Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ακόμα δύο περιστατικά με τον γνωστό πολύ τρομακτικό θόρυβο που ακούστηκαν εχθές στην Σκωτία, & Σικάγο.

Πηγή : Διορατικό

Το κακό είναι ότι μέρα με την μέρα υπάρχει αυξητική τάση.

Λέτε να το ακούσουμε και εδώ;

Περίεργος ήχος στο Chicago



ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO

Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ που ακούστηκαν από το..πουθενά σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά το 2011, σε μια συλλογή που έγινε από Ουκρανούς μετά το απίστευτο των ήχων που έλαβαν χώρα στην Ουκρανία!



Πηγή

7 σχόλια:

Δ.Π. είπε...

Θα σας παρακαλούσα πολύ να μην παραθέτετε αβασάνιστα τέτοιες ειδήσεις, ειδικά εσείς που δίνετε σφαιρική εικόνα για τα τεκταινόμενα, σε συνδυασμό με την ορθόδοξη πατερική θεολογία και τις αποκλίσεις της, τη διαλεκτική πολιτική θεωρία και την ψυχολογία του βάθους.
Προσωπικά θεωρώ ότι τέτοια 'αποκαλυπτικά' φαινόμενα θα πρέπει να τα βλέπουμε με μεγάλη καχυποψία ως προς την προέλευσή τους, λόγω της τεχνολογικής δυνατότητας σήμερα να δημιουργεί 'αποκαλύψεις' και της αναγκαιότητας να επισπευθεί το τέλος της ιστορίας από τις δυνάμεις εκείνες που βρίσκονται ήδη σε κρίση και έρχεται το τέλος τους, το κοσμικό και το πνευματικό...
Αναμφίβολα το μεσσιανικό, η άλλη, αιχμηρή όψη του πνεύματος - ο κάθετος άξονας που τέμνει την ιστορική ευθεία - έρχεται στο προσκήνιο σε κάθε εποχή παρακμής και κρίσης. Βλ. σχετικά το βιβλίο του Norman Kohn (εκδ. Νησίδες) και τα πρακτικά πρόσφατης ημερίδας για τη μεσσιανική ιδέα και τις μεταμορφώσεις της (εκδ. Άρτος Ζωής). Η χειραγώγηση αυτής της ιδέας από την εξουσία είναι ένα ύποπτο εργαλείο για τον έλεγχο της μάζας, στην 'κοινωνία του θεάματος', και μάλιστα σε μια εποχή εσχάτων που τίθεται ως αναγκαιότητα η παρουσία παγκόσμιας ηγεσίας, δεν συμφωνείτε;
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

@Δ.Π.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.
Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΙΟΣ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ, ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
ΙΔΩΜΕΝ!
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΒΕΒΑΙΑ,ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ "ΜΑΣΗΞΟΥΜΕ"

ΑΛΛΑ...ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;

ΟΙ ΙΝΔΟΙ;
ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ;
ΟΙ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;
ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΑΣΙΑΣ;
ΟΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ;

ΜΩΡΕ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ αλάι μαλάι, ΦΟΒΟΥΜΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ Μ Ι Α
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Τ Ρ Ο Μ Ο Σ, ΚΑΤΑ ΤΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΟ, ΚΤΙΣΜΕΝΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ.

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ Τ Ε Λ Ε Ι Α ΑΓΑΠΗ,

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.


ΔΕΝ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ"Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΟΤΑΝ "ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ"ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ
Α Φ Ε Λ Ε Ι Α ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΛΕΦΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ,
ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΦΙΛΕ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.
ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.

ΓΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΞΕΧΝΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΟΤΙ
Ο Λ Α ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ
Α Ν Ε Χ Ε Τ Α Ι ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ.

ΑΔΕΛΦΟΙ, ΩΣ ΠΟΛΥΟΜΜΑΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ.
ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΝΑ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ, ΜΗΝ ΞΕΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ.

"ΤΟ ΜΩΡΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΟΦΩΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΣΤΙΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΣΤΙΝ",

ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ.

amethystos είπε...

Αγαπητέ Δ.Π. έχετε δίκαιο και γι'αυτό στην πρώτη ανάρτηση του θέματος, δημοσιεύσαμε επίσης και το παρακάτω σχόλιο:

totastath
13 Ιανουαρίου 2012 9:39 π.μ.
Καλημέρα!!!

Δέν ξέρω εάν έχετε ασχοληθεί καθόλου με το H.A.A.R.P. αλλά αυτό που παρουσιάζεται στα βίντεο είναι το πώς ακούγεται το H.A.A.R.P.

Και στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί παρόμοιοι ήχοι "εξ ουρανού".

Μου δώσατε όμως το ερέθισμα να σκεφτώ την Αποκάλυψη με άλλο μάτι καθώς άνετα οι σάλπιγγες θα μπορούσαν να είναι το H.A.A.R.P.

Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα και τα δυο βίντεο.ΔΕΝ αποδεικνύουν αυτοί οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ήχοι, απολύτως ΤΙΠΟΤΕ.Κάλλιστα, οι ήχοι θα μπορούσαν να αποτελούν, προιόν μοντάζ, που κάποιοι έκαναν και που τώρα, το διοχετεύουν στο διαδίκτυο, προκειμένου, να δημιουργήσουν υπόστρωμα εντυπώσεων και να προωθήσουν τους σκοπούς τους.Το ερώτημα είναι:γιατί ΤΩΡΑ;
Λίγη υπομονή και Θα δείξει!

Δ.Π. είπε...

Δεν γνωρίζω πολλά για το H.A.A.R.P., πιστεύω όμως ότι υπάρχουν τεχνολογικά επιτεύγματα που θα τα φανερώσουν στο άμεσο μέλλον θέλοντας να υποτάξουν πλήρως τις εξαθλιωμένες μάζες.
Μελετώ κυρίως την τέχνη και την χριστιανική εικονογραφία (βυζαντινή, δυτική) του θέματος και κατ'επέκταση, τη σχετική γραμματεία.
Με ενδιαφέρει επίσης η εκμετάλλευση της ιδέας της κρίσης ανά τους αιώνες με την εφαρμογή πολιτικών - ιδεολογικών συστημάτων(ολοκληρωτισμός - απολυταρχισμός, σοσιαλισμός κλπ.), όπως και η προέλευση της δοξασίας αυτής (π.χ. πολύ πριν από το Ευαγγέλιο υπάρχει στους ορφικούς, πυθαγορείους κ.α.), και κυρίως το θέμα της Κρίσης και της Αποκάλυψης στην ορθόδοξη παράδοση.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η Κρίση -πέρα από τη μεθόδευσή της από τα κυρίρχα 'γνωστικά' ρεύματα της εποχής μας, έχει μια σοβαρή ψυχολογική διάσταση, έχει να κάνει με τη συνείδηση και με κάτι που φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ, το αισθάνομαι όμως σαν μια αναπόφευκτη αφύπνιση άγνωστων περιοχών της συνείδησης της ανθρωπότητας,κατόπιν μιας εξελικτικής πορείας κάθαρσης από τα πάθη.Ή σαν το τέλος της Ιστορίας, που όμως δεν θα είναι η πραγματοποίηση της ουτοπίας, δηλ. μια επίγεια ιδανική παγκόσμια κοινωνία, αλλά η ανθρωπότητα σε κάποιο άλλο επίπεδο συνειδητότητας (οψόμεθα τον Θεόν καθώς εστί...) και στον αντίποδά της, η απόλυτη διάσπαση του όντος (βάσανος, κόλαση), ακόμη και η οντολογική ανυπαρξία.
Έτσι μπορούμε να δεχθούμε ότι η επικράτηση της τεχνολογίας στη ζωή μας, η αλλοίωση και καταστροφή του φυσικού τοπίου, ο έλεγχος και η απάλειψη του χρήματος για την ολοκληρωτική διακυβέρνηση, με άλλα λόγια η 'μηχανοποίηση' όλου του πλανήτη,έχουν σαν σκοπό ει δυνατόν τον σκοτισμό της συνείδησης και και την καταστροφή της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων ως σύνολο, έτσι ώστε ακόμη κι αν συνειδητοποιούμε την αμαρτία να μην μπορούμε να ξεφύγουμε (επικράτηση - θεοποίηση υποσυνειδήτου, το 'φρέαρ της αβύσσου').
Εν όψει αυτού του 'ξεκαθαρίσματος', που στην ουσία γίνεται κάθε στιγμή, ας παραμείνουμε ενωμένοι στο ανδρείο ήθος των Ελλήνων προγόνων και στην άσκηση των αρετών μέσα από την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη και λατρεία.
Και θα δείξει...
Καλή συνέχεια!

amethystos είπε...

Αγαπητέ φίλε, με ευχαρίστηση θα μπορούσαμε να αναρτήσουμε τις ερευνές σου, τα συμπεράσματα σου, δέν σε ξέρουμε αλλά κάτι λέει. Εμείς πιστεύουμε ότι η κρίση είναι μία γεύση θανάτου, μια γεύση της ματαιότητος του κόσμου τουτου, αναγκαστική, για τους χαλαρούς, για τους υλιστές. Μια μικρή γεύση του αγώνα των ασκητών μας πρός την μετάνοια και τον Κύριο.

Ανώνυμος είπε...

Στους ασκητές, λένε τα γεροντικά, οι δαίμονες για να αποτραβήξουν την καρδιά των ασκητών από τη νύψη και την προσευχή δημιουργούσαν θορύβους. Σήμερα αναβαθμίστηκαν τεχνολογικά αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος...