Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Τώρα που ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε ο κ. Χρυσοχοίδης το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και της συνεπακόλουθης εγκληματικότητας. Μόνο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ορατό εδώ και χρόνια, αλλά οι δήθεν προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές εγκέφαλοι δεν ήθελαν να το δουν. Ήσαν τυφλωμένοι και στρουθοκαμήλιζαν, διότι τους είχε γοητεύσει η εισαγόμενη ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν δεν είναι η δημιουργία στρατοπέδων για τους παράνομους μετανάστες, αλλά η αλλαγή ιδεολογίας. Να απορρίψουμε την
πολυπολιτισμικότητα , όπως έκαναν οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι και να επανέλθουμε στην ιδεολογία του εθνικού κράτους που επιβάλλει το Σύνταγμά μας και αποτελεί την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Η καταστροφική περίοδος της διακυβέρνησης από τον Κώστα Σημίτη με πρωτοπαλλήκαρο του εκσυγχρονισμού τον Γ. Α. Παπανδρέου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για να εισβάλλουν στη χώρα μας ξενόφερτες ιδεολογίες που δεν είχαν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Η έννοια του Έθνους και της πατρίδας χλευάσθηκαν, θεωρήθηκαν ξεπερασμένες και σχεδόν απαγορεύθηκαν στην εκπαίδευση και στα ΜΜΕ. Σωματεία που επέκριναν την ενδοτική εξωτερική πολιτική κατηγορήθηκαν άνευ στοιχείων και χλευάσθηκαν. Άνθρωποι που μιλούσαν για τον τουρκικό επεκτατισμό λοιδορήθηκαν. Η λέξη Εθνικός Δρυμός απορρίφθηκε από σχολικό βιβλίο διότι κάθε τι το εθνικό θεωρήθηκε κακό. Η ανύπαρκτη ελληνοτουρκική φιλία αποχαύνωσε την εξωτερική μας πολιτική και τα σύνορα έγιναν διάτρητα για να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Όποιος φώναζε για τους κινδύνους από τη λαθρομετανάστευση κατηγορείτο ως ρατσιστής. Όποιος θύμιζε ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική εθεωρείτο Ακροδεξιός. Η τακτική των δήθεν προοδευτικών είναι γνωστή. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα χρησιμοποιούν επίθετα κοσμητικά και ύβρεις.
Στο όνομα της αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας καλλιεργήθηκε η ψευδοπροοδευτική συναισθηματική προσέγγιση ότι κάθε λαθρομετανάστης είναι αδελφός μας. Η αύξηση της εγκληματικότητας από τους αλλοδαπούς εισβολείς απεκρύπτετο συστηματικά με τη βλακώδη δικαιολογία ότι και οι Έλληνες εγκληματούν. Μόνο που τα ποσοστά συμμετοχής των αλλοδαπών στα βαρειά εγκλήματα είναι πολλαπλάσια από εκείνα των Ελλήνων. Η μετάδοση μολυσματικών και κολλητικών ασθενειών από λαθρομετανάστες σε Έλληνες ήταν απαγορευμένη είδηση από την προοδευτική λογοκρισία. Μερικές φορές στο όνομα της … δημοκρατίας ασκείται χειρότερη λογοκρισία από αυτή των αυταρχικών καθεστώτων.
Το μεγαλύτερο θύμα της καταρρέουσας πολυπολιτισμικότητας είναι η παιδεία μας. Την ώρα που η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Κάμερον, αλλά και κορυφαίοι δυτικοί διανοούμενοι καταγγέλλουν την πολυπολιτισμικότητα, τα ελληνόπουλα στερούνται των εθνικών, ιστορικών και θρησκευτικών τους χαρακτηριστικών στο όνομα ενός ιδεολογικού φανατισμού ολίγων κουλτουριάρηδων. Η Ιστορία, η Λογοτεχνία και τα Θρησκευτικά αποτελούν τα πρώτα θύματα της μεταναστολαγνείας. Για να μη θίξουμε τα παιδιά των μεταναστών που υπάρχουν στην τάξη γκρεμίζουμε την ελληνορθόδοξη ταυτότητα για την οποία αγωνίσθηκαν οι πρόγονοί μας το 1821. Στο όνομα μιας ψεύτικης ευρωπαϊκότητας αλλάζουμε τον χαρακτήρα των Θρησκευτικών μήπως και θιγεί κάποιος μουσουλμάνος ή άλλος μετανάστης μέσα στην τάξη. Την ώρα που σύσσωμη η Ιταλία από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά ζήτησε να υπάρχει ο Εσταυρωμένος στα σχολεία και ανάγκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε αλλαγή απόφασης, έρχονται οι κήρυκες του πολυπολιτισμού και καταργούν το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών. Στη θέση του οι μαθητές του Γυμνασίου θα μαθαίνουν περί των Ανατολικών θρησκειών και άλλων δοξασιών με ελάχιστες αναφορές στην Ορθοδοξία! Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα Θρησκευτικά βασίζονται στην επικρατούσα θρησκεία, εμείς θέλουμε να….. πρωτοπορούμε. Για να μη θίξουμε τους μετανάστες και την πολυπολιτισμικότητα διώχνουμε τον Χριστό και την Παναγία από τα σχολεία και βάζουμε ένα συνονθύλευμα θρησκευμάτων αποκομμένο από την παράδοση του λαού μας!
πηγή : αἰέν ἀριστεύειν

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Ήσαν τυφλωμένοι και στρουθοκαμήλιζαν, διότι τους είχε γοητεύσει η εισαγόμενη ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας" .
..............
Mην ακούω αηδίες!
Τι αφέλειες κουλτουριάρικες λέει ο πολιτικός επιστήμων!
Φίλε, "ένα και ένα κάνει έντεκα" και να στο πω εγώ που δεν είμαι καν επιστήμων:

Τα χοντρά λεφτά που τσέπωναν για να φέρονται προδοτικά, τούς "τύφλωναν"και δεν έβλεπαν.

Τώρα; κλάφτα Χαράλαμπε! μας πήρε η κατηφόρα, μας πήρε ο ποταμός, δε μας σώνει τίποτα, σου λέω!

Μας σιχάθηκε ακόμη και ο Θεός υποπτεύομαι. Ναι, ναι έχω πολύ σοβαρές υποψίες αλήθεια σού λέω!

amethystos είπε...

Καί η πόρνη χρηματίζεται, αλλά αυτό δέν τήν κάνει επιχειρηματία.
Μόνο στήν Ελλάδα οι "Κατίνες" τήν ξέρουν καλύτερα από τούς επιστήμονες!
Ο πολιτικός εξ'ορισμού ποθεί καί διεκδικεί τήν δόξα.Τό χρήμα έρχεται όπως η καραμέλα στό άλογο τών αγώνων. Μόνο τό άλογο νομίζει ότι αγωνίζεται γιά τήν καραμέλα.
Σήμερα η οικονομία, οι τράπεζες επιδιώκουν τήν αντιστροφή τών πάντων, αφού έχουν ήδη πετύχει τήν ανατροπή τών πάντων. Νά μάς πείσουν ότι τό χρήμα προηγείται τού πάθους.
Αυτή η αντιστροφή είναι τό πνεύμα του αντιχρίστου καί αυτό ακριβώς τό πνεύμα κυριαρχεί στό σχόλιό σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα να ανεβάσεις άλλη απάντηση.
Σου αρέσει να μειώνεις τους αναγνώστες σου έτσι ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ προκειμένου να τρέφεις το προβληματικό εγώ σου με γελοία συναισθήματα υπεροχής.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ! ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ!

amethystos είπε...

Συνεχίζεις νά είσαι ένας άνθρωπος χωρίς κανένα περιεχόμενο.
Καί συνεχίζεις νά είσαι ένας άνθρωπος πού δέν επιθυμεί κάν νά αποκτήσει περιεχόμενο.
Σήμερα συναντώνται πολύ συχνά στήν Ελλάδα κύμβαλα αλαλάζοντα.

Ανώνυμος είπε...

Γιά τήν πολυπολιτισμικότητα πού προέρχεται από την λαθρομετανάστευση του δυτικού ευδαιμονισμού στίς συνειδήσεις των Ελλήνων, με τον οποίον προσμετράται αυθαίρετα ο «πλούτος» και η «φτώχεια» σε όλον τον κόσμο θα μπορούσαμε να πούμε κάτι; Οι μετακινήσεις των πληθυσμών δεν είναι κάτι καινούργιο στην ιστορία του κόσμου. Κάπως διευκολύνονται και κάπως εμποδίζονται όταν κάποιοι το θέλουν... Αυτές οι μετακινήσεις νομίζω ότι δεν είναι η αιτία της πολυπολιτισμικότητας, αλλά το αποτέλεσμά της. Οι Ευρωπαίοι (Άγγλοι, Γάλλοι Γερμανοί) όχι μόνο δεν «απέρριψαν τη πολυπολιτισμικότητα» (κατά τον αρθρογράφο), αλλά είναι αυτοί πού την ενορχηστρώνουν στον κόσμο, κυριως μέσω της εξαγωγής του ανθρωποκεντρικού ευδαιμονισμού τους που λαθρομεταναστεύει στις συνειδήσεις και γίνεται η αιτία πολλών δεινών (π.χ. πραγματικής φτώχειας, πολέμων και προσφυγιάς) για όσους ενδίδουν και πάνω από όλα αιτία διαστρέβλωσης. Αυτή η λαθρομετανάστευση είναι πράγματι θέμα ιδεολογικό!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, θα ψηφίσω όποιο κόμμα, στείλει τους λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους. Υπάρχει τέτοιο κόμμα;

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Απουσία μεταναστευτικής πολιτικής 'στην Ελλάδα ισοδυναμεί με επικράτηση του μεταχουντικού αναρχοαριστερού πολιτικού νεφελώματος-συμπιλήματος.Η εμπέδωση της απλής αυτής αλήθειας από τον Έλληνα απανταχού της γης,απανταχού της οικουμένης είναι και η καλύτερη απάντηση για τη λύση του χρονίου προβλήματος αυτού για το οποίο έχουν γραφή πάμπολλα και ποικίλα αλλά για το οποίο επί της ουσίας δεν έχει γίνη απολύτως τίποτε,που να φέρη αποσυμφόρηση τόσο των ελληνικών αστικών κέντρων όσο και της υπαίθρου χώρας,που να μας οδηγήση 'σε κάποιο συνολικό σημαντικό πρακτικό αποτέλεσμα.