Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

pravda: » Η συντριβή του Tu-154 αποτέλεσμα συγκεκαλυμμένης επιχείρησης του ΝΑΤΟ; ραδιοηλεκτρονική επίθεση; »

Η συντριβή του Tu-154  αποτέλεσμα συγκεκαλυμμένης επιχείρησης του ΝΑΤΟ; αναρωτιέται σε τίτλο άρθρου της η  pravda 28,12.16.
Ως τώρα γνωρίζουμε ότι ο καιρός ήταν καλός, οι πιλότοι εμπειρότατοι και το αεροπλάνο ήταν τεχνικά άρτιο.
Η συντριβή του  Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα μοιάζει πολύ με την έκρηξη του αεροπλάνου με τους ρώσους επιβάτες στην χερσόνησο του Σινά  όταν το Ομοσπονδιακό Γρφαείο Ασφάλειας έκανε μια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τρομοκρατική επίθεση 2 εβδομάδες μετά το συμβάν. Υπάρχει μια άλλη εκδοχή η ραδιοηλεκτρονική επίθεση. 
Τα μαύρα κουτιά ενδέχεται να μην δύνανται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν υπήρξε μια τρομοκρατική επίθεση στο Tu-154.
Το αεροσκάφος πετούσε με μια ταχύτητα περί τα  300 χλμ την ώρα σε ύψος γύρω στα 1200 m. Αν υπήρχε μια έκτακτη κατάσταση το πλήρωμα θα εξέπεμπε σήμα κινδύνου καθώς 15-20 » αρκούν γι αυτό ισχυρίζονται οι ειδήμονες.
Πολυάριθμοι ειδικοί σημειώνουν ότι η φύση των θραυσμάτων και η διασπορά τους σε μεγάλες αποστάσεις μιλούν για μια έκρηξη στο αεροσκάφος.Για παράδειγμα το rack chassis  βρέθηκε μέσα στο νερό.
Αν πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια τότε αυτή ευθυγραμμίζεται με τη διλοφονία του πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία και με τις δηλώσεις του John Kirby, ότι η Ρωσία θα έχανε περισσότερα αεροπλάνα αν δεν σταματούσε τις επιχειρήσεις στη Συρία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η δυσλειτουργία σε αναμεταδότες και συστήματα επικοινωνίας δύναται να εξηγηθεί ως ακολούθως.Το αναγνωριστικό γαλλικό πλοίο   Dupuy de Lome μπήκε στη Μάυρη Θάλασσα την προηγούμενη της τραγωδίας.Το πλοίο αυτό μπορεί  ν΄ απενεργοποιήσει όλους τους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς και συστήματα του αεροσκάφους. Το Ισραήλ ανατρέχει σε αυτήν την πρακτική κατά των ρωσικών αεροσκαφών στη Συρία.
Μεταφέρθηκε ότι τα σώματα των θυμάτων του Tu-154 έφεραν σωσίβια.Συνεπώς το πλήρωμα είχε το χρόνο να προειδοποιήσει τους επιβάτες αλλά όχι τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Σε αυτήν την περίπτωση είναι περισσότερο ένας πόλεμος του ΝΑΤΟ παρά μια τρομοκρατική ενέργεια.pravda 28.12.16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...