Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Καθηγητής Γιώργος Φίλης αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις 28-09-2022


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πούτιν: «Η καταστολή των ηθικών αξιών προσλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του σατανισμού»

Από την ομιλία του Πούτιν για την αποδοχή των δημοκρατιών του Ντονμπάς στους κόλπους της Ρωσίας.

Ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που έχει την ήρεμη τόλμη να περιγράψει τη σάπια διαφθορά της Δύσης ως «σατανισμό» :

'' Η Δύση αρνείται ηθικούς κανόνες, θρησκεία, οικογένεια. Θέλουμε πραγματικά στη Ρωσία να υπάρχει «γονέας νούμερο ένα, δύο, τρεις» αντί για «μαμά και μπαμπάς» και στα σχολεία τα παιδιά να αναγκάζονται σε διαστροφές που οδηγούν σε υποβάθμιση και εξαφάνιση, υποθέτοντας ότι υπάρχουν κάποια φύλα, εκτός από γυναίκες και οι άνδρες? Για εμάς αυτό είναι απαράδεκτο.

Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια περίοδο επαναστατικών μετασχηματισμών. Έχουμε ένα διαφορετικό μέλλον, δικό μας. Η καταστολή των ηθικών αξιών [της Δύσης] αποκτά τα χαρακτηριστικά του σατανισμού.

Η Δύση είναι έτοιμη να παρακάμψει τα πάντα για να διατηρήσει το νεοαποικιακό σύστημα που της επιτρέπει να λεηλατεί τον κόσμο και να εισπράττει φόρο τιμής από την ανθρωπότητα.
Η Δύση ακολουθεί μια πολιτική ολοκληρωτικής αποσοβρανοποίησης στον κόσμο. Εξ ου και η επιθετικότητά του κατά των παραδοσιακών αξιών και της κυριαρχίας των χωρών. Καταστρέφει ολόκληρα κράτη που δεν συμφωνούν να παραδώσουν την κυριαρχία τους
Η Δύση τυπώνει δολάρια και ευρώ, αλλά δεν γίνεται να ταΐσει κανέναν με χαρτί και ψέματα, χρειάζονται τροφή, ενέργεια. Οι πολιτικοί λοιπόν προσπαθούν να πείσουν τους συμπολίτες τους να τρώνε λιγότερο και να πλένονται λιγότερο και να ντύνονται περισσότερο για να μείνουν ζεστοί στο σπίτι. Και αν κάποιος αρχίσει να κάνει ερωτήσεις, χαρακτηρίζεται ως εξτρεμιστής.
Η βούληση είναι να καταστραφούν τα έθνη-κράτη, οι Ευρωπαίοι δέχονται όλο και μεγαλύτερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν μόνο να απορριφθεί το ρωσικό αέριο. Υποκλίνονται στη θέλησή τους με τίμημα την πείνα των λαών τους. Ανατινάζουν αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική, κλείνουν ενεργειακά εργοστάσια. Οι αρχές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες δια της βίας κρατούν τη Δύση υπό εκβιασμό, μέσω των στρατιωτικών της βάσεων που είναι διάσπαρτες παντού. Και όλες οι χώρες που επιδιώκουν να κερδίσουν την ενεργειακή τους κυριαρχία θεωρούνται εχθροί των Ηνωμένων Πολιτειών
Οι κυρώσεις δεν είναι αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: έχουν περάσει στο σαμποτάζ. Απίστευτο, αλλά είναι γεγονός. Πράγματι, έχουν αρχίσει να καταστρέφουν τις πανευρωπαϊκές ενεργειακές υποδομές. Είναι προφανές σε όλους όσους επωφελούνται από αυτό.

Η δικτατορία των δυτικών ελίτ στρέφεται εναντίον όλων των λαών του κόσμου. Συμπεριλαμβανομένου του πληθυσμού των ίδιων των δυτικών χωρών. Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια περίοδο επαναστατικών μετασχηματισμών. Έχουμε ένα διαφορετικό μέλλον, δικό μας. Η καταστολή των ηθικών αξιών αποκτά τα χαρακτηριστικά του σατανισμού. Η κατάρρευση της δυτικής ηγεμονίας είναι μη αναστρέψιμη. Η Δύση αρνείται τους ηθικούς κανόνες, τη θρησκεία, την οικογένεια. Θέλουμε πραγματικά στη Ρωσία να υπάρχει «γονέας νούμερο ένα, δύο, τρεις» αντί για «μαμά και μπαμπάς» και στα σχολεία τα παιδιά να αναγκάζονται σε διαστροφές που οδηγούν σε υποβάθμιση και εξαφάνιση, υποθέτοντας ότι υπάρχουν κάποια φύλα, εκτός από γυναίκες και οι άνδρες? Για εμάς αυτό είναι απαράδεκτο. Αποκηρύσσουν τις αξίες της λαϊκής θέλησης, της οικογένειας, της θρησκείας.'' https://sfero.me/article/putin-la-soppressione-dei-valori-morali-assume-caratteri-di-satanismo