Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Λέτε να είναι έτσι;;

Άναυδους άφησε τους δημοσιογράφους η εκκεντρική Γιόκο Όνο σε ερώτηση για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.
Η καλλιτέχνιδα και χήρα του Τζον Λένον, που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει μια έκθεσή της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, κοίταξε έκπληκτη τους ρεπόρτερς παραδεχόμενη
ότι όχι μόνο έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του Πολέμου του Βιετνάμ στη δεκαετία του ’70, αλλά ότι είχαν και μια… πιο στενή σχέση!
Η Όνο χαμογελώντας αποκάλυψε ότι είχαν μια ερωτική περιπέτεια σπεύδοντας να τονίσει ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την κοινότητα δικαιωμάτων των γκέι, λεσβιών, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ στην Αμερική. Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είχαν σχέση όταν γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1970. «Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Είχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι Κλίντον σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και εύχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της», ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με τους ειδικούς η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να επηρεάσει τους ψηφοφόρους, όμως προηγούμενες κατηγορίες κατά της Κλίντον για το λεσβιακό παρελθόν της δεν έδειξαν να αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους πολίτες.
http://worldnewsdailyreport.com/yoko-ono-i-had-an-affair-with-hillary-clinton-in-the-70s/ 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας τα λέει; Για να της πούμε μπράβο;; Που έχει φτάσει ο άνθρωπος!! Ούτε ντρέπεται, ούτε έχει κανένα πρόβλημα πλέον για ότι λέει, και ότι κάνει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΡΡΑΑΑΑΑ!

penelope είπε...

Κατα την πτωχη μου γνωμη, στην ορθοδοξια εαν ειναι δυσκολοεξαληπτος μια κλισις της διανοιας στα βλαβερα ,με την μακροχρονη αγωνιστικοτητα τη μικρη η την μεγαλη και τα Μυστηρια κλπ, ποσο ακατορθωτο θα ειναι για τους εκτος Ορθοδοξιας!
Σημερα εχει παρει διαστασεις πανουκλας η ασθενεια και οι διδασκαλοι συνεχως και ευθεως γι'αυτην ομιλουν,και ειναι προς συμφερον της ψυχης!
Εαν ανατρεξει κανεις στους Κανονες κ στην ερμηνεια τους,στο ''εξομολογηταριον ''του αγ.Νικοδημου,θα βρει εν λεπτομερεια την αναλυση και την θεραπεια των παθων.Εδω κ τοσα χρονια γραμμενα τα εργα αυτων κ ομως μιλουσαν ευθεως π.χ του τυπου το του αγ.Ιωαν της Κλιμακος '' η παλη ειναι μια δυναμις της της ψυχης ισοδυναμος προς τον λογισμο οπου την πολεμει κλπ'',...''προφυλακτικον η ενθυμησις των αμαρτιων'',...''και ευθυς ως αμαρτησεις θανασιμως εξαλειφεται το ονομα σου απο το βιβλιον της ζωης'',...αρχιζεις και καταλαβαινεις!
Διερωτωμαι πως μπορουν να καταλαβουν οι εκτος ορθοξιας ολα αυτα που γνωριζουμε και δεν γνωρισαμε ακομα ,που ειναι φαρμακα θεραπειας μαζι με το Φαρμακο των Ιερων Μυστηριων!
Και εαν στην ορθοδοξο εκκλησια υπαρχουν οι αντιδρασεις του τυπου''ολο ου κ ου ειναι η εκκλησια,λεω να μην αναπνεω κι ολας''..
Που τα ζουμε κ στο συγγενικο κ οικογενειακο περιβαλλον,ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν οι παρακεκινημενοι νοες για τις φοβερες αληθειες της ψυχης. Ετσι κατατασσουμε την ομοφυλοφιλια σε ψυχολογικα αιτια που χρηζουν ψυχαναλυσης και τρεχουν στους ψυχαναλυτες οι Ευρωπαιοι.Το ιδιο πανε να περασουν και στην Ορθοδοξια μαζι με τις αλλες κακοδοξιες.
Δυστυχως εαν καποιος μιλησει με πνευματικο τακτ γι αυτα,τον παιρνουν με τις πετρες και τον θεωρουν ''ξερολα''..εαν οι πατερες ησαν ''ξερολες'',ας εισαγουμε την ψυχαναλυση μεσα στηνθεολογια ..προκοπη μια φορα δεν προκειται να δει κανεις.Γιατι οπως και στους ψυχολογους,εαν παει καποιος και πει ''εχω προβληματα με τη συζυγο μου,αυτο κ αυτο περνω απο αυτην,,,,''
Αμεσως και ειναι αποδεδειγμενο απο γνωστο,θα του πει ''τι καθεσαι και δε χωριζεις;'' επιφανεια δηλαδη !
Ε,ετσι θα καταντησει κ η θεολογια,να μετατραπει ο λογος Του Θεου σε ψυχολογια...
Ομως ο λογος Του Θεου ειναι πνευμα κ Ζωη!Εχει τη Δυναμη του αγιου Πνευματος,και θεραπευει,κρατα το νου σταθερο στα θεια μηνυματα,μαζι με την προσευχη κ την ψαλμωδια,τη νηστεια κ τα υπολοιπα ενισυει κ δυναμωνει,κλπ

Σημερα μιλανε καποιοι περι σιωπης.
Ο χριστιανισμος ομως εχει τρια χαρακτηριστικα: πραξις-λογος-ενθυμιον!
Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα,εντος εκκλησιας πως θα γινει κ με τους εκτος;
Μια απλη τοποθετησις!πην