Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Τι θα φέρει το 2020;

Τι θα φέρει το 2020;
Ιούνιος: Εκδηλη η δυσφορία της ισλαμικής πλειοψηφίας του Γιουνανιστάν από τις αφίξεις Ελλήνων (ομογενών) στη χώρα.
  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Ο μέγας μουφτής Αθηνών θα συναντηθεί με τον σαντζάκμπεη Αττικής για να συζητήσουν την απειλή (για την οθωμανική κυριαρχία και την έννομη τάξη), που συνιστούν οι παραβιάσεις, από την πλευρά των απίστων, του κώδικα συμπεριφοράς ο οποίος έχει οριστεί ως κατάλληλος για τους ραγιάδες. Οι χριστιανοί θα προβαίνουν σε συστηματικές, κατάφωρες παραβιάσεις του Αστικού και του Ποινικού Κώδικα, όπως το να ντύνονται με μετάξι, να οδηγούν αυτοκίνητο και να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους εντός των οικιών τους. Στην τηλεόραση θα σαρώνει το νέο ριάλιτι του Σκάι «Νεξτ Τοπ Γιουνάν Χατζηαβάτης», με κεντρικό παρουσιαστή τον Χατζατζάρη Πορτοσάλτε.
Ιούλιος: Ο έβδομος μήνας του έτους θα ανατείλει τον δεύτερο «χρυσό αιώνα» του ελληνικού σινεμά. Με το άφθονο χρήμα «Μονόπολης» (και άλλων επιτραπέζιων παιχνιδιών), που θα εξασφαλίσει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την πατρίδα, θα χτιστούν τεράστια στούντιο, θα «μονταριστούν» σε χρόνο μηδέν ονειρεμένα κινηματογραφικά συνεργεία και οι κάμερες θα πάρουν φωτιά από τα απανωτά γυρίσματα. Η πρώτη ταινία που θα γυριστεί στα νέα στούντιο της Εκάλης θα είναι το ριμέικ της «Χαρτοπαίχτρας». Η πρώτη έκπληξη στην ταινία ασφαλώς θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, που θα ενσαρκώσει τη χαρτοπαίχτρα την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, και το δεύτερο σουρπρίζ θα είναι ο Γιώργης -πολύ σκληρός για να πεθάνει- ο Κουμουτσάκος, που θα παίξει τον ρόλο του «Γιαννάκη τού μπάμια ή γρουσούζη», τον οποίο είχε αποθεώσει ο σπουδαίος Γιώργος Βρασιβανόπουλος.
Αύγουστος: Σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Εκο, που όλοι υπολήπτονται και ελάχιστοι πλέον διαβάζουν, αυτόν τον μήνα δεν υπάρχουν ειδήσεις. Περιέργως, θα υπάρξουν και θα είναι πολλές, αλλά η ακριβής και αντικειμενική μετάδοσή τους θα φανεί μάλλον ενοχλητική για εκείνους που ρυθμίζουν τη βιομηχανία παραγωγής εντυπώσεων. Γι’ αυτό και ούτε μία δεν πρόκειται να δημοσιευτεί ως έχει από τα κατεστημένα ΜΜΕ. Ωστόσο, θα είναι τόσο… μεγάλη που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: