Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Υπάρχει τεράστιο πολιτικό κενό στη χώρα. Και αυτό ωθεί πολλούς Έλληνες να το καλύψουν φτιάχνοντας νέα κόμματα. Και επειδή η πολιτική, όπωςκαι η ζωή γενικά, δεν ανέχεται τα κενά, αυτό το κενό θα καλυφθεί.

Το "τρύπιο" χρεοκοπημένο καθεστώς, προσπαθεί αυτή τη στιγμή, με κάθε μέσο και ειδικά με τα καθεστωτικά ΜΜΕ που διαθέτει, αλλά και την οικονομική δυσπραγία που προκαλεί στο λαό, να εμποδίσει την κάλυψη αυτού του κενού ανεξέλεγκτα, γιατί κάτι τέτοιο, μπορεί να σημάνει και την ανατροπή του ίδιου του καθεστώτος. Αν δει όμως ότι τα πράγματα δεν πάνε άλλο με τα υπάρχοντα κόμματα, τότε θα προσπαθήσει να καλύψει τις "τρύπες" του με δικά του κατασκευάσματα που θα προβάλει στο λαό ως «σωτηρία».

Εκείνο που διασώζει το καθεστώς για την ώρα, είναι η πολυδιάσπαση μέσα στο λαό και η οικονομική αδυναμία, που δεν επιτρέπει την εμφάνιση μιας ισχυρής πολιτικής δύναμης. Ακόμα

Πιστεύω πως απλά είναι θέμα χρόνου. Ειδικά, αν κάποια τμήματα της οικονομικής ολιγαρχίας, αποφασίσουν να μην φορτωθούν τις «αμαρτίες» των υπολοίπων. 


hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: