Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ξεσηκωμός κατά του εποικισμού


Η εθνική κυριαρχία έχει καταλυθεί σε αρκετά νησιά του Αιγαίου, διότι έχει επιβληθεί το χαοτικό δίκαιο της λαθροεισβολής. Οι κάτοικοι έχουν νιώσει την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο πετσί τους, επειδή οι ζωές τους έχουν ανατραπεί, η καθημερινότητά τους έχει απορρυθμιστεί, η ασφάλειά τους βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο και το κράτος, αντί να ανασχέσει την εισβολή και να θέσει ένα τέρμα στον ισλαμικό εποικισμό, αγωνιά και άγχεται για τους λαθρομετανάστες.

Οι νησιώτες δεν τρέφουν πλέον αυταπάτες. Εχουν καταλάβει ότι το ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού δεν είναι κομματικό, πολιτικό, ιδεολογικό, αλλά επιβίωσης! Η ζωή τους καταστρέφεται και ο τόπος τους πεθαίνει, λεηλατείται, αλώνεται από ορδές λαθρομεταναστών που δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, τη θρησκεία μας, την Ιστορία, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Γι' αυτό και τα συλλαλητήρια που έγιναν χθες σε νησιά του Αιγαίου ήταν πάνδημα, και ο κόσμος που πήγε εκεί προερχόταν από
όλες τις παρατάξεις και τα κόμματα, τα οποία -στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα- βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με το λαϊκό αίσθημα.

Η εποικιστική απειλή διαλύει το σαθρό πολιτικό σύστημα, το οποίο αρνείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λαού και σε όσα ορίζει η κοινή λογική.

Αυτό που συμβαίνει, μέσα στην τραγικότητά του, φέρει και κάτι θετικό: Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν γίνεται ένα κομμάτι της κοινωνίας να υποφέρει, μια γωνιά της πατρίδας να δεινοπαθεί, μια πτυχή του δημόσιου βίου να νοσεί και όλα τα υπόλοιπα να πηγαίνουν καλά. Οταν υπάρχει ένα πρόβλημα πλήττει συνολικά το εθνικό σώμα.

Γι' αυτό, οι πολίτες πρέπει να μην παραχωρούν, με την αδιαφορία τους, την ισχύ που τους δίνει η δημοκρατία μας σε κάποιους άλλους. Οταν συμβαίνει κάτι, όλοι πρέπει να παίρνουν θέση.

Τέλος, καλό είναι να σημειωθεί και η υποκριτική στάση μερικών, που, όταν βλέπουν συγκεντρώσεις στα νησιά εναντίον του ισλαμικού εποικισμού, τις σχολιάζουν με «κατανόηση», ενώ αντίστοιχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις χαρακτηρίζουν «φασιστικές». Και έπονται ακόμα εντυπωσιακότερες εξελίξεις...

Από την εφημερίδα "δημοκρατία" 

adiavroxoi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας πλέον αντιδρά(όταν αντιδρά) μόνον εάν νοιώσει τη καρπαζιά στο κεφάλι του, όπως στην περίπτωση των νησιών. Στο θεωρητικό επίπεδο το μυαλό του είναι 'πίτα'.

'Προβάδισμα 12,5% μονάδων δίνει στην ΝΔ δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ. Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 25,5%.'

Μετά από όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν ο Συριζα με 26% ! Κύριε Ελέησον.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!
http://youtube.com/watch?v=49S3MzxDB3o

Επιγραμματικά ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Α. Χατζηκομνηνός, λέει τα εξής:
H Mυτιλήνη έχει 25.000 κατοίκους, οι μόνιμοι λαθρομετανάστες ανέρχονται σε 27.000.
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς οι γεννήσεις ήταν 8 αλλοδαποί προς 1 Ελληνόπουλο.
Οι πληθυσμοί αυτοί, ως προς ασθένειες όπως το AIDS και πολλές άλλες που θεωρούσαμε εξαφανισμένες, κυριολεκτικά βρίθουν.
Οι λεγόμενοι ασυνόδευτοι ανήλικοι, δεν είναι παιδιά, αλλά άτομα χωρίς χαρτιά, ηλικίας 18-30 ετών, και όλο το Ανακριτικό Τμήμα των Δικαστηρίων Μυτιλήνης, ασχολείται αποκλειστικά με εγκληματικές ενέργειες αυτών των δήθεν ασυνόδευτων ανήλικων.
Διακινούνται τεράστια χρηματικά ποσά μέσω ΜΚΟ, όπως η περίφημη Ηλιαχτίδα, από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης, που γεμίζει ο Έλληνας από το υστέρημά του.
Οι ΜΚΟ απαγορεύεται να ελεγχθούν.
Η FRONTEX και το Πολεμικό Ναυτικό, είναι φορείς υποδοχής των λαθρομεταναστών, και όχι αποτροπής.Ουδεμία φύλαξη των συνόρων.
Μιλάμε για ανθρώπους με ΜΙΣΟΣ σε ότι θρησκευτικό ή εθνικό σύμβολο έχει η χώρα που τους φιλοξενεί.
Όταν δουν Σταυρό τον σπάνε, όλα τα εκκλησάκια σε ακτίνα 10 χμ., ακόμα και πάνω στα βουνά του Πρ. Ηλία, έχουν σπασμένη την εικόνα της Παναγίας, σπασμένο τον Σταυρό του Χριστού, σπασμένα τα πάντα.
Τα κενοτάφια με καντηλάκια στις άκρες του δρόμου, ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους, είναι όλα σπασμένα.
Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται συνεχώς από το 2015, όταν σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, όπως έκαναν οι Σέρβοι, όπως κάνουν οι Κούρδοι, και βλέπεις τις γυναίκες τους μέσα σε 3 χρόνια να έχουν ήδη 2 παιδιά και να περιμένουν τρίτο.Αυτές είναι εντολές.
Υλοποιείται σχέδιο μουσουλμανοποίησης νησιών με καθαρό πληθυσμό.
Είναι πολλά τα χρήματα... κλείνουν στόματα.Νοικιάζονται σπίτια, ξενοδοχεία, κτήματα, προσλαμβάνονται άνθρωποι με μισθό πείνας στην καθαριότητα, με τους τόνους σκουπιδιών.
Ο περίφημος στρατός μας, έχει καταντήσει Φιλιππινέζα των λαθρομεταναστών, γιατί αυτές είναι οι εντολές.
Ασχολούνται απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ, όταν θα έπρεπε να εξοπλίζονται και να είναι συνεχώς σε ασκήσεις γιατί έχουμε έναν γείτονα τρελό απέναντι, με τα αεροπλάνα του να κάνουν συνέχεια βόλτες από πάνω μας.
Ο Στρατός μας, το Λιμενικό, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, όλα τα πάντα ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες.
Παραμονές Χριστουγέννων σε όλα τα ΑΤΜ, ομάδες λαθρομεταναστών έπαιρναν σε χαλεπούς καιρούς για τον Έλληνα επιδόματα 300-400 ευρώ έκαστος, και οι υπόλοιποι με κινητά τραβούσαν τις εικόνες και τις έστελναν απέναντι (στην Τουρκία), σαν να λένε ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ. Είμαστε ελεύθεροι, κυκλοφορούμε, κάνουμε ότι θέλουμε, κλέβουμε, ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ στα Νοσοκομεία, γιατί μας κρατάει απ΄το χέρι ένας 'αλληλέγγυος', μη κυβερνητικός, προηγούμαστε παντού, και έχουμε και χρήμα.
Η κατάσταση είναι τραγική και δεν πρέπει να διαχυθεί σε όλη την Ελλάδα.
Οι συνειδήσεις έχουν χαλαρώσει, λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών.
Μας λένε ότι θα τους ενσωματώσουν.Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα εντάξεις αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς τους πολιτισμούς, που δεν μας θέλουν, που μας μισούν;...