Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ως την Βιέννη έφθασε και πάλι το τούρκικο τόξο.30-50 Τούρκοι ισλαμοφασίστες βεβήλωσαν εκκλησία ουρλιάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ…Και σήμερα Αφγανός μπήκε στον καθεδρικό και φώναξε ισλαμιστικά συνθήματα….

 Ως την Βιέννη έφθασε και πάλι το τούρκικο τόξο.Χθες 30-50


ισλαμοφασίστες βεβήλωσαν το ναό του Αγ. Αντωνίου της Πάντοβα στη Βιέννη όπου εισέβαλαν ουρλιάζοντας «Allahu Akbar». Από τη Βιέννη ως τη Γαλλία φανατικοί ομοϊδεάτες τους κυνηγούσαν τους Αρμένιους. Όλα αυτά κατά τη στιγμή της σφαγής χριστιανών στη Νίκαια…. Με όλα αυτά εκείνος που εκτίθεται είναι ο Ερντογάν που το έχει πάρει πάνω του…..

20 νέοι τουρκικής καταγωγής συναντήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στο Reumannplatz. Σύμφωνα με πληροφορίες από το “Krone”, φώναζαν “Allahu akbar” και, οπλισμένοι με πυροτεχνήματα, κατευθύνθηκαν προς την Viktor-Adler-Markt στη Βιέννη. Δύο ώρες αργότερα, σχεδόν 50 νέοι – πιθανώς οι ίδιοι με αυτούς στο Reumannplatz – εισέβαλαν στην εκκλησία στο Antonsplatz, όπου υπήρχε μια άλλη αναταραχή. Πήγαν στη βαπτιστική γραμματοσειρά και τους εξομολογητές.

Η αστυνομία μπόρεσε να παρέμβει γρήγορα και να διαλύσει το πλήθος. Υπήρξαν αρκετές συλλήψεις.

Σύμφωνα με έρευνες, ένα βίντεο ζητούσε ισλαμιστική αντίσταση. Στη συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ διέταξε αυξημένη επιτήρηση της περιοχής και παρέχονται υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή εξτρεμισμού με κάθε αυστηρότητα, δεν θα υπάρξει ανοχή. Εμείς στην Αυστρία δεν θα αφήσουμε ποτέ κανείς να καταστρέψει το δικαίωμά μας να ασκήσουμε τη θρησκεία μας και θα προστατεύσουμε τη χριστιανική κοινότητα με όλη μας τη δύναμη. ” – Υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ (ÖVP)

«Πρέπει να καταπολεμήσουμε κάθε μορφή εξτρεμισμού και ισλαμισμού από την αρχή για να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Είναι καλό που η αστυνομία παρενέβη εδώ αμέσως και αύξησε την παρουσία της στο Favoriten. ” – Υπουργός Ένταξης Susanne Raab (ÖVP).

Αυτά χθες, σήμερα υπήρξε συνέχεια αφού 25χρονος Αφγανός εισέβαλε στον καθεδρικό του Αγ Στεφάνου στη Βιέννη και φώναξε ισλαμιστικά συνθήματα ώσπου αποσύρθηκε από την αστυνομία..

dimpnews.com

http://greeknation.blogspot.com/2020/10/30-50.html

ΠΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: