Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ του «φύλου χωρίς ταυτότητα» ! Συμμετέχουμε όλοι στη δημόσια διαβούλευση έως 12.6.17

Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θεσμοθετήσει ακόμη μια παράλογη και παρά φύση κατάσταση, τη λεγόμενη “Ταυτότητα Φύλλου”. Δηλαδή με μια απλή δήλωση ενώπιον της δικαστικής αρχής, να αναγνωρίζεται από το κράτος και την κοινωνία: ο άνδρας ως γυναίκα και η γυναίκα ως άνδρας. Χωρίς ψυχιατρική εξέταση, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Δεν λαμβάνεται υπόψη καθόλου το βιολογικό φύλλο, αλλά αποκλειστικώς και μόνο το “πως αισθάνεται” κάθε άτομο.

Αν λ.χ το παιδί μας είναι κορίτσι, αλλά αισθάνεται δυναμικό σαν αγόρι, αντί να ενισχυθούν τα χαρίσματά του μέσα από το φύλο του, το νομοσχέδιο δίνει τη διάστροφη λύση να δηλωθεί ότι είναι αγόρι !
Ποιοί είναι οι 20 παραλογισμοί ;
1. Το Σύνταγμα της Χώρας μας γνωρίζει μόνο δύο βιολογικά φύλλα στα άρθρα 4 παρ. 1 και 116 παρ. 2 Σ. Άλλη μια χυδαία Συνταγματική καταπάτηση του στα χρόνια των Μνημονίων που προσβάλει τα Χρηστά ήθη.
2. Παραβιάζει τη ανθρώπινη φύση ! Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τις μακροχρόνιες επιπλοκές στην σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων που θα αλλάξουν φύλο και ειδικά στη μετεφηβική ηλικία. Όταν αυτές οι ασθένειες θα εκδηλωθούν, οι υποστηρίζοντες το παρόν Ν/Σ, θα αποποιούνται οποιαδήποτε αστική και ποινική ευθύνη , όπως έγινε και με σωρεία άλλων αντισυνταγματικών νόμων !
3. Κινδυνεύει η Δημόσια και Κρατική Ασφάλεια: Δεν θα παρακολουθούνται από τις αρμόδιες Αρχές με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όσοι τελούν υπό καθεστώς επιτήρησης λόγω ασύλου, απέλασης ή ποινικών εκκρεμοτήτων. Ο Αμπτούλαχ γίνεται Μαρία, για όσο διάστημα χρειάζεται να δράσει με φονταμενταλιστικούς πυρήνες στη Χώρα μας.
4. Κακοποιά στοιχεία μπορούν να εκμεταλλευτούν την αλλαγή φύλου για έκνομες ενέργειες, τρομοκρατικούς σκοπούς, παραπλάνηση των συναλλαγών, δεδομένου ότι θα αργεί η διασταύρωση των στοιχείων τους στους ελέγχους.
5. Καταλύεται η ασφάλεια στις συναλλαγές : Το Εθνικό Ποινικό Μητρώο, Εθνικό Κτηματολόγιο, ΕΛΑΣ, ΤAXIS, ΥΠΕΣ, ΥΠΕΘΑ, ΔΙΑΣ, ΕΦΚΑ, Δασολόγιο, Τειρεσίας, Κοινωφελείς Οργανισμοί κλπ πώς θα γνωρίζουν για τον “νέο συναλλασσόμενο” αφού η αλλαγή φύλου υποτίθεται ότι είναι απόρρητη ;
6. Με μια απλή δήλωση, με δυνατότητα μεταγενέστερης ανάκλησης, θα μπορούν οι νέοι να αποφύγουν τη στράτευση.
7. Καταλύεται το επιστρατευτικό σύστημα της Χώρας :.Σε περίπτωση επιστράτευσης ή ασκήσεων πώς θα κληθούν οι άνδρες που έχουν αλλάξει φύλο και σε τι θα μπορούν συνεισφέρουν στην άμυνα της Χώρας; Φανταστείτε τις (τους) να αμύνονται μπροστά στους εξαγριωμένους επιτιθεμένους από τα εχθρικά αποβατικά εξ΄ ανατολών!
8. Οι γυναίκες περαιτέρω που δηλώνονται ως άνδρες, θα εγγράφονται στους στρατολογικούς καταλόγους αλλά δεν θα είναι σε θέση να υπηρετήσουν τη θητεία τους. Αυτό άλλωστε αποτελεί προφανή παράβαση του άρθ. 4 παρ. 6 του Συντάγματος.
9. Ποιον πάνε να κοροϊδέψουν με το δήθεν απόρρητο της αλλαγής φύλου , όταν θα παραμένουν σταθερά το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ ; Όλοι που τα χειρίζονται (ιδιώτες και Δημόσιο) θα βλέπουν την αναντιστοιχία προσώπου και στοιχείων .
10.Η προτεινόμενη μυστικότητα της διαδικασίας θα οδηγήσει σε σχέσεις κατά τις οποίες ένας άνδρας θα νομίζει ότι επέλεξε μια γυναίκα, ενώ βιολογικά είναι άνδρας και το αντίστροφο.
11.Αναπόφευκτα καθίσταται προβληματικός ο περιορισμός του αριθμού των αλλαγών φύλου, αφού την 2η φορά (και εξαπατώντας την 3η φορά) που θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου ο/η ενδιαφερόμενος/η θα προσκομίσει ληξιαρχική πράξη γέννησης, στην οποία δεν θα αναγράφεται το ιστορικό των προηγούμενων διορθώσεων φύλου.
12.Με το νομικό θεμέλιο που τίθεται (“πώς αισθάνεται το άτομο”), θα προστεθούν ως “φύλα” στο αμέσως προσεχές μέλλον αρκετές δεκάδες “τύποι φύλων”, με ανάλογα δικαιώματα , ακόμη και με ζωώδεις ή παιδόφιλες κλπ. ορέξεις και προσανατολισμούς.
13.Προσβάλλεται βάναυσα ο θεσμός της οικογένειας. Απαξιώνεται το βιολογικό φύλο, που από τη φύση έχει τον απαραίτητο ρόλο στη δημιουργία οικογένειας και την γέννηση παιδιών.
14.Με το σχέδιο νόμου ενώ δεν μπορεί να αλλάξει φύλο έγγαμος, μπορεί να το πράξει άτομο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Άρα εισάγεται εμμέσως: α) η δυνατότητα συνάψεως γάμου ομοφυλοφίλων και κατ’ επέκταση β) ανατροφής τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια, γ) στο αμέσως επόμενο στάδιο, εφαρμόζοντας τη νομική αρχή της ίσης μεταχείρισης και της αναλογικότητας, θα θεσπιστεί ΚΑΙ η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
15.Η ένταξη στο ίδιο Ν/Σ διατάξεων για τον “Εθνικό Μηχανισμό Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού” μήπως κρύβει πίσω από τον πομπώδη τίτλο, έναν οργουελικό μηχανισμό που θα “τιμωρεί” τις οικογένειες και θα τους αφαιρεί την επιμέλεια των παιδιών τους αν θέλουν να τα αναθρέψουν με τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας που αποτελείται από έναν άνδρα, μια γυναίκα και τα παιδιά τους;
16.Με βάση τις Διεθνείς Συμβάσεις η κάθε οικογένεια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή των παιδιών της και την διαμόρφωση των πεποιθήσεών τους και όχι το Κράτος, όπως διαστρεβλωμένα δηλώθηκε.
17.Η αθέμιτη επιβολή της θεωρίας του κοινωνικού φύλλου που ήδη παράνομα έγινε φέτος στην εκπαίδευση και μάλιστα χωρίς συγκατάθεση των γονέων , συνιστά βιασμό της παιδικής προσωπικότητας και πρέπει να ασκηθούν διώξεις κατά παντός υπευθύνου.
18.Καταγγέλλεται η σπουδή της Κυβέρνησης, που κάνει πρόθυμη εκστρατεία να προσφέρει “αποτελεσματική” κάλυψη σε μια πολύ μικρή μερίδα συμπαθών συνανθρώπων μας. Αγνοεί όμως τη Συνταγματική της υποχρέωση να αντιμετωπίσει την Δημογραφική Καταστροφή όλης της Ελλάδας με άμεσα μέτρα και με ενημερωτική καμπάνια για την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.
19.Το νομοσχέδιο τροφοδοτεί μια καλοστημένη βιομηχανία αλλαγής φύλλου με νομικές και ιατρικές ειδικότητες κυρίως, που πίσω της υπάρχει ένας τεράστιος οικονομικός τζίρος. Διότι οποίος δηλώσει αλλαγή φύλλου χωρίς επέμβαση, αργά ή γρήγορα θα θελήσει να φαίνεται η αλλαγή αυτή και εξωτερικά.
20.Θα διώκεται με τις διατάξεις του “αντιρατσιστικού νόμου” (ν. 4285/2014), όποιος τολμά να ισχυριστεί ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συμφωνούν με όσα η πλειοψηφία της κοινωνίας θεωρεί χρηστά ήθη.
Υπενθυμίζουμε ότι τις ημέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη πάνδημο λαϊκό προσκύνημα των λειψάνων της Αγίας και Ισαποστόλου Βασιλίσσης Ελένης, η οποία μαζί με τον υιό της Άγιο Κωνσταντίνο, έσωσαν τον αρχαίο κόσμο από την οριστική κατάρρευση και το χάος. Αυτοί προστάτευσαν την οικογένεια, ανύψωσαν το ηθικό και πνευματικό επίπεδο της κοινωνίας και έβαλαν τα θεμέλια για μια ανεπανάληπτη στην ιστορία μακροημέρευση του Έθνους. Δεν ισοπέδωσαν σύριζα τις αξίες !
Για αυτό καλούμαστε όλοι
 να αντισταθούμε στη διάλυση της Χώρας μας !
• Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας έως τις 12.6.2017 , καταθέτοντας με σοβαρότητα την άποψή μας στην ανοικτή διαβούλευση: http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=8078
• Απευθύνοντας επιστολή στα ΜΜΕ και στους :
1. κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, kontonis@parliament.gr , fax 210 7755835, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 96, ΤΚ 11527, Αθήνα
2. κ. Πρωθυπουργό, gge@ggk.gr , fax 210 3252723, Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης Βασ. Σοφίας, ΤΚ 10021 Αθήνα
3. κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, pr@presidency.gr και pressoffice@presidency.gr , fax 210 7232342 και 210 7248938, Προεδρικό Μέγαρο, Βασ. Γεωργίου Β’ 2, ΤΚ 10028 Αθήνα
4. Μακ. Αρχιεπίσκοπο και Ιερά Σύνοδο Εκκλησίας της Ελλάδος, iaath.gr@gmail.com και contact@ecclesia.gr , fax 210 7272210, Αγίας Φιλοθέης 21, Τ.Κ. 105 56, Αθήνα
5. κ. Αναπληρωτὴ Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, yyddad@justice.gov.gr , fax 210 7758742, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 96,

ΣΧΟΛΙΟ: Δέν πιάνουμε τί καί γιατί συμβαίνει. Καί δέν έχουμε καμμιά δυνατότητα κατανοήσεως. Είναι σάν νά πολεμούμε τά γερμανικά τάνκς μέ τό ιππικό, όπως οι Πολωνοί στόν 2ο Παγκόσμιο. Τό ψυχολογικό υποκείμενο ζητά τό σώμα του. Γεννήθηκε στόν νού τού Αυγουστίνου ο οποίος μετάλλαξε καί μείωσε τούς λόγους τών όντων σέ σχέσεις αφού πρώτα βάπτισε τίς Υποστάσεις τής Αγίας Τριάδος Πρόσωπα καί τά Πρόσωπα σχέσεις. Σχέσεις είναι η ένωση τών αντιθέτων,τής εσωτερικότητος μέ τόν κόσμο, τού Εγώ μέ τό μή-Εγώ, μιά ένωση πού γεννά τό νόημα. Καί όσο πιό αντίθετος ο εξωτερικός κόσμος στό αληθινό Εγώ τόσο πιό αληθινό τό νόημα. Ολοκλήρωση τού Προσώπου η αποθέωση τής ενώσεως τών αντιθέτων, η ένωση μέ τόν θεό μέσω τής εσωτερικής εικόνος, τής πνοής ζωής πού κατέληξε τό πνεύμα τής εποχής, πού επιτρέπει τήν ομοίωση μέ τόν θεό καί τήν πραγμάτωση τού προσώπου σάν τρόπου ζωής, τήν ζωή τού κτιστού μέ τόν τρόπο τού ακτίστου, τήν αγαπολογία, τίς σχέσεις αγάπης.
Η αληθινή ένωση τών αντιθέτων είναι η ένωση τού εσωτερικού Εγώ, μέ τήν εωσφορική ρίζα τού προπατορικού, τού παραπετάσματος τής ησυχαστικής παραδόσεως, μέ τήν αληθινή αντίθεση. Κάτι πού συνεπάγεται τήν αποθέωση τού θελήματός μου. Καί ο άνθρωπος καθίσταται Γιός Σατανά ενώ σκόπευε νά γίνει Υιός Τού Θεού τού ζώντος, αλλά μέ τίς δικές του δυνάμεις. Μέ τήν χειραφέτηση καί τήν απελευθέρωση. Σήμερα αυτός ο Γιός Σατανά σωματοποιείται κάνοντας τήν γυναίκα άνδρα καί τόν άνδρα γυναίκα.
Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο σχόλιο!

Απίστευτα όσα συμβαίνουν!Παραλογισμός!!Και λίγα λέμε!!
ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι εχουν σκοπο την λουγκροποιηση του ευρωπαικου πληθυσμου και μια που οι υποτιθεμενοι αντιπαλοι τους ( εκκλησιες ολων των ειδων και γουστων εντος ΠΣΕ αλλα και hard core εκτος πχ Βιβλοβαρεμενοι προτεσταντες σε ΗΠΑ αλλα δυστυχως και ορθοδοξοι ζηλωτες ) ακομη και ειλικρινη διαθεση να ανακοψουν την πληρη σοδομοποιηση του πληθυσμου να εχουν μην αντιλαμβανομενοι που παν τα τεσσερα ( μια που στις μερες μας κληρικοι παγκοσμιως γινονται χαυτες κυριως μη εχοντες ικανοτητα να κρατησουν ταβλα μα κουλουρια ) μαλλον χανουν το παιχνιδι . Εκει που την παταν οι πασης φυσεως παπαδες ειναι οτι να ερμηνευσουν την Γραφη δεν μπορουν αλλα ουτε να τη διαβασουν οπως πχ ενα τηλεφωνικο καταλογο . Ουτε αυτο . Εκει θα βλεπαν οτι πουθενα δεν αναφερεται η γραφη σε εκ γενετης κυναιδους αλλα σε ανθρωπους που ασκουν τον κυναιδισμο . Οπως ασκουν τους φονους , κλοπες , ψευδη κλπ κλπ καποιοι αλλοι . Για αυτο και ειναι καταδικαστεοι , αλλιως αν ηταν εκ γενετης οπως υποστηριζουν εμμεσως πλην σαφως διαφοροι τηλεπαπαδες και γιουτουμποψυχολογοι και ιντερνετοψυχιατροι τοτε ο Θεος θα ηταν αδικωτερος του Σταλιν . Πουθενα η γραφη δεν καταδικαζει τους εκ γενετης πχ κουφους η παχυσαρκους . Αρα μπουρδες του στυλ η εκκλησια μισει την ομοφυλοφιλια αλλα αγαπα τους ομοφυλοφιλους πειθουν αυτους που προωθουν την γενικη λουγκροποιηση οτι οι εκπροσωποι του Θεου ειναι ενα ματσο χαφτες που ουτε στο νυχι του τελευταιου ιμαμη δεν μπορουν να φτασουν σε εξυπναδα . Σε μια κωμωδια του αθανατου Αριστοφανη , δεν θυμαμαι ποια , διαφωνουν ο Ορθος λογος δηλαδη ο στραιητ και ο Πλαγιος δηλαδη ο gay . Aφου θυμιζει λοιπον ο Ορθος λογος στους Αθηναιους θεατες τις ενδοξες μερες του Μαραθωνα που ηταν ολοι στρειτ και θλιβεται για την καταντια που βλεπει να εχουν απαντες σχεδον να εχουν μεταβληθει σε μπαραδες και πισωγλεντηδες του απαντα ο Πλαγιος δια ερωτησεων . Τι ειναι οι ιερεις? Δυστυχως τοιουτοι λεει ο Ορθος . Οι αρχοντες ? Δυστυχως και αυτοι . Οι βουλευτες ? Και αυτοι . Οι ηλιαστες ? Και αυτοι . Τι εχεις να πεις τωρα ξαναρωτα ο πλαγιος λογος . Παω και γω να γινω τετοιος καταληγει παραδεχομενος την ηττα του ο Ορθος λογος . Η αποενοχοποιηση και ιδεολογικη και θεολογικη θεμελιωση συν την φτωχοποιηση θα μεταστρεψει απαντες τους τριανταφευγα σε μπαραδες και τους εφηβους σε πισωγλεντηδες . Εδω ειμαστε σε 20 χρονια τα λεμε . Η δε εκκλησια οταν οι εκπροσωποι της χανουν πεντε μηδεν απο την Καινουργιου αντε να αντιπαρατεθουν στον πολιτιστικο μαρξισμο . ΑΜ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...