Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Χαίρε Κόσμε! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν…

Γράφει:  Ο Χρήστος Μουσουλιώτης

Στην αρχή ήταν όλα ήρεμα και σχεδόν υγιεινά.
Το 1838 ήρθε ο αθώος τηλέγραφος. Ύστερα ήρθε ο μεγαλοφυής Τέσλα που βοήθησε την εδραίωση χρήσης τού εναλλασσόμενου ρεύματος και από το 1890 περίπου άρχισε και συνεχίζεται με γεωμετρική αύξηση η καλωδίωση τής Γης από το δίκτυο διανομής ηλεκτρισμού.
Η ανακάλυψη τού ραντάρ και η τελειοποίησή του για τις ανάγκες των αντιμαχομένων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έφεραν την εξάπλωση τής επικίνδυνης ασύρματης επικοινωνίας σε κάθε σημείο τής Γης και τής ατμόσφαιρας.
Στη συνέχεια ήρθε η εξάπλωση σε κάθε σημείο τής Γης των ποικίλων κεραιών και ραντάρ στρατιωτικής επικοινωνίας. Ακολούθησε η δορυφορική επικοινωνία και στην πορεία ξεφύτρωσαν σαν δηλητηριώδη μανιτάρια μετά από νεροποντή οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας.

Wi-Fi Παντού! Ποιος θα μας σώσει από τους ανενημέρωτους...

Μετά είδαμε την τοποθέτηση Wi -Fi (γουάι φάι) στα σπίτια και στα γραφεία. Μετά ξεφύτρωσαν τα free Wi-Fi σημεία στις πόλεις και τα χωριά. Ύστερα τοποθετήθηκαν τα Wi-Fi στα αεροπλάνα. Μετά ξέσπασε η μόδα με τα WiFi coffee shops.
Τη σκυτάλη πήραν τα Wi-Fi στα σχολεία για να σκοτώνουν τα παιδιά μας και στα πανεπιστήμια για να σκοτώνουν, αρρωσταίνουν και να ρίχνουν σε βαριά κατάθλιψη τους φοιτητές.
Θυμηθείτε ότι το κάθε σύστημα Wi-Fi εκπέμπει 2,4 δισεκατομμύρια κύκλους μικροκυματικής ακτινοβολίας κάθε δευτερόλεπτο και ότι αυτή η ακτινοβολία έχει την ικανότητα να διαπερνά τα ανθρώπινα σώματα προκαλώντας βλάβες στην υγεία σε κυτταρικό αρχικά επίπεδο, αλλά και να διαπερνά τοίχους.
Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοικος τής διπλανής πολυκατοικίας που διαθέτει μπόλικη άγνοια κινδύνου και Wi-Fi στην κατοχή του, ρυπαίνει τους ανυποψίαστους γείτονές του. Πολλαπλασιάστε αυτή την αόρατη επικίνδυνη εκροή μικροκυματικής ακτινονολίας (των 2,4 δις κύκλων το δευτερόλετο) μόνο επί 5 βάσεις εκπομπής σε κάθε πολυκατοικία των 15 διαμερισμάτων για να αντιληφθείτε την απίστευτη παραφροσύνη που μας βάζουν να “κολυμπήσουμε” μέσω τής άγνοιας και τής συστηματικής διαφήμισης.
Σκεφτείτε τώρα την αξία τής φαεινής ιδέας τού δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, ο οποίος σκοπεύει να εγκαταστήσει παντού σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη κεραίες και δέκτες Wi-Fi, για να αντιληφθείτε την ουρανομήκη επιβάρυνση ηλεκτορμαγνητικών σκουπιδιών σε περιβάλλον και ανθρώπους που θα υπάρξει και την υποβάθμιση τής υγείας μας που θα ακολουθήσει.
Στη διεύθυνση που παραθέτω λίγο πιο κάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα ανησυχητικά και ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με τις παρενέργειες στην υγεία μικρών παιδιών με το Wi-Fi σε σχολεία. Άραγε το έχει δει ο άξιος σε πολλά ζητήματα, αλλά αδαής με το θέμα “ασύρματη επικοινωνία”, κ. Μπουτάρης, που θέλει να μας μετατρέψει σε τηγανιζόμενα πειραματόζωα εγκαθιστώντας παντού στην πόλη δωρεάν ασύρματο ίντερνετ; (http://www.youtube.com/watch?v=KN7VetsCR2I&feature=player_embedded#at=33).


Μεγάλη η ισχύς τού Wi-Fi έδειξε η έρευνα τής εκπομπής Πανόραμα τού BBC.

Στη συνέχεια “άνθησαν” τα ασύρματα τσιπάκια στα διόδια. Ακολούθησαν τα ασύρματα τσιπάκια στα φορτηγά, στα σκυλιά, ακόμα και στα πρόβατα. Οι περιβαλλοντικές και άλλες οργανώσεις τα τοποθέτησαν στα χέλια, στις αρκούδες, στους σολωμούς, στους θαλάσσιους ελέφαντες (κάτω φωτογραφία) και σε κάθε είδος ζωής που η τρέλα μας θέλει να την παρακολουθεί για να την προστατεύει (υποτίθεται), αγνοώντας τις παρενέργειες τής ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης και τής διάχυσης χημικών και άλλων ουσιών στους ζωικούς οργανισμούς.

Ασύρματο τσιπάκι σε θαλάσσιο ελέφαντα. Οι βλάβες στην υγεία των ζώων ούτε καν γίνονται αντιληπτές.

Το επόμενο “φρούτο” τής ασύρματης επικοινωνίας ήταν η τοποθέτηση σταθερών ασύρματων καμερών παρακολούθησης στους αυτοκινητόδρομους και σε αμέτρητα σπίτια και γραφεία και στη συνέχεια οι φορητές κάμερες παρακολούθησης.
Ξαφνικά… χωρίς κανείς να το περιμένει αποδείχτηκε ότι η ασύρματη ακτινοβολία μαραίνει τα φυτά και… μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι, επειδή οι άσχετοι δημοτικοί, νομαρχιακοί και άλλοι εκπαιδευτικοί άρχοντες δεν κατάλαβαν τίποτα, δεν έχουν διαβάσει καμία από τις χιλιάδες επιστημονικές εργασίες και οπλισμένοι με τόνους άγνοιας και πολιτικού καιροσκοπισμού ραντίζουν με επικίνδυνη ακτινοβολία τα παιδιά μας στα σχολεία, στα γυμνάσια, λύκεια και πανεπιστήμια με το εξωφρενικό και ανόητο επιχείρημα ότι η νέα τεχνολογία βοηθά την εκπαιδευτική διαδικασία, ξεχνώντας πως όταν σκοτώνεις κάτι δεν το βοηθάς.
Ένα δέντρο από αυτά που ξεραίνει τα φύλλα του η ακτινοβολία Wi-Fi, σύμφωνα με το πείραμα που διεξήχθη στην Ολλανδία
(http://www.physorg.com/news/2010-11-dutch-wi-fi-possibly-trees.html)
Σχεδόν ταυτόχρονα με όλη αυτή την παραφροσύνη ήρθαν με νομοθετική επιβολή (άλλο ένα απίστευτο γεγονός), οι λάμπες “εξοικονόμησης”, οι οποίες εκτός από τη μέγιστη διαταραχή που επιφέρουν στη λειτουργία τής επίφυσης με το μπλε φάσμα τους, εκπέμπουν επίσης και πληθώρα ραδιοκυμάτων σε κάθε σημείο τού χώρου που βρίσκονται, τόσο μέσω τής καλωδίωσης, όσο και μέσω τού αέρα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο σε κάθε δωμάτιο, την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.


Ακόμα και μια λάμπα να ανάβει, όλα τα δωμάτια πλήττονται από την ακτινοβολία των λαμπτήρων "οικονομίας".
Σύντομα έρχονται οι έξυπνοι ασύρματοι ηλεκτρονικοί μετρητές κατανάλωσης ενέργειας, που έχει φανεί ότι αρρωσταίνουν τους ανθρώπους, ενώ ήδη τοποθετούνται στο σώμα παιδιών ασύρματα τσιπάκια για την προστασία τους.
Η Google λειτουργεί ήδη και με ασύρματα τσιπάκια (RFID) σε ιντερνετικούς κόμβους ονομάζοντάς τους Hotpot στο Όρεγκον και το Τέχας των ΗΠΑ. Ο υποτιθέμενος σκοπός τής νέας επιβάρυνσης τού περιβάλλοντος και των ανθρώπων με ηλεκτρομαγνητικά σκουπίδια είναι η δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ πολυάσχολων επιχειρηματιών με τη μηχανή έρευνας τής εταιρείας. Ερώτηση: Από τη στιγμή που μπορούν να έχουν σύνδεση με τα υπάρχοντα μέσα ασύρματης επικοινωνίας ποιος ο λόγος τής νέας εφαρμογής;
Στη συνέχεια (αρχές τού 2011) ήρθε και η Ford εγκαθιστώντας Wi-Fi σύστημα (υποτιθέμενης;) προστασίας από συγκρούσεις αυτοκινήτων.
Σε λίγο θα τοποθετούνται ασύρματα τσιπάκια και δίκτυα σε οτιδήποτε κινείται πάνω στη Γη για να συνδέεται (υποτίθεται), να ελέγχεται και να προστατεύεται!

"Οργή εναντίον των συσκευών". Η φωτογραφία και ο σχετικός τίτλος είναι από άρθρο τού περιοδικού "Time".
Η επίθεση των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών σε κάθε έμβιο είδος τής Γης είναι γεγονός εξαιρετικά σοβαρό για να το αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο. Είναι δυνατό να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όταν η επιφάνεια τής Γης μοιάζει σαν πυρακτωμένο τηγάνι από τις αμέτρητες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που την πλήττουν, οι οποίες εκτός από τις σίγουρες δυσμενείς αλλαγές στην υγεία των έμβιων όντων, ίσως επιφέρουν αδιόρατες αλλαγές στη γεωμαγνητική της ισορροπία; Η μετατόπιση μαγνητικών πόλων και άλλες αλλαγές έως και την εξώσφαιρα είναι αρκετά πιθανές.
Δορυφορική μέτρηση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ρύπανσης) που έγινε για λογαριασμό τού  Los Alamos Laboratory των ΗΠΑ. Οι περιοχές με μέγιστη ρύπανση (SOS) απεικονίζονται με χρυσαφί χρώμα, ακολουθούμενες με περιοχές με κόκκινο το οποίο υποδηλώνει ελαφρώς μικρότερη ρύπανση. Η Νότια Αφρική και μέρη τής Νότιας Αμερικής έχουν τη μικρότερη ρύπανση από τα ηλεκτρομανγητικά αόρατα σκουπίδια.
Ακτινοβολία υποβάθρου σύμφωνα με δορυφορική ανίχνευση από το Los Alamos Laboratory
Υπάρχει επίσης ένα (σχεδόν) άγνωστο αλλά απολύτως υπαρκτό γεγονός. Η ανερμήνευτη αύξηση τής θερμοκρασίας στην εξώσφαιρα και η μετατόπιση τού άξονα τής Γης που συνέβαινε μετά από κάθε πυρηνική δοκιμή.
Πρόκειται για γεγονός καλά γνωστό, καθώς έχει παρατηρηθεί και μετρηθεί με δορυφόρο, αλλά άγνωστο στην ευρεία επιστημονική κοινότητα και παντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό.
Κι αυτό επειδή η έρευνα για τις επιδράσεις στην ατμόσφαιρα τής ισχυρής ιονίζουσας ακτινοβολίας μετά από κάθε πυρηνική δοκιμή είναι μηδενική. Ωστόσο φαίνεται ότι η ιονίζουσα ακτινοβολία καταφέρνει με άγνωστο τρόπο να διαπερνά και ταυτόχρνα να αφήνει ανεπηρέαστα τα κατώτερα στρώματα τής ατμόσφαιρας, διεγείροντας την εξώσφαιρα και αυξάνοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία της, κάτι που είναι αλλόκοτο και ανερμήνευτο.
Εδώ το σχετικό βιβιλίο με όλα τα ευρήματα(http://www.scribd.com/doc/38852685/Bomb-Tests-Earthquakes#open_download).

 
ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται (πέρα από τα ζητήματα παραβίασης τής προσωπικής ζωής), αφορά τη βαριά και μέγιστη ρύπανση που έχει γνωρίσει ποτέ το περιβάλλον με ορατά (ηλεκτρονικά) και αόρατα (ηλεκτρομαγνητικά) σκουπίδια και… πόση ακόμα από αυτή τη συνεχώς αυξανόμενη “καταραμένη” ασύρματη ακτινοβολία – πιστεύουν – ότι μπορούν να αντέξουν τα μικρά παιδιά και το ανθρώπινο είδος γενικότερα, αυτοί οι περίεργοι και σχεδόν αλλόκοτοι τύποι που διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: