος και η αιμορραγία,οφείλονται στις επιπτώσεις της προηγμένης πρωτεΐνης του ίδιου του ιού.

"Αυτό που έχει ανακαλυφθεί από την επιστημονική κοινότητα είναι ότι μόνο η πρωτεΐνη αιχμής είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα, εάν τεθεί σε κυκλοφορία", δήλωσε ο Bridle στους ακροατές.

Τα πειραματόζωα που εγχέονται με μια καθαρισμένη πρωτεΐνη ακίδας στην κυκλοφορία του αίματός τους έχουν αναπτύξει καρδιαγγειακά προβλήματα και έχει επίσης αποδειχθεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας διασχίζει το φράγμα αίματος - εγκεφάλου και προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο.

Ένα σοβαρό λάθος, σύμφωνα με τον Bridle, ήταν η πεποίθηση ότι η προηγμένη πρωτεΐνη δεν θα διέφευγε στην κυκλοφορία του αίματος. "Τώρα έχουμε σαφείς αποδείξεις ότι τα εμβόλια που κάνουν τα κύτταρα των δελτοειδών μυών μας κάνουν αυτή την πρωτεΐνη - ότι το ίδιο το εμβόλιο, συν την πρωτεΐνη - εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος", είπε.

Ο Χαλινάρι αναφέρθηκε στην πρόσφατημελέτη που ανίχνευσε την πρωτεΐνη SARS-CoV-2 στο πλάσμα του αίματος 11 από τους 13 νέους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που είχαν λάβει το εμβόλιο COVID-19 της Moderna, συμπεριλαμβανομένων τριών με ανιχνεύσιμα επίπεδα πρωτεΐνης αιχμής. Μια πρωτεΐνη "υπομονάδων" που ονομάζεται S1, μέρος της πρωτεΐνης ακίδας, εντοπίστηκε επίσης. Η πρωτεΐνη αιχμής ανιχνεύθηκε κατά μέσο όρο 15 ημέρες μετά την πρώτη ένεση. Ένας ασθενής είχε μια ανιχνεύσιμη πρωτεΐνη αιχμής την ημέρα 29, μία ημέρα μετά από μια ένεση, η οποία εξαφανίστηκε δύο ημέρες αργότερα.

Επιδράσεις στην καρδιά και τον εγκέφαλο

Μόλις κυκλοφορήσει, η προηγμένη πρωτεΐνη μπορεί να προσκολληθεί σε συγκεκριμένους υποδοχείς ACE2 που βρίσκονται σε αιμοπετάλια αίματος και κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. "Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα: μπορεί είτε να προκαλέσει τα αιμοπετάλια να συσπειρώσει, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει αιμορραγικές διαταραχές που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία. Ο Χαλινάρι είπε επίσης ότι η πρωτεΐνη αιχμής που κυκλοφορεί θα εξηγούσε τα πρόσφατα αναφερόμενα καρδιακά προβλήματα σε νέους ανθρώπους που είχαν λάβει τις ενέσεις.

«Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης της Pfizer που αποκάλυψε τη βιοδιαβίθεση του mRNA του εμβολίου δεν προκαλούν έκπληξη, αλλά οι επιπτώσεις είναι τρομακτικές», δήλωσε η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, στο LifeSiteNews. Είναι πλέον σαφές ότι το περιεχόμενο του εμβολίου χορηγείται στη σπλήνα και τους αδένες, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών και των επινεφριδίων. "Η απελευθερωθείς πρωτεΐνη κορυφής απελευθερώνεται στο μέσο και στη συνέχεια φτάνει τελικά στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας συστημική βλάβη. Οι υποδοχείς ACE2 είναι συνηθισμένοι στην καρδιά και τον εγκέφαλο και έτσι η πρωτεΐνη αιχμής προκαλεί καρδιαγγειακά και γνωστικά προβλήματα», δήλωσε ο Seneff.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι επανεξετάζουν αναφορές ήπιας καρδιακής νόσου μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 και την περασμένη εβδομάδα, 18 έφηβοι μόνο στην πολιτεία του Κονέκτικατ νοσηλεύτηκαν για καρδιακά προβλήματα που αναπτύχθηκαν λίγο μετά τη λήψη εμβολίων Covid-19.

Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει διακοπεί σε αρκετές χώρες και δεν συνιστάται πλέον για τους νέους λόγω της σύνδεσής του με απειλητικούς για τη ζωή και θανατηφόρους θρόμβους αίματος, αλλά τα εμβόλια COVID mRNA έχουν επίσης συνδεθεί με εκατοντάδες αναφορές συμβάντων πήξης του αίματος.

FDA έχει προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της πρωτεΐνης ακίδας

Ο παιδιατρικός ρευματολόγος J.Patrick Whelan είχε προειδοποιήσει μια συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων για το πιθανό πρόβλημα ακίδας πρωτεϊνών στα εμβόλια COVID για να προκαλέσει μικροαγγειακή βλάβη προκαλώντας ηπατική, καρδιακή και εγκεφαλική βλάβη με τρόπους που δεν αξιολογήθηκαν σε δοκιμές ασφάλειας.

Ενώ ο Whelan δεν αμφισβήτησε την αξία ενός εμβολίου κατά του κοροναϊού που λειτούργησε για να σταματήσει τη μετάδοση της νόσου (η οποία δεν έχει αποδειχθεί κανένα κυκλοφορικό εμβόλιο COVID), είπε: υποφέρουν από μόνιμη ή ακόμη και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο ή καρδιακή μικροαγγειακοποίηση λόγω της αδυναμίας να εκτιμήσουν βραχυπρόθεσμα μια ακούσια επίδραση των εμβολίων που βασίζονται σε πλήρεις πρωτεΐνες αιχμής σε άλλα όργανα. »

Η αύξηση της πρωτεΐνης που σχετίζεται με το εμβόλιο στην κυκλοφορία του αίματος θα μπορούσε να εξηγήσει μυριάδες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν από εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 4000 θανάτων μέχρι σήμερα και σχεδόν 15000 νοσηλειών, που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Γνωστοποίησης Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS) της κυβέρνησης των ΗΠΑ από τις 21 Μαΐου 2021. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα παθητικό σύστημα αναφοράς, αυτές οι αναφορές είναι πιθανώς μόνο η κορυφή του παγόβουνου των ανεπιθύμητων ενεργειών, καθώς μια μελέτη του Harvard Pilgrim Healthcare διαπίστωσε ότι λιγότερο από το ένα τοις εκατό των παρενεργειών που πρέπει να αναφέρουν οι γιατροί σε ασθενείς μετά τον εμβολιασμό αναφέρονται στην πραγματικότητα. Ο ΒΆΕΡς.

Βρέφη, παιδιά και έφηβοι που θηλάζουν, εύθραυστα, διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο

Ο Χαλινάρι είπε ότι η ανακάλυψη μιας πρωτεΐνης αιχμής που προκαλείται από εμβόλιο στην κυκλοφορία του αίματος θα έχει επιπτώσεις στα προγράμματα αιμοδοσίας. "Δεν θέλουμε αυτές οι παθογόνες πρωτεΐνες ακίδας να μεταφερθούν σε εύθραυστους ασθενείς που μεταγγίζονται με αυτό το αίμα", είπε. Ο επιστήμονας είπε επίσης ότι τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα θηλάζοντα μωρά των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί κινδύνευαν να πάρουν πρωτεΐνες κορυφής COVID από το μητρικό γάλα της. Ο Χαλινάρι πρόσθεσε ότι «όλες οι πρωτεΐνες του αίματος είναι συγκεντρωμένες στο μητρικό γάλα» και «βρήκαμε ενδείξεις θηλασμού βρεφών που πάσχουν από αιμορραγικές διαταραχές στο γαστρεντερικό σωλήνα» στο VAERS.

Αν και ο Bridle δεν το ανέφερε, μια έκθεση vaers περιγράφει ένα πεντάμηνο θηλασμένο βρέφος του οποίου η μητέρα έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer το Μάρτιο. Την επόμενη μέρα, το μωρό ανέπτυξε εξάνθημα και έγινε απαρηγόρητο,αρνήθηκε να θηλάσει και ανέπτυξε πυρετό. Η έκθεση αναφέρει ότι το μωρό νοσηλεύτηκε με διάγνωση θρομβοκυτοπενικής πορφύρας, μια σπάνια ασθένεια του αίματος στην οποία σχηματίζονται θρόμβοι αίματος σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα. Το μωρό είναι νεκρό.

Η νέα έρευνα διαπίστωσε επίσης σοβαρές επιπτώσεις για άτομα για τα οποία το SARS Coronavirus 2 δεν είναι παθογόνο υψηλού κινδύνου, και αυτό περιλαμβάνει όλα τα παιδιά μας.

Επίδραση στη γονιμότητα και την εγκυμοσύνη;

Η υψηλή συγκέντρωση προηγμένων πρωτεϊνών που βρίσκονται στους όρχεις και τις ωοθήκες στα μυστικά δεδομένα της Pfizer που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική υπηρεσία εγείρει επίσης ερωτήματα. "Θα κάνουμε τους νέους στείρα;" Ο Χαλιντλ ρώτησε. Έχουν υπάρξει χιλιάδες αναφορές για εμμηνορροϊκές διαταραχές από γυναίκες που είχαν λάβει εμβόλιο COVID-19 και εκατοντάδες αναφορές αποβολών σε εμβολιασμένα έγκυες γυναίκες, καθώς και διαταραχές αναπαραγωγικών οργάνων στους άνδρες.

Φαύλη εκστρατεία δυσφήμησης

Σε απάντηση σε αίτημα, ο Μπράιλ έστειλε μια δήλωση στο LifeSiteNews τη Δευτέρα το πρωί, δηλώνοντας ότι από τη ραδιοφωνική συνέντευξη, είχε λάβει εκατοντάδες θετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρόσθεσε επίσης ότι "έχει ξεκινήσει μια φαύλη εκστρατεία δυσφήμησης εναντίον μου. Αυτό περιλάμβανε τη δημιουργία ενός δυσφημιστικού ιστότοπου χρησιμοποιώντας το όνομα τομέα μου. »

"Αυτές είναι οι στιγμές που ένας ακαδημαϊκός δεν μπορεί πλέον να απαντήσει στις νόμιμες ερωτήσεις των ανθρώπων με ειλικρίνεια και με βάση την επιστήμη χωρίς φόβο παρενόχλησης και εκφοβισμού", έγραψε η Μπριντλ. "Ωστόσο, δεν είναι στη φύση μου να επιτρέπω την απόκρυψη επιστημονικών γεγονότων από το κοινό".

Επισυνάπτει σύντομη έκθεση στην οποία περιγράφονται τα βασικά επιστημονικά στοιχεία για να στηρίξει όσα είπε στη συνέντευξη. Γράφτηκε με συναδέλφους στην Καναδική Συμμαχία Φροντίδας COVID (CCCA) - μια ομάδα ανεξάρτητων Καναδών ιατρών, επιστημόνων και επαγγελματιών, στόχος της οποίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας πραγματικών πληροφοριών σχετικά με τον COVID-19, με στόχο τη μείωση των νοσηλειών.

Επίκεντρο της δήλωσης ήταν ο κίνδυνος για τα παιδιά και τους εφήβους που αποτελούν στόχο των τελευταίων στρατηγικών εμπορευματοποίησης εμβολίων,συμπεριλαμβανομένου του Καναδά.

Από τις 28 Μαΐου 2021, έχουν καταγραφεί 259.308 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 μεταξύ Καναδών ηλικίας 19 ετών και κάτω. Από αυτούς, το 0,048% νοσηλεύτηκε, αλλά μόνο το 0,004% απεβίωσε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ACCJE. Η εποχική γρίπη συνδέεται με μια πιο σοβαρή ασθένεια από τον Covid-19.

Δεδομένου του μικρού αριθμού νέων ερευνητικών ατόμων στις δοκιμές εμβολίου της Pfizer και της περιορισμένης διάρκειας των κλινικών δοκιμών, η CCCA δήλωσε ότι οι ερωτήσεις σχετικά με την προηγμένη πρωτεΐνη και μια άλλη πρωτεΐνη στο εμβόλιο πρέπει να απαντηθούν πριν εμβολιαστούν τα παιδιά και οι έφηβοι , συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσον η πρωτεΐνη αιχμής του εμβολίου διασχίζει το φράγμα αίματος - εγκεφάλου, εάν η πρωτεΐνη αιχμής του εμβολίου παρεμβαίνει στην παραγωγή σπέρματος ή την ωορρηξία και εάν η πρωτεΐνη αιχμής του εμβολίου διασχίζει τον πλακούντα και επηρεάζει ένα αναπτυσσόμενο μωρό ή βρίσκεται στο μητρικό γάλα.

Το LifeSiteNews απέστειλε τη δήλωση του ACCJE στον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας του Καναδά και ζήτησε απάντηση στις ανησυχίες του Bridle. Ο οργανισμός απάντησε ότι εργαζόταν για τις ερωτήσεις, αλλά δεν έστειλε απαντήσεις πριν από την ώρα δημοσίευσης.

Η Pfizer, η Moderna και η Johnson & Johnson δεν απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανησυχίες του Bridle. Η Pfizer δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο καιρό η εταιρεία γνώριζε τα ερευνητικά δεδομένα, που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική υπηρεσία, δείχνοντας ακίδες πρωτεΐνης στα όργανα και τους ιστούς εμβολιασμένων ατόμων.

Σχετικά με τον Δρ.

Στην ιστοσελίδα του, ο Δρ Bridle παρουσιάζεται ως ιολόγος ανοσολόγος παθιασμένος με τη βελτίωση της ζωής μέσω δύο γραμμών έρευνας. Ένα από τα συστατικά του ερευνητικού του προγράμματος είναι αφιερωμένο στο σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση νέων βιοθερμιών για τη θεραπεία των καρκίνων. Ο στόχος της ερευνητικής του ομάδας είναι να αξιοποιήσει τη φυσική δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος ενός ασθενούς για να εξαλείψει τα δικά του καρκινικά κύτταρα. Αυτό αντιπροσωπεύει την απόλυτη εξατομικευμένη θεραπεία και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει τους καρκίνους πιο αποτελεσματικά, με ασφάλεια και με χαμηλότερο κόστος από τις τρέχουσες επιλογές. Το δεύτερο μέρος του ερευνητικού του προγράμματος επικεντρώνεται στη μελέτη των απαντήσεων του ξενιστή σε ιούς και άλλα φλεγμονώδη ερεθίσματα. Αυτό έχει επιπτώσεις στη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών και διαταραχών που προκαλούνται από φλεγμονή. Αυτά τα δύο προγράμματα έχουν ενοποιηθεί με μοναδικό τρόπο. Το εργαστήριο Bridle αξιοποιεί την τεχνογνωσία του στην παρασκευή ισχυρών αντικαρκινικών εμβολίων και το συνδυάζει με το ενδιαφέρον του για αντιιική ανοσία για την ανάπτυξη εμβολίων για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες όπως αυτές που προκαλούνται από εξαιρετικά παθογόνους κοροναϊούς. Η καθοδήγηση της επόμενης γενιάς Καναδών επιστημόνων είναι μια ευθύνη που ο Δρ. Θεωρεί επίσης προνόμιο να διδάσκει φοιτητές στο Διδακτορικό της Κτηνιατρικής, μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο του Guelph.

Εστίαση Εργαστηριακής Έρευνας

Το ερευνητικό πρόγραμμα του εργαστηρίου Του Χαλινάρι έχει δύο συστατικά:

Το πρώτο είναι η ανάπτυξη νέων εξαιρετικά στοχευμένων βιοθεραπιών για τη θεραπεία των καρκίνων. Σε μια προσπάθεια να σκοτωθούν κακοήθη κύτταρα με ελάχιστη βλάβη των παρευρισκομένων στους φυσιολογικούς ιστούς, συνδυάζονται δύο προσεγγίσεις: (α) αντικαρκινική ανοσοθεραπεία που κατευθύνει τη δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς έναντι του όγκου του ή των δικών του όγκων και (β) ογκολυτικής βιοθεραπείας, η οποία χρησιμοποιεί ιούς που αναπαράγονται και σκοτώνουν μόνο καρκινικά κύτταρα. Η ιδιαιτερότητα, η συστημική ικανότητα στόχευσης και τα σύντομα παράθυρα θεραπείας αυτών των θεραπειών υπόσχονται ότι οι καρκινοπαθείς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με μειωμένες παρενέργειες και με ελάχιστο κόστος. Ο στόχος είναι να μεταφραστούν οι πιο ελπιδοφόρες επαναλήψεις αυτών των θεραπειών σε κλινικές δοκιμές σε κατοικίδια ζώα ως σκαλοπάτι για δοκιμές σε ανθρώπους ασθενείς.

Η μελέτη των αποκρίσεων του ξενιστή στους ιούς είναι ένας δεύτερος στόχος του εργαστηρίου. Ένας τομέας ενδιαφέροντος είναι η ανάπτυξη καλύτερης κατανόησης των μηχανισμών που διέπουν τις καταιγίδες κυτοκινών που προκαλούνται από ιούς. Η ερευνητική ομάδα του Δρ Bridle έχει εντοπίσει έναν κρίσιμο ρόλο για την ιντερφερόνη τύπου Ι υποδοχέα σηματοδότηση στην αρνητική ρύθμιση ενός τεράστιου δικτύου κυτοκινών. Οι αντιδράσεις κυτοκινών στους ιούς είναι συχνά πολύ διαφορετικές μεταξύ των γυναικών και των ανδρών, και η ομάδα εργαστηρίων bridle προσπαθεί να καταλάβει γιατί. Στη διασταύρωση αυτών των δύο προγραμμάτων υπάρχει μια ερευνητική πρωτοβουλία για την τροποποίηση των βελτιστοποιημένων πλατφορμών εμβολιασμού κατά του καρκίνου της ερευνητικής ομάδας για τη στόχευση του σοβαρού κορωνοϊού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS-CoC)-2, ο οποίος είναι ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου του κοροναϊού που εντοπίστηκε στα τέλη του 2019 (COVID-19).

Χρηματοδότηση της έρευνας:

Το Εργαστήριο Χαλινάρι χρηματοδοτείται ή έχει χρηματοδοτηθεί από τα Καναδικά Ινστιτούτα Έρευνας Υγείας, Φυσικών Επιστημών και Μηχανικής Ερευνητικού Συμβουλίου του Καναδά (NSERC), το Ερευνητικό Ινστιτούτο Terry Fox, την Καναδική Αντικαρκινική Εταιρεία, την Εταιρεία Ερευνών για τον Καρκίνο, το Καναδικό Ίδρυμα Καρκίνου του Μαστού, το Ταμείο Ταχείας Έρευνας COVID-19 του Οντάριο, το Πανεπιστήμιο guelph / Κτηνιατρικό Κολέγιο του Οντάριο / Τμήμα Παθολογίας Covid-19, το Εθνικό Κέντρο Αριστείας στις Βιοθεραπείες για τη Θεραπεία του Καρκίνου (BioCanRx), το OVC Pet Trust, το Χαμογελαστό Ταμείο για τον Καρκίνο του Γαλάζιου Ουρανού, το Ίδρυμα Καινοτομίας του Καναδά - John R. Evans Leaders Fund, Canada Foundation for Innovation - Ταμείο Επιχειρήσεων Υποδομών , Ταμείο Έρευνας του Υπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας του Οντάριο - Πρόγραμμα Ερευνητικών Υποδομών.

Το Εργαστήριο Χαλινάρι είναι μέρος της Καναδικής Κοινοπραξίας Ογκολυτικού Ιού, Δίκτυο Κέντρων Αριστείας σε Βιοθερμίες για τη θεραπεία του καρκίνου (ιδρυτικό μέλος), Καναδική Εταιρεία Ανοσολογίας, Καναδική Εταιρεία Ιολογίας, Ερευνητικό Ινστιτούτο Terry Fox, Ινστιτούτο Συγκριτικής Έρευνας καρκίνου, Ομάδα Οστεοσάρκωμα Σκύλων: Βιοδείκτες / Βιοθεραπεία Νεοπλασίας (DOGBONe), Ένα Ινστιτούτο Υγείας

 

Το άρθρο τροποποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2021 στις 7:32 π.μ., για να προσθέσει μια μετάφραση του άρθρου LifeSiteNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: