Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Mετά τα φωνήεντα των 5 ηπείρων, χτυπάνε την ελευθερία λόγου. Την πλήρωσε η Παπαχρήστου.


zcode.info
Οταν ο Καστανίδης έκανε εκείνο το νόμο κατά της ελευθερίας του λόγου ήταν επόμενο πολλοί Ελληνες να στιγματίζονται με ευκολία ως ρατσιστές. Πράγματι τα αφρικανικά κουνούπια θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους όταν δαγκώνουν Αφρικανούς στην Ελλάδα. Αυτό είπε και η Παπαχρήστου. Που είναι ο ρατσισμός; Κακώς η Παπαχρήστου ζήτησε συγγνώμη. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη δήλωσή της. Αν δεν σας αρέσει η άποψη μου πιέστε ξύδι να σας περάσει. Ετσι είναι παιδιά.
Ρωτήσατε έναν βιολόγο κάποιος αν έχει επιστημονική βάση η παρατήρησή της; Κανείς.
Ο Γεωργιάδης, ο Κασσιδιάρης και ο Κούβελος που δεν ήθελε να περάσει η φλόγα απο το Καστελόριζο ρώτησαν κάποιο επιστήμονα; Oχι. Πώς εληφθη απόφαση;
H Eλλάδα ειναι ένα κράτος για γέλια. Ενα κρατος με κουτους απο όλες τις μεριες.
Θα ήταν ρατσιστικό να πώ ότι όλοι αυτοί κοιμούνται όρθιοι και ότι σκέφτονται ρατσιστικά κατά των Ελλήνων;
Υπερβάλλω. Και τι εγινε;
Τα φωνηεντα ήταν επτά και τα έκαναν με το ζόρι πέντε σαν τον αριθμό των ηπείρων. Σε άλλο άρθρο σας έχω αποδείξει ότι η Ελληνικη γλώσσα δεν εκφράζεται καλά χωρίς τα επτά φωνήεντα.
Τώρα όλοι αγωνίζονται να με βγάλουν λάθος και όχι να καταλάβουν γιατί το λέω. Αυτό είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με την αντίληψή τους.
Θα ήταν ρατσιστικό να πω ότι απαλείψαμε στοιχεία απο τη γλώσσα για να μιλάνε Ελληνικά όσοι δεν μπορούν να τα μιλήσουν;
Θα ήταν ρατσιστικό να πώ ότι σωστά Ελληνικά δεν μιλάτε στην Ελλάδα;
Μπορείτε να πείτε είναι. Δεν σημαίνει ότι επειδή ειστε περισσότεροι και επειδή η φύση σας έχει χαρίσει ενα μικρόφωνο ότι εχετε δίκιο.
Δεστε που ειναι η χώρα. Στον πατο.
Το πολιτικό σύστημα και οι προμηθευτές του προσπαθούν να περισωθούν με μαγικά. Προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες του σε άλλους. Τα ΜΜΕ συνεργάζονται. Χτες έφεραν στο Σκαι έναν καθηγητή να δωσει συνέντευξη για να προετοιμασει η κυβέρνηση τον κοσμο για τις απολυσεις και τις μειώσεις μισθών, που ειναι προ των πυλων.
Στοχοποίησαν επιτηδες μια γυναικα, μια ωραία γυναίκα όχι μόνο επειδή μίλησε ελεύθερα αλλά για να στρεψουν τη προσοχή όλων αλλού. Που ειναι οι γυναικείες οργανώσεις να επιτεθούν στα σεξιστικά εναντίον της. Πουθενά.
Την ίδια ώρα στην επιτροπή για την ΑΟΖ μπαίνουν μετα επαίνων άτομα χωρίς Ελληνικές ρίζες που δεν θελουν φράχτες στον Εβρο, άτομα με δύο διαβατήρια, άτομα εταιρειών κλπ. Ο Καμμένος στον υπνο του, ο Κομανέτσι τη δουλειά του και οι υπόλοιποι σε φαντασιώσεις.
Στην Ελλάδα έχετε χάσει τη μπάλα. Μάθετε να σκέφτεστε γιατί ζείτε μεσα στην κουταμάρα. Σας έφτιαξαν ένα περιβάλλον, που όποιος έχει άλλη άποψη απαγορεύεται να την πεί. Εγω θα την λέω και με τον τρόπο που θέλω.
Διάλεξα αυτη τη φωτογραφία της Παπαχρήστου γιατί τονίζει τα ωραία της σημεία. Ειναι σεξιστική (εθνικιστική) και ρατσιρική η φωτογραφία; Oχι. Ειναι πανέμορφη. Σε καθε τι εξαρτάται τι κοιτάς και πως το ερμηνεύεις.
Αντιθετα το να λες «Kλειστε τη σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς» που γράφει στο site του ο κ.Ευαγγελάτος είναι πέραν της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και θα έπρεπε να ειχε παρέμβει το ΕΣΡ.

ΥΓ. Ο αρθρογράφος δεν ανήκει σε κόμμα ούτε υποστηρίζει κανένα. Κάθε σύμπτωση απόψεων είναι τυχαία. Το λέω γιατί σκέφτεστε με παρωπίδες…

2 σχόλια:

amethystos είπε...

cummulus ξαναστείλτο το σβύσαμε κατα λάθος γιατί μπερδευτήκαμε μέ μια ανύπαρκτη εδώ πού μάς ζαλίζει τά παπάρια.
Νομίζει ότι ότι μαλακία κατέβει στό κεφάλι μας είναι λόγος.

cummulus είπε...

Εντάξει μήν στενοχωριέστε. Απλά ἀναρωτήθηκα ἀν ὁ ευαγελλάτος κλείστηκε σέ δωμάτιο μέ αφρικανούς, καί λόγω τῆς ἐμπειρίας του, τό προτείνει στήν Βούλα :-)