Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Εκπαιδεύθηκαν οι Ισραηλινοί στους Ελληνικούς S300 και μετά οι Τούρκοι χτύπησαν τους S300 της Αρμενίας

image

Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ.

H γνωστή ομάδα Κατάρ – Αζερμπαϊτζάν – Γερμανία –Τουρκία αναμένεται πως θα διασπαστεί μετά την αποχώρηση Trump απο την εξουσία. Τελευταίο δώρο του Trump στον Ερντογάν τα Βαρώσια και πάντα με τη συμφωνία του Μητσοτάκη.

H απουσία της Ρωσίας προς το παρόν στη σύγκρουση Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν δείχνει στήριξη στον χαμένο των Αμερικανικών εκλογών στις ΗΠΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ S300 ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ. AΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Το πιο δυσάρεστο για την Ελλάδα είναι πως τα Τουρκικά Bayraktar του Αζερμπαϊτζάν έχουν καταστρέψει συστήματα S300 της Αρμενίας. Το ερώτημα είναι πού βρήκαν το Know-How. Υπενθυμίζω πως επι Αλέξη Τσίπρα, το Δεκέμβρη του 2015, η Ελλάδα πρόσφερε training στο Ισραήλ

... και πως το Ισραήλ πούλησε UAV δικά του στο Αζερμπαϊτζάν …και πως οι Τούρκοι έμαθαν μετά με τα Bayraktar να χτυπάνε τους S300 της Αρμενίας.

Οταν τα Τουρκικά Bayraktar έλθουν στην Κρήτη, να στείλετε τον Τσίπρα και το Μητσοτάκη να πολεμήσουν. Το Κnow-How των Ελληνικών S300 έκαψε την Αρμενία. Το πρόβλημα αυτό θα έλθει και στη Κρήτη. ΑΥΤΟΓΚΟΛ λέγεται. Τα Βαρώσια είναι μόνο η αρχή. Είχε προηγηθεί το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ενοίκιο για τον αγωγό ΤΑΠ των Τουρκοαζέρων, για το οποίο φρόντισε η αδελφή του Μητσοτάκη που έστηνε τα γνωστά δείπνα με τον Αλίεβ στη Κρήτη.

zcode

Δεν υπάρχουν σχόλια: