Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η θλιβερή επέτειος της προδοσίας της Μακεδονίας

Αν δεν πολεμάς για αυτά που αγαπάς, μην κλαις για αυτά που χάνεις – σύμφωνα με το ρητό που αφορά εμάς τους Έλληνες Πολίτες. Από την άλλη πλευρά, με τέτοιες δειλές και ανεύθυνες κυβερνήσεις, οι οποίες δεν τολμούν καν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα μας, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον – αφού κάποια στιγμή τα προβλήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο παραμένοντας άλυτα και επιδεινούμενα, θα την οδηγήσουν στην εξαφάνιση της.

Επικαιρότητα

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την προδοσία της Μακεδονίας – ενώ έκτοτε το θλιβερό αυτό γεγονός ξεχάσθηκε από τους επιλήσμονες Έλληνες, έχοντας καλυφθεί από το μεταναστευτικό που ακολούθησε αμέσως μετά και από την τουρκική επιθετικότητα που προαναγγέλλει ένα θερμό επεισόδιο ή μία ολιγοήμερη στρατιωτική σύγκρουση. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των εξελίξεων είναι η δειλία των ελληνικών κυβερνήσεων και η εξευτελιστική πολιτική του κατευνασμού που έχουν υιοθετήσει – τόσο απέναντι στη Γερμανία και τα μνημόνια που μας επιβάλλει, όσο και στην Τουρκία, υπενθυμίζοντας πως οι δύο αυτές χώρες ήταν ανέκαθεν σύμμαχοι μεταξύ τους και εχθροί της Ελλάδας.
Όπως έχουμε δε αναλύσει, ο έλεγχος του Αιγαίου μέσω της Μακεδονίας και της Μεσογείου γενικότερα, μαζί με τα ενεργειακά της αποθέματα, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Γερμανία – επειδή, εκτός από έλλειψη φυσικών πόρων, δεν διαθέτει ούτε μεγάλη ακτογραμμή. Στα πλαίσια αυτά προσπαθεί να παρέμβει στις εξελίξεις εκμεταλλευόμενη το θέμα της Λιβύης που άνοιξε η Τουρκία, ενδεχομένως ακολουθώντας τις γερμανικές υποδείξεις – με στόχο να υπερκεράσει την Ιταλία και τη Γαλλία, τις οποίες άλλωστε κατάφερε να τοποθετήσει στη γωνία, ειδικά την Ιταλία, με τη βοήθεια του οικονομικού της όπλου: του ευρώ και της πολιτικής λιτότητας.
Αυτός ήταν ο λόγος που απέκλεισε εξευτελιστικά την Ελλάδα από τη διάσκεψη του Βερολίνου, με την οποία προσέγγισε έμμεσα τη Ρωσία και την Τουρκία – γνωρίζοντας πως έχει ανάγκη τη στήριξη τους στη Μεσόγειο, ενώ την έχει ανάγκη η Ρωσία για τις εξαγωγές ενέργειας που θα διευρυνθούν μέσω του Nord Stream 2 και του Turkish Stream. Παράλληλα η Γερμανία μετά την έξοδο της Μ. Βρετανίας, όπου θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι πλέον η Γαλλία η κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη στην ΕΕ, αναζητάει δυνατότητες για να την ανταγωνισθεί – για τις οποίες χρειάζεται συμμάχους, όπως την Τουρκία και τη Ρωσία. Υπενθυμίζουμε εδώ πως για τη Μακεδονία είχαμε γράψει τα εξής:
Φαίνεται πως η Γερμανία, η οποία στη γνωστή συγκέντρωση των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ στις 16 Δεκεμβρίου του 1991 πίεσε και πέτυχε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αναγνωρίζοντας τότε μονομερώς την Κροατία, τη Σλοβενία και τα Σκόπια, θα επιτύχει το στόχο της – με τη βοήθεια μίας ελληνικής κυβέρνησης που δυστυχώς δεν διαφέρει από την κατοχική και με την ανοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανέφερε ξεκάθαρα πως θα τηρήσει τη συμφωνία. Στόχος της είναι η συρρίκνωση της χρεοκοπημένης Ελλάδας στα σύνορα του παρελθόντος – με την αποκοπή της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης.
Όποιος δεν το βλέπει σήμερα, απλά εθελοτυφλεί – ενώ βρήκε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία, εκμεταλλευόμενη (α) την οικονομική αδυναμία των Σκοπίων, (β) την πολύ χειρότερη της Ελλάδας, (γ) τις διεθνιστικές, αριστερόστροφες κυβερνήσεις και των δύο χωρών, (δ) τη δική της οικονομική ισχύ στην Ευρώπη, (ε) τον κ. Soros και (στ) τις Η.Π.Α., οι οποίες δυστυχώς ευρίσκονται σε πορεία παρακμής, με πολύ μεγάλες κομματικές συγκρούσεις στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα η εξωτερική τους πολιτική να είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη.
Στα πλαίσια αυτά δεν βοηθούν καθόλου οι υψηλοί τόνοι και οι κατηγορίες, αφού η «προδοσία» είναι άριστα σχεδιασμένη – με τη συνεργασία μίας απάτριδος, ενδοτικής κυβέρνησης που δίνει συνεχώς δυσανάλογα ανταλλάγματα για να διατηρηθεί στην εξουσία μετά τον Ιούλιο του 2015, από το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και τις τράπεζες έως το όνομα της Μακεδονίας.
Μίας κυβέρνησης-όνειδος για την αριστερή ιδεολογία που δεν δίστασε λίγους μήνες πριν τις εκλογές να προωθήσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τη μέθοδο του «σοκ και δέους» καλύτερα ή του αστραπιαίου πολέμου που συνηθίζει να διεξάγει η Γερμανία, μία συμφωνία που παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία – χωρίς να ζητήσει τη γνώμη κανενός με δημοψήφισμα, ούτε καν αυτήν των πολιτικών αρχηγών και με μία αντισυνταγματική πλειοψηφία των 151 βουλευτών, παράλληλα με την θλιβερή ανοχή του προέδρου της δημοκρατίας (με μικρά γράμματα). Όλοι αυτοί βέβαια θα χαρακτηριστούν ως «όνειδος της πατρίδας μας» από το λαό και την ιστορία, αλλά το κακό θα έχει γίνει – ενώ θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί στο μέλλον.
Κλείνοντας, πιθανότατα θα ολοκληρωθεί το μοναδικό στα χρονικά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρηθεί ούτε από τους Έλληνες, ούτε από τα παιδιά των πραξικοπηματιών, ούτε φυσικά από την ιστορία – ενώ είναι γνωστό πως την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τους προδότες κανένας. Το σίγουρο βέβαια είναι πως όλοι αυτοί θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, ενώ δεν θα τους περάσει στο τέλος – δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Σήμερα πάντως είναι μία ημέρα ντροπής και πένθους για την Ελλάδα – μία ημέρα που μαυρίζει για πρώτη φορά την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας”.
Ολοκληρώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο, η κυβέρνηση της ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενη να θέσει βέτο όσον αφορά την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ενώ δε τελικά δεν το επέτρεψε η Γαλλία, με αποτέλεσμα τα Σκόπια να μην τηρήσουν καμία υποχρέωση τους με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να τα αποκαλεί Βόρεια Μακεδονία – χωρίς καν να προσπαθεί να επιβάλει τα συμφωνηθέντα.
Δυστυχώς, με τέτοιες δειλές και ανεύθυνες κυβερνήσεις, οι οποίες δεν τολμούν καν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα μας, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον – αφού κάποια στιγμή τα προβλήματα μας που διαδέχονται το ένα το άλλο παραμένοντας άλυτα και επιδεινούμενα, θα την οδηγήσουν στην εξαφάνιση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: