Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τέρμα τα ψέματα: Με "Δούρειο ίππο" τις ΜΚΟ, σηματοδοτούν την οριστική αφομοίωση των λαθρομεταναστών


Image result for η τακτοποιηση  μεταναστων στα τρικαλα

Το σχέδιό τους βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.  Πληθαίνουν οι δράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπου προωθούν συντονισμένα την εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και την υποχρεωτική αφομοίωσή τους στην ελληνική κοινωνία...
Η πλειοψηφία κατά τα φαινόμενα ενστερνίζεται την φιλοσοφία της "πολιτικής ορθότητας", στηρίζοντας αυτού του είδους τις δράσεις.  Με ένα μόνιμο κέντρο που θα έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη και ένα κινητό που θα ταξιδεύει σε διάφορες κοινότητες και προσφυγικούς καταυλισμούς, θα ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα άλλη μία  μη κυβερνητική οργάνωση Greece Communitere, παρακλάδι της Communitere International.  Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Communitere International, Σαμ Μπλοχ, τα δύο κέντρα, διαθέσιμα τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τον ντόπιο πληθυσμό, θα παρέχουν εργαλεία, εκπαίδευση και πηγές, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για προσωπική και οικονομική ανάπτυξη και για βελτίωση των συνθηκών στους καταυλισμούς, τα καταφύγια και τις κατοικίες χαμηλού κόστους.  Το μόνιμο κέντρο θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, συμμετέχοντας στο 2ο Φεστιβάλ Τέχνης-Επιστήμης-Τεχνολογίας, που διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ARTECITYA, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.  Mετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, το μόνιμο κέντρο θα μεταφερθεί στον χώρο LABattoir (τα παλιά Σφαγεία).     Το κινητό κέντρο, αφού κάλυψε μια διαδρομή 2.000 χιλιομέτρων από το Βερολίνο, έκανε σήμερα την πρώτη του στάση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου εθελοντές και μέλη άλλων οργανώσεων, είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν και να προτείνουν τρόπους για τη βελτίωση του.  Πάντως το ρεπορτάζ έδειξε, ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κινούνται διαρκώς ομάδες τριών ή τεσσάρων Αφρικανών ή Ασιατών υπό τις οδηγίες κάποιας Ευρωπαίας  "κοπελίτσας", ή  "νεαρού". Το φαινόμενο είναι τόσο πολύ συχνό, που έγινε αντιληπτό από πολλούς.  Την ώρα ωστόσο που οι Έλληνες συνεχίζουν να βάζουν στα ίδια τους τα σπίτια τους μετανάστες - χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Τρίκαλα- στην γειτονική Ιταλία σε δημοσκόπηση, οι πολίτες είναι άκρως αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.   Θυμηθείτε: Οι Ιταλοί λένε "όχι" στην ισλαμοποίηση  Δυστυχώς η "κερκόπορτα" άνοιξε εδώ και καιρό διάπλατα για τους εχθρούς του ελληνισμού και οι συνέπειες δεν θα αργήσουν να έρθουν.
skeftomasteellhnika

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Ελληνες δέν έχουν πλέον πολιτισμό νά υπερασπιστούν. Είναι στό ίδιο επίπεδο νοήματος τής ζωής μέ τούς Αφρικανούς καί τούς Πακιστανούς. Η αφομοίωση έρχεται φυσική.

Αμέθυστος

3 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οφείλουμε να συναγωνισθούμε,πια,τους δούλους,σκιές και είδωλα μακρινών εποχών.Η δύναμις και ζωτική ορμή,έστω για μια κάποια δημιουργικότητα,απωλέσθη,καταλήγοντας 'σε μια δημιουργική καταστροφή αλλά και ασάφεια,όπως μας 'δίδαξε η Βαρουφάκειος Σχολή.Κρίμα για το νεοελληνικό κατάντημα.

Ανώνυμος είπε...

Η αστική τάξη παρέδωσε τη χώρα στη Δύση... (Κι η εργατική στην Ανατολή)... Κι αυτή η 'Δύση' παραδίδεται σήμερα στους Μωαμεθανούς... Δυστυχώς η Ελλάδα είναι σήμερα 'κενός χώρος'... Κι έχουμε βάλει όλοι το λιθαράκι μας (μερικοί, κοτρώνες)...

amethystos είπε...

Η Ελλάδα σήμερα δέν έχει πολιτισμό. Ούτε τήν κοινή λογική τής φύσεως, ούτε λόγο υπάρξεως, ούτε πίστη. Μιμηθήκαμε τήν οίηση τής αντιπροσωπίας τής Δύσεως καί κάψαμε τήν ψυχή μας στήν κενοδοξία ότι είμαστε οι κληρονόμοι τών αρχαίων Ελλήνων καί οι Διάδοχοι τών Αποστόλων. Η μίμηση όμως είναι πράξη καί η πράξη είναι τό στίγμα τών γερμανικών εθνών η οποία αντικατέστησε τόν Λόγο.ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΝ Η ΠΡΑΞΗ. Αυτή η πράξη είναι η εξέλιξη, η ουσία τής Δύσης από τόν καιρό τού Αυγουστίνου. Δυστυχώς εξελίσσεται μόνον τό κακό.