Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - The Documentary - Επεισόδιο 1ο


Documentary Το ντοκιμαντέρ για την πανδημία. Η ανασκόπηση των πεπραγμένων, της ακολουθίας, της ανακολουθίας και του κλίματος φόβου.

Σενάριο/Αφήγηση: Πέτρος Αργυρίου Σε 3 επεισόδια. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο 01. Ακούγοντας τους ειδικούς 02. Πανδημικοί Συναγερμοί και Ετοιμότητα 03. Οι Αρνητές της Πανδημίας 04. Μια Απλή Γριπούλα Είναι και Οι Ψεκασμένοι 05. Οι Αρνητές των Τεστ 06. Υπερεκτιμώντας την Θνητότητα 07. Υπερκαταγράφοντας Θανάτους 08. Οι Αρνητές της Ανοσίας 09. Οι Αρνητές της Ανοσίας Αγέλης 10. Οι Αρνητές της Κοινωνίας


Πανδημαγωγοί: ΤΟ ντοκιμαντέρ για την πανδημία.

Κάποιες φορές, με ρωτάνε πως είσαι; Πως να είμαι; Ήμουν οριακά πριν τον εγκλεισμό. Κατά την διάρκεια του, έβλεπα μόνο έναν άνθρωπο για μερικά λεπτά της μέρας: Τον πατέρα μου, ζωή να ΄χει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τους πρώτους τρεις μήνες έγραψα 32 άρθρα για την πανδημία, τους επόμενους τρεις μήνες ένα βιβλίο για την πανδημία και τους υπόλοιπους 5, σχεδίασα ένα ντοκιμαντέρ για την πανδημία, του οποίου το υλικό είδα κατά μέσο όρο 30 φορές. Κι όλα αυτά, συντονιζόμενος με όλα τα δελτία ειδήσεων όλη την μέρα, μήπως τυχόν και διαφύγει κάτι. Οι καταχρήσεις μου χτύπησαν κόκκινο, η υγεία μου πήρε την κατιούσα και ανήκω πλέον στις ευπαθείς για σοβαρό Covid ομάδες. Οπότε χρωστάω πολλά στους ιθύνοντες. Πάρα πολλά. 

Κι έτσι σκαρφιστήκαμε το ντοκιμαντέρ Πανδημαγωγοί για να αρχίσουμε να ξεχρεώνουμε. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του, οι ειδικοί μας, ή μάλλον οι δικοί τους ειδικοί, οι ειδικοί τους. 

Τους παρακολουθούμε από τις αρχές του Μάρτη, να λένε πότε τ' ένα και πότε τ΄ άλλο σε ένα αφήγημα πρωτοφανών οβιδιακών μεταμορφώσεων, που φόρεσε τον μανδύα της επιστήμης, σε ένα μασκάρεμα του φασισμού σε ζήλο για το απαξιωμένο εδώ και χρόνια σύστημα δημόσιας υγείας που οι ελλείψεις του σε συνδυασμό με τον πανδημικό πανικό οδήγησαν σε πολλές περιοχές στο μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από αυτούς που με τα στανιό βαπτίστηκαν θάνατοι Covid. 

Σήμερα, για να προστατευτεί η εμβολιαστική εκστρατεία, τα κριτήρια καταγραφών αλλάζουν: Σε όλο και περισσότερες χώρες αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ και την Μ.Βρετανία, τα κριτήρια καταγραφών αλλάζουν για τους εμβολιασμένους. 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους, όχι μόνο στην κοινωνική ζωή και την επιστροφή στην Νέα Κανονικότητα, αλλά και στα "επιστημονικά" κριτήρια. Αλλά για αυτά θα γράψω εκτενέστερα σύντομα. 

AGRIA ZWA: Πανδημαγωγοί: ΤΟ ντοκιμαντέρ για την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: