Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τι μας διδάσκει ο μυστηριώδης πολιτισμός του Σανξινγκντούι για την «πανδημία» του κορωνοϊού

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Στο Σανξινγκτούι (Sanxingdui) της επαρχίας Σετσουάν της Κίνας ανακαλύφθηκε ένας εντελώς άγνωστος και μυστηριώδης πολιτισμός, ασυνήθιστα προηγμένης τεχνολογίας που έχει κλονίσει τα θεμέλια της Ιστορίας. Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτόν τον παράξενο πολιτισμό που διαφέρει εντελώς από τους πολιτισμούς όλου του κόσμου; Από πού ήλθαν, γιατί εγκατέλειψαν ξαφνικά τον τόπο τους και που πήγαν; Γιατί οι αρχιερείς τους έκαναν ανθρωποθυσίες και ποιοι επιχείρησαν να τις σταματήσουν; Έχουν ομοιότητες τα αρχαία ιερατεία της εξουσίας και οι ανθρωποθυσίες που διέπρατταν, με τα σημερινά; Είναι τελικά οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 οι σύγχρονες ανθρωποθυσίες και ποιο θα είναι το αποτέλεσμά τους; Η κατάληξη του πολιτισμού του Σανξινγκντούι μας βοηθά να εξάγουμε πολύτιμα συμπεράσματα για τη φύση του ανθρώπου και της πραγματικότητας.

H ανακάλυψη του πολιτισμού του Σανξινγκντούι έγινε για πρώτη φορά το 1929. Τα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στην πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν της Κίνας Τσένγκντου (Chengdu), κατέληξαν στα χέρια αρχαιοκάπηλων, χωρίς να μπορέσει να αποκαλυφθεί η τεράστια σημασία τους.

Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, το 1934, πρόσθετες ανασκαφές αποκάλυψαν αρκετές εκατοντάδες εκπληκτικά αντικείμενα από ίασπη, καθώς και κεραμικά.

Ωστόσο, ακόμα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα ανακαλύφθηκαν το 1987 φωτίζοντας την τεράστια έκταση του πλούτου αυτού του πολιτισμού:

Μεγαλοπρεπή οικοδομήματα και τείχη της αρχαίας πόλης, και περίτεχνα, μυστηριώδη χάλκινα αντικείμενα υπερ-εξελιγμένης τεχνικής. Ανάμεσά τους αινιγματικές μπρούτζινες κατασκευές, τεχνουργήματα όμοια με τιμόνια σύγχρονων αυτοκινήτων, και αγάλματα παράξενων ηγεμόνων-μάγων που δεν έχουν βρεθεί πουθενά στην Κίνα.

Αλλά μόλις τον Μάρτιο του 2021, ανακαλύφτηκαν έξι τάφροι που περιείχαν επιμελώς θαμμένες τεράστιες χρυσές και χάλκινες μάσκες και προτομές αλλόκοσμης όψης που από την κόρη των ματιών τους έβγαιναν στυλιζαρισμένες ακτίνες. Καθώς οι ανασκαφές συνεχίζονται, όλα τα ευρήματα εκτίθενται στο Μουσείο του Σανξινγκτούι που κατασκευάστηκε ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.

Εκθέματα του μουσείου του Σανξινγκντούι. Κυριολεκτικά ένας «άλλος», αδιανόητος κόσμος.

Οι αρχαιολόγοι αποφάνθηκαν ότι ανήκουν σε έναν μέχρι τώρα άγνωστο πολιτισμό που ποτέ δεν είχε αναφερθεί από τους Κινέζους ιστορικούς, παρόλο που είναι γνωστό ότι διατηρούσαν λεπτομερή αρχεία.

Η επίσημη χρονολόγηση του πολιτισμού του Σανξινγκτούι τοποθετείται ανάμεσα στο 2.800 έως το 1.250 π.Χ., έτος όπου θεωρείται ότι κατέρρευσε και οι κάτοικοί του εγκατέλειψαν την πόλη τους.

Αυτός ο πολιτισμός, χρονολογικά συνυπήρξε με την πρώτη μυθική κινεζική δυναστεία των Ξία (Xia) ή Σία που αν και οι απαρχές της χάνονται στα βάθη της προϊστορίας, η κατά προσέγγιση εκτίμηση της ύπαρξής της είναι ανάμεσα στο 2.200 περίπου μέχρι το 1.600 π.Χ., αλλά και με τη δυναστεία των Σανγκ (Shang, 1.600 – 1.046 π.Χ.) που κυριαρχούσε στην κοιλάδα του Κίτρινου Ποταμού με πρωτεύουσά της την Ανυάνγκ (Anyang).

Συμπίπτει επίσης με την περίοδο του βασιλείου των Σου (Shu) που διήρκεσε 2.000 χρόνια, από το 2.800 έως το 800 π.Χ.

Ωστόσο, ο πολιτισμός του Σανξινγκτούι γεωγραφικά βρισκόταν έξω από την επικράτεια και των Σανγκ και των Σου. Πώς «φύτρωσε» στη μέση του πουθενά;...........................

..........................................................................................................

Η περιοδική καταστροφή των πολιτισμών

Τούτων λεχθέντων, ένα είναι σίγουρο: ότι η Ιστορία δεν αρχίζει τόσο πρόσφατα όσο εσκεμμένα διδάσκεται σήμερα.

Πανάρχαιοι, υπερεξελιγμένοι πολιτισμοί που είχαν κοιτίδα την Αιγηίδα καταστράφηκαν εξ αιτίας φυσικών καταστροφών, αφού όμως προηγουμένως είχαν διαφθαρεί και είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους.

Ο Πλάτων ως μύστης, γνώριζε πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλούσε στον Τίμαιο:

[…] Eις την χώραν σας καθώς και σε άλλας χώρας […] έρχεται κατά καθωρισμένα χρονικά διαστήματα σαν φοβερά ασθένεια εναντίον τους, ρεύμα από τον ουρανόν και αφήνει ζωντανούς μόνον τους αγράμματους και αμορφώτους από εσάς, ώστε γίγνεσθε εξ αρχής πάλιν σαν νέοι, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από τα παλαιά που τυχόν έγιναν, […] διότι ενθυμείστε μόνον έναν κατακλυσμόν της γης μολονότι προηγουμένως, έχουν γίνει πολλοί […] και δεν γνωρίζετε ότι στη χώρα σας έζησε το πλέον ωραιότερον και τον πλέον καλύτερον ανθρώπινο γένος, από το οποίο κατάγεσαι και εσύ και οι συμπολίτες σου […] διότι οι απόγονοι των διασωθέντων επί πολλάς γενεάς απέθνησκον χωρίς να γνωρίζουν να γράφουν […] Το ιερατικόν γένος όμως είναι τελείως ξεχωριστόν από τα άλλα». 
(Άπαντα Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, «Τίμαιος», 23 Β, C, 24 Β, μτφρ. Κων. Αραπόπουλου, εκδ. Πάπυρος, 1975).

Κάθε φορά λοιπόν που γινόταν μια τρομερή καταστροφή, οι επιστημονικές γνώσεις διασώζονταν από το «ιερατικόν γένος», μ’ άλλα λόγια από τις μυστικές αδελφότητες, που τις μετέδιδαν μεν στους μυημένους, αλλά ελλείψει των τεχνικών μέσων που είχαν κάποτε υπάρξει, αφομοιώνονταν ενδεδυμένες με θρησκευτική και μυθολογική αχλύ.

Οι ιεροφάντες των Κρητικών, των Καβειρίων, των Διονυσιακών, των Ελευσινίων και των Ορφικών μυστηρίων, δεν ήταν παρά οι θεματοφύλακες εκείνων των γνώσεων. Αντίστοιχα, ο Καν Κονγκ και οι λοιποί ιεροφάντες του Σανξινγκντούι ήταν και εκείνοι θεματοφύλακες της αρχαίας επιστήμης.

Διδάγματα

Τι μας διδάσκουν όλα αυτά;

Κατ’ αρχήν ότι όλα όσα βιώνουμε σήμερα εξ αιτίας των ολοκληρωτικών μέτρων με δικαιολογία τον περιορισμό της Covid-19, έχουν ξανασυμβεί, διότι όταν οι άνθρωποι φτάσουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο επιστήμης και τεχνολογίας, το πρώτο πράγμα που επιχειρούν να κάνουν είναι να εξοντώσουν σε μεγάλη κλίμακα τους αντιπάλους τους με κάθε τρόπο.

Ταυτοχρόνως, νομίζοντας ότι είναι θεοί, πειραματίζονται πάνω στην αλλαγή της ανθρώπινης φύσης κατασκευάζοντας τέρατα, υβρίδια ανθρώπων και ζώων, υβρίδια ανθρώπων και μηχανών, δηλαδή σάιμποργκ, αλλά και υπερευφυείς μηχανές, δηλαδή ανδροειδή.

Ότι μετά από κάθε καταστροφή, φυσική ή ανθρωπογενή, δεν διασωζόταν σχεδόν κανένα υλικό κατασκεύασμα, εκτός από τις πιο ανθεκτικές λίθινες κατασκευές, ωστόσο η γνώση φυλασσόταν από τις μυστικές αδελφότητες, που χρονολογούνται τουλάχιστον πριν από 200.000 χρόνια.

Σήμερα οι σύγχρονοι μύστες, δηλαδή οι επιστήμονες, μπορούν άνετα μέσω βιοτεχνολογίας να κατασκευάσουν τερατώδη πλάσματα όπως αυτά που γεμίζουν τις μυθολογίες όλων ανεξαιρέτως των λαών: γίγαντες, κύκλωπες, εκατόγχειρες, γρύπες, σειρήνες, άρπυιες, σφίγγες, κενταύρους, χίμαιρες, λερναίες ύδρες, Κέρβερους, αλλά και ρομπότ, αντίστοιχα με τον Τάλω.

Ότι όπως στην αρχαιότητα οι ανθρωποθυσίες πραγματοποιούνταν από τις ελίτ για να τρομοκρατούν τον λαό και οι ίδιες να διατηρούν αλώβητα τα προνόμιά τους, έτσι και σήμερα, επαναλαμβάνονται ακριβώς τα ίδια, υπό διαφορετικό μανδύα:

Οι σύγχρονοι αρχιερείς-βασιλείς αποφάσισαν ότι πρέπει να ξανακάνουν άλλη μία μαζική ανθρωποθυσία, εξαφανίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι του ανθρώπινου πληθυσμού, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου ακόμα μιας «Νέας Εποχής».

Κι αυτή δεν αντιπροσωπεύει παρά την επαναφορά της δουλοκτησίας και των τακτικών ανθρωποθυσιών που τα σύγχρονα ιερατεία της εξουσίας ποτέ δεν ξεχνούν, εφόσον η προέλευση και η λειτουργία τους είναι η παρακάτω:

© www.aperopia.fr

Πώς θα καταλήξει η τωρινή επιχείρηση των ελίτ να θυσιάσουν μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού;

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της ύβρεως, δηλαδή της δημιουργίας φονικών ιών, αλλά και τεράτων που ίσως ήδη έχουν γεννηθεί, μπορούμε να συμπεράνουμε με βεβαιότητα ότι αυτό που αποκαλείται «δυτικός» πολιτισμός θα καταστραφεί και θα γεννηθεί ένας καινούργιος, που ακόμα δεν έχει μορφοποιηθεί, και το κέντρο του σίγουρα θα είναι εκτός των ΗΠΑ που θα αφανιστεί ως άλλη Ατλαντίδα.

Ίσως μάλιστα την όλη διαδικασία να επιταχύνει και κάποια μεγάλη φυσική καταστροφή που ενδέχεται να επέλθει σύντομα.

Τα θαυμαστά επιτεύγματα αλλά και οι αποκρουστικές πράξεις των ανθρώπων του Σανξινγκτούι μας επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι η πάλη ανάμεσα στο αγαθό και στο κακό είναι αέναη και ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε ποια είναι η αληθινή ιστορία του κόσμου μας, ούτε καν η ίδια η φύση της πραγματικότητας.

Τι μας διδάσκει ο μυστηριώδης πολιτισμός του Σανξινγκντούι για την «πανδημία» του κορωνοϊού – Aperopia

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗ  ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ. ΟΙ ΣΟΦΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νάτα μας, αχαχαχαχα ή μήπως να κλαίμε; Είναι στην φιλοσοφία των φιλελεύθερων: το χρήμα είναι η αξία σου : https://www.skai.gr/news/greece/mitsotakis-propliromeni-karta-150-eyro-gia-neous-18-25-me-tin-proti-dosi-emvoliou