Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο ύποπτος ρόλος των ΜΜΕ και η εξαιρετικά ύποπτη πολιτική δράση των Καθολικών στην Ελλάδα

πηγή : Αναβάσεις

Πατήστε για μεγέθυνση
Ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα City Press της Δευτέρας 25 Ιουλίου, στην σελίδα 6 βρίσκουμε ένα άρθρο με τίτλο :«Αυτήν τη φορά ο φονταμενταλιστής ήταν χριστιανός».

Επιγραμματικά μόνο να πούμε ότι ο αρθρογράφος δείχνει πλήρη άγνοια ή σκοπιμότητα απόκρυψης του ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που βύθισε σε πένθος την Νορβηγία ήταν Μασόνος, Σιωνιστής μέλος της Τεκτονικής Στοάς του Όσλο και όχι χριστιανός.

Αλλά το πλέον ύποπτο κομμάτι είναι μια αγγελία της εφημερίδας στην 14η σελίδα η οποία είναι στην αγγλική γλώσσα από την επιτροπή της καθολικής εκκλησίας αρμόδια σε θέματα προσφύγων, (International Catholic Migration Commission (ICMC), και στην οποία (αγγελία) φαίνεται να αναζητάται άνθρωπος με εξαιρετικά προσόντα στο Μεταναστευτικό Νομικό Δίκαιο, γνώση Μεταναστευτικού ασύλου, καλή επαφή με πολυ-πολυτισμική κουλτούρα, άριστη γνώση γλωσσών κ.λ.π και ο οποίος θα χρεισημοποιηθεί σαν μεταναστευτικός νομικός σύμβουλος για να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές να διευρύνουν την ευρύτητα του θεσμού της ασυλίας στην Ελλάδα!!

Αλήθεια, θα δεχθεί το Ελληνικό υπουργείο εσωτερικών, απεσταλμένο απο επιτροπή της καθολικής εκκλησίας αρμόδια σε θέματα προσφύγων, ICMC,-αφού τον εκπαιδεύση- να παίρνει μέρος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε υποθέσεις χορήγησης ασύλου σε πρόσφυγες;

Γιατί ο επιτετραμένος των Ηνωμένων Εθνών αρμόδιος για θέματα προσφύγων, UNHCR, όρισε την Διεθνή επιτροπή της καθολικής εκκλησίας αρμόδια σε θέματα προσφύγων, να εκπαιδεύση υπάλληλο για να διευκολύνει της Ελληνικές αρχές στις εκρεμμούσες περιπτώσεις προσφύγων που ζητούν άσυλλο;
Είναι τόσο ανεπαρκής η αρμόδια Ελληνική υπηρεσία να ανταποκριθεί στο ρόλο της; ή θέλη η καθολική εκκλησία να παίξει το δικό της ρόλο; Τι ρόλος είναι αυτός τον οποίο θέλει να διαδραματίσει η Καθολική Εκκλησία στην πατρίδα μας;
Να στοιβάξει πρώτα όσους περισσότερους μετανάστες μπορεί (διευρύνοντας συμβουλευτικά -νομικά το προσφυγικό άσυλο), και κατόπιν με δούρειο ίππο το χρήμα και τους εδώ Ουνίτες και κάθε λογής Οικουμενιστές, να τους προσηλυτίσει;

Μια τελευταία ερώτηση αλλά όχι λιγότερο πικρή! Θα συλλάβει επιτέλους η διοικούσα εκκλησία το μέγεθος της συνολικής αποδόμησης - αλλοίωσης του ελληνικού ορθόδοξου γένους, που συντελείται στην πατρίδα μας ;


(Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Δημήτριο για την εύστοχη παρατηρητικότητά του.)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κάθεσαι και ρωτάς καημένε.
Με κουράζεις.
Αφού οι εκκλησιαστικοί σου άρχοντες είναι ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Και τα μωρά, και τα ΕΞΟΥΘΕΝΗΜΕΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΠΛΕΟΝ.

ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ( με όλο το σεβασμό) ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΝΑ ..."ΕΥΛΟΓΕΙ"ΤΟ... ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ η ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΕ
ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ:"ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!"

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
Ε Α Λ Ω Η ΠΟΛΙΣ!
Ε Α Λ Ω!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ τον...έρωτα;
;-(

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΛΛΛΑΡΗ:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΝΤΙΑ, ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ" ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙά, ώστε ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΒΛΟΦΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ Σταυρός του ΧΡιστού, ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ- ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ, Δ Ε Ν ΕΧΕΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ
ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ
Α Υ Τ Ο- Θ Υ Σ Ι Α ΧΑΡΙ ΤΗΣ
Α Ν Ι Δ Ι Ο Τ Ε Λ Ο Υ Σ
ΘΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ Ε Α Υ Τ Ο Ν ΤΟΥ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ Α Μ Ι Α Σ ΙΔΕΑΣ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΧΟΝΤΡΟΧΑΣΑΠΗ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ Κ Α Θ Ε ΠΛΕΥΡΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΟΞΥΝΟΥΣΤΑΤΟΣ ΡΕΣΑΛΤΟΣ,

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Δ Ι Ω Γ Μ Ο ΑΓΡΙΟΤΑΤΟ, ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ
ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΞΑΝΑΛΕΩ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ, ΟΣΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού ήταν μασόνος ευθύνεται η μασονία.

Προχθές ένας χριστιανός λήστεψε ένα περίπτερο στην γειτονιά μου (ευθύνεται ο χριστιανισμός άρα).

Ε ρε παιδεία που μας χρειάζεται...

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

@gerasimos
Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Θες να μου ορίσεις τι εννοείς
α κ ρ ι β ώ ς, όταν λες "παιδεία;"

Ανώνυμος είπε...

Θα σου δώσω ευχαρίστως έναν ΓΕΝΙΚΟ ορισμό γιατί θα χρειαζόμουν πολλές σελίδες για επιμέρους ανάλυση και επί του πρακταίου υιοθέτηση.

Παιδεία είναι η εξάσκηση που αρχίζει κατά την παιδική ηλικία και αποβλέπει προς την αρετή, η οποία κάνει τον άνθρωπο να επιθυμεί και να επιδιώκει να γίνει πολίτης τέλειος, να άρχει και να άρχεται με γνώμονα την δικαιοσύνη. Για να γίνει δε ετούτο τέλεια οφείλει να ασκηθεί γιά να γίνει ενάρετος. Η ηθική άσκηση αποτελεί μέρος της παιδείας του ελεύθερου πολίτη που πρέπει να διαδραματίσει έναν ρόλο και μέσα στην πολιτεία και σε σχέση με τους άλλους.

Αλλά επειδή αυτός ο ορισμός μπορεί να φαίνεται άσχετος ως προς το ανωτέρο σχόλιο μου, θα γίνω πιό συγκεκριμένος επισημαίνοντας το αίολο των ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, (αξιώσεις αλήθειας), της επιχειρηματολογίας όσων σχολιαστών τσουβαλοποιούν αβασάνιστα οποιουδήποτε είδους οργανώσεις.

Υγ: Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι ή δεν είμαι σύμφωνος ως προς το πνεύμα της μασονίας.

Υγ 2: Γιά να γίνω ακόμη πιό κατανοητός θεωρώ ΑΣΧΕΤΟ το συμβάν της αιματηρής επίθεσης, με την μασονία, εως ότου θέσει κάποιος ένα ΛΟΓΙΚΟ επιχείρημα ως προς αυτό.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

gerasimos έγραψε:

" Παιδεία είναι η εξάσκηση που αρχίζει κατά την παιδική ηλικία και αποβλέπει προς την αρετή, η οποία κάνει τον άνθρωπο να επιθυμεί και να επιδιώκει να γίνει πολίτης τέλειος, να άρχει και να άρχεται με γνώμονα την δικαιοσύνη".
............
Ωραία αρχή. Μου αρέσει. Ας το ξετυλίξουμε το θέμα σιγά σιγά

(για τη μασονία δεν θα μιλήσω. Δεν εμπίπτει στις προσωπικές μου εμπειρίες κατ'ουδένα τρόπο. Ξέρω για τη Μασονία, μόνο ό,τι έχω διαβάσει. Α ναι, έχω και μια μαρτυρία, γνωστού,υψηλόβαθμου πρώην μασόνου, που έφυγε από τη Στοά, αλλά τηρούσε σιγήν ιχθύος διότι, φοβόταν ότι αν μιλούσε θα τον βρίσκαν σε κανένα χαντάκι)

Για να λάβουμε, λοιπόν παιδεία, αρχίζει, λες, μια εξάσκηση κατά την παιδική ηλικία. Ποιος είναι ο ασκούμενος; προφανώς το παιδί. Ποιος θα είναι ο προπονητής σε αυτή την άσκηση του παιδιού, ώστε να το βοηθήσει να γίνει πολίτης τέλειος, ώστε να επιθυμεί το παιδί , ως ενήλικος, να άρχει και να άρχεται με γνώμονα τη δικαιοσύνη; Θα ήθελα να μου απαριθμήσεις τα πρόσωπα που πρέπει να εμπλακούν δημιουργικά σε αυτό το έργο της αγωγής, ώστε να οδηγηθεί το παιδί στην αρετή. Και μιλώντας για δικαιοσύνη, τι ακριβώς εννοείς; Ποιους κώδικες δικαίου θα ακολουθήσει ο παιδαγωγός; ποιας εποχής;ποιας νομικής αυθεντίας;

amethystos είπε...

Η παιδεία είναι ανακάλυψη τής αρχαίας Αθήνας καί λόγω τής Δημοκρατίας της δύσκολα θά μπορούσε νά έχει σχέση μέ τό άρχειν καί άρχεσθαι.
Στήν βασική της μορφή είναι αρμονία νού καί σώματος. Γι αυτό μίλησαν γιά νού υγιή εν σώματι υγιή.
Η παιδεία ήταν μιά κοσμολογική αρχή τήν οποία εμβάθυναν περαιτέρω οι φιλόσοφοι.
Στή δύση μέ τόν ανθρωπισμό η παιδέια έγινε ιδεολογία, καί έγινε υπόθεση τού υποκειμένου. Στόν ανθρωπισμό ανήκει ο ορισμός πού αναφέρθηκε, πού είναι κοντά στήν ευγένεια, καί αφορά καθαρά τήν πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε
Θες να μου πεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοσμολογική αρχή και στην ιδεολογία;
Θες να εξηγήσεις πιο πολύ τη φράση σου:"καί λόγω τής Δημοκρατίας της ΔΥΣΚΟΛΑ θά μπορούσε νά έχει σχέση μέ τό άρχειν καί άρχεσθαι".
Και είναι κακό άραγε που "έγινε η παιδεία υπόθεση του υποκειμένου";

amethystos είπε...

Τό υποκείμενο φτιάχνει τό αντικείμενο.Τό αντικείμενο όμως αυτό δέν ανήκει στήν πραγματικότητα αλλά στήν εικονική πραγματικότητα.ΟΠΟΥ ΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.Τό άρχειν καί άρχεσθαι ανήκουν στά δικαιώματα, η Δημοκρατία στίς υποχρεώσεις καί γι αυτό είναι ιερές.Ας θυμηθούμε τούς στρατηγούς πού καταδικάστηκαν επειδή δέν μάζεψαν τούς νεκρούς.Κοσμολογία είναι η πραγματικότης,τό όλον. Ιδεολογία είναι ο βιασμός της.Η άρνηση τού όλου.Είναι ζωώδης.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε
μου δημιουργείς απορίες.
Τι εννοείς, π ώ ς το εννοείς δηλαδή:

"Τό αντικείμενο όμως αυτό δέν ανήκει στήν πραγματικότητα αλλά στήν εικονική πραγματικότητα,ΟΠΟΥ ΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ".

Όταν μιλάς για λογική, εννοείς τη λογική των μαθηματικών, την ευκλείδεια λογική;τον Αριστοτέλη;

Διότι και η Ανάσταση του Χριστού, έχει τη ΔΙΚΗ της ΛΟΓΙΚΗ.

Προσωπικά, στην ΑΥΘΕΝΤΙΑ, αυτής της δεύτερης λογικής, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ και σκέφτομαι οτι γι αυτήν ΑΞΙΖΕΙ ο άνθρωπος να προσφέρει ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, στον ΚΎΡΙΟ ΙΗΣΟΥ...ακολουθώντας το θεϊκό του ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ της Εσταυρωμένης Ανεξίκακης Αγάπης...

amethystos είπε...

Η φιλοσοφια τών αρχαίων είναι ο λόγος.Ο Αριστοτέλης αυτό πού εμείς ονομάζουμε λογική τό ονόμαζε κατηγορίες τών όντων.Τα ανώτερα μαθηματικά,επειδή είναι θεωρητικά δέν διαθέτουν λογική.Φυσικά η οικονομία δέν διαθέτει λογική.Οσο καί νά υποκλιθούμε δέν σωζόμαστε.Ας θυμηθούμε τόν Σίμωνα πόσο βαθειά είχε υποκλιθεί στόν Πέτρο.Η παράδοσή μας προειδοποιεί,αφάνισε τήν λογική σου.Ανήκουμε σέ διαφορετικές παραδόσεις.Γεννηθήτω τό θέλημά Σου.Τί απέραντη κενολογία,Εσταυρωμένη ανεξίκακη αγάπη.Ο Κύριος ενήργησε νέα Δημιουργία.Ολοκλήρωσε τόν Λόγο τής πρώτης Δημιουργίας.Ιδού καινά ποιώ πάντα.

Ανώνυμος είπε...

"Τα ανώτερα μαθηματικά,επειδή είναι θεωρητικά δέν διαθέτουν λογική.Φυσικά η οικονομία δέν διαθέτει λογική"

:-Ο

Ενώ αυτά δεν είναι κενολογίες, έ;
Το ΑΝΕΞΙΚΑΚΟ, σε βούρλισε.
Το κατάλαβα!

("χαχα! τρελή πλάκα μιλάμε!")

amethystos είπε...

Λογική σημαίνει καί θά σημαίνει γιά πάντα, αιτία-αποτέλεσμα.
Ο Γιανναράς, πού πλασσάρεται σάν προφήτης τής λογικής έχει επινοήσει ένα καινούριο όρο γιά τήν Αγία Τριάδα : ΑΙΤΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ, καί κατάντησε νά αρνείται τήν πτώση καί τό κακό.
Άς παραδειγματιστούμε κι άς προσπαθήσουμε νά γλιτώσουμε από τήν σκληρή του μοίρα!

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω,ΦΙΛΤΑΤΕ,

ποιο ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι το επικοινωνιακό μας πρόβλημα.

Εσύ, μέσα στο κεφάλι σου, ορίζεις πράγματα που ΔΕΝ τα γνωρίζει ο συνομιλητής σου.
Εσύ μιλάς λακωνικά και υποθέτεις ότι ο συνομιλητής σου, ΟΦΕΙΛΕΙ να γνωρίζει ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ.
Εκνευρίζεσαι που δεν τα γνωρίζει ο δύστυχος συνομιλητής, διότι για σένα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, και του πετάς του συνομιλητή, ό,τι ΤΟΥΒΛΟ λεκτικό, σου βρίσκεται πρόχειρο.

Αυτή την πρακτική, για καλό της υγείας σου, πρέπει να την ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ.

Ούτε μάντεις είναι οι συνομιλητές, ούτε ορίζουν με τον ίδιο τρόπο τις εννοιες, ούτε έχουν διαβάσει όλο το Γιανναρά και όλο το Ζηζιούλα και ολο το ράμφο, για να ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ, διότι γι αυτούς τους σοφολογιώτατους εν πολλοίς, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

Η καλή σας παρέα εδώ, έχει ένα κόλλημα με δαύτους, και αν αυτό ευνοεί τις εκδόσεις σας, είναι βέβαια καλο για σας, αλλά τα νεύρα μάς τα κάνεις τσατάλιααααα!

ΤΕΛΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

amethystos είπε...

Τό "πρόσωπο" έχει περάσε ακόμα καί στά Αράχωβα.
Όλες οι έννοιες έχουν μιά ιστορία, τί νά κάνουμε.
Ακόμη κι έτσι λακωνικά πού γράφουμε γίνεται απολύτως κατανοητό τί θέλουμε νά πούμε.
Εξ'άλλου δέν υπάρχει περιορισμός στίς ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

"Τό "πρόσωπο" έχει περάσε ακόμα καί στά Αράχωβα".
...........
Αμέθυστε, τι πίνεις και δε μας δίνεις;
:-(