Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κατά λαθροεποικισμού

Αδέρφια συνέλληνες,
190120ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΕυχαριστώ θερμά εσάς για την παρουσία σας και τους αγαπητούς διοργανωτές για την πρόσκληση και την συμπόρευση. Θέλω να πω ότι το κίτρινο αυτό γιλέκο δεν είναι ενδυματολογική παραξενιά αλλά φόρος τιμής στον γαλλικό λαό που 14 μήνες τώρα κατεβαίνει κάθε Σάββατο σε μαχητικές διαδηλώσεις κι έχει κερδίσει όχι μόνο οφέλη από τις κυβερνητικές υποχωρήσεις αλλά και τον σεβασμό όλων των ελεύθερων ανθρώπων. Με βαρύ, βεβαίως, τίμημα: χιλιάδες συλλήψεις, τραυματισμούς, ακρωτηριασμούς, βγαλμένα μάτια… Ας τα βλέπουμε πρώτα πρώτα εμείς που νομίζαμε ότι με 2-3 μαζικές κινητοποιήσεις θα αλλάζαμε τη μοίρα του Μακεδονικού, έτσι όπως το μεθόδευσαν οι ξένοι και το υπέγραψαν οι δήθεν δικοί μας.
Είμαστε λοιπόν σήμερα εδώ για μια πρώτη απάντηση και πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες, ν΄ απαντήσουμε ως απλός ελληνικός λαός σ΄ αυτή την απίστευτη πρόκληση που δεχόμαστε με την μαζική παράνομη μετανάστευση. Από το ανατολικό Αιγαίο μέχρι τη δυτική Μακεδονία και από τη Θράκη μέχρι τη Κρήτη ζούμε την μεθοδική και διακομματική αποσύνθεση του τόπου και του λαού μας, ένα έγκλημα κατά του υπαρκτού ελληνισμού, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Δράστης; Πρωτίστως η υπερεθνική ελίτ που φόρεσε σε όλο τον κόσμο τον στενό κορσέ της πολυπολιτισμικότητας και η οποία μιλάει στη χώρα μας αγγλικά και συνήθως γερμανικά. Βεβαίως έχει και διερμηνείς για τις διαταγές της, τα τσιράκια της που παριστάνουν την ντόπια άρχουσα τάξη στην οικονομία, στην πολιτική ζωή, στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας, στα πανεπιστήμια. Αυτοί λοιπόν που τσάκισαν τον Τρίτο Κόσμο με αποικιοκρατίες, πολέμους και πολυεθνικές, οι ίδιοι καλούν επί πληρωμή στη Δύση (και εσχάτως κυρίως στην Ελλάδα) όποιον αφροασιάτη δελεάζεται από το καταναλωτικό πρότυπο, συνήθως μωαμεθανούς φτωχοδιάβολους. Πρέπει να το έχουμε κατά νου, ότι αυτοί όλοι που έρχονται και περνάνε τα σύνορά μας ναι μεν ονειρεύονται Γερμανίες, Σουηδίες κτλ αλλά και στην Ελλάδα αν ξεμείνουν δεν θα είναι πια τόσο άσχημα, σε σχέση με το χωριό στο Αφγανιστάν ή τη γειτονιά στο Ισλαμαμπάντ. Οι εταίροι μας φρόντισαν είτε με ευρωπαϊκά είτε και με ελληνικά λεφτά να οργανώσουν την υποδοχή και την παραμονή τους εδώ, με σειρά προγραμμάτων που τα διαφημίζουν στο Διαδίκτυο. Δευτερευόντως υπάρχει και ο καλός μας γείτονας εξ ανατολών, που κάποιοι τον λένε και φασίστα, ο οποίος σαν επαγγελματίας λαθροδιακινητής κατευθύνει και αξιοποιεί την ανθρωπορροή αυτή με διπλό κέρδος. Από τη μια κονομάει τη μίζα του κι από την άλλη υπονομεύει το κράτος και τον λαό μας, άλλωστε κάθε τρεις και δύο μας το λέει κατάμουτρα. Φταίνε όμως οι ξένοι;
Απευθυνόμαστε στην Κυβέρνηση και στο τελοσπάντων πολιτικό μας προσωπικό. Σας πήρε 2-3 δεκαετίες να αναγνωρίσετε – έστω και με μισόλογα ή με σιωπές – τα αυτονόητα: ότι ναι, η μαζική παράνομη μετανάστευση είναι πρόβλημα. Ότι ναι, η εγκληματικότητα συνδέεται με το ίδιο θέμα. Ότι ναι, οι μπούργκες, οι επιθέσεις βιαστών, οι γάμοι των 9χρονων, οι κλειτοριδεκτομές, οι βανδαλισμοί ναών, τα ομαδικά αυτομαστιγώματα, οι ψητοί σκύλοι, τα αλλοεθνή γκέττο, δεν εμπλουτίζουν πολιτιστικά την Ελλάδα. Εξάλλου για ποιους πρόσφυγες μιλάμε, σήμερα ο πόλεμος στη Συρία σβήνει με ήττα των ισλαμοκανίβαλων και χιλιάδες Σύριοι επιστρέφουν στα σπίτια τους. Από χρόνια ώς και η Μέρκελ έχει δηλώσει πως το μοντέλο multi-culti απέτυχε, ο ίδιος ο Αμερικανός θεωρητικός του το αποκήρυξε δημοσίως. Όμως το ελλαδικό σύστημα εξουσιαστών και «αντεξουσιαστών» επιμένει.
Καλούμε τους ξενοτσολιάδες που καταστρέφουν την πατρίδα μας να κοιτάξουν λίγο γύρω τους. Να δούνε ότι ο κόσμος στην Ελλάδα έχει τρελλαθεί με όσα παρανοϊκά βιώνει καθώς, εν μέσω οικονομικής υποδούλωσης και γεωπολιτικής εξαφάνισης της πατρίδα του, ακούει να τον κατηγορούν ως ρατσιστή ή ως …νατιβιστή! Κι επειδή δεν έχει απομείνει στο καθεστώς ούτε ίχνος ιδεολογικού επιχειρήματος, τώρα δίπλα στις αφόρητες «ανθρωπιστικές» υποκρισίες βρήκανε να λένε ότι «δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα». Άλλοτε λέγεται πως δεν πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα κι άλλοτε πως δεν μπορούμε. Είναι όμως έτσι;
Επικαλούνται το δημογραφικό, ότι αδειάζει η χώρα. Μα τη χώρα την άδειασαν οι δικές σας οι μνημονιακές, ιδίως, πολιτικές και το προβαλλόμενο μοντέλο ζωής. Και τι είναι ο λαός, ζωϊκό κεφάλαιο για να το συμπληρώνει με όποια ράτσα θέλει ο τσομπάνος; Εδώ είναι ο τόπος μας, αφεντικά είμαστε εμείς και τίτλος ιδιοκτησίας είναι το αίμα των προγόνων μας, ηρώων και μαρτύρων. Είναι η ελευθερωμένη γενέθλια γη του ανθρώπινου πολιτισμού, δεν είναι ένα τσιφλίκι που το κληρονόμησε κάποιο αγράμματο κι ανελλήνιστο τσόλι!
Δεν είναι, λέει, βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα. Αφού δηλαδή το λεηλάτησαν οι κοτζαμπάσηδες με την πελατεία τους, τώρα τους έπιασε ο πόνος. Αλλά κι έτσι νάναι, ποιον ρώτησαν για να το «λύσουν» με εισαγωγή ξένων; Μπορεί εμείς, οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, να θέλουμε να δουλεύουμε μέχρι τα 80 ή και τα 180 προκειμένου να αποφύγουμε τον εποικισμό. Άλλωστε η πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών δελεάζεται από τα επιδόματα κι όχι τη δουλειά. Κάπως έτσι κι ο Έλληνας δεν πάει πια για δουλειά, αφού με τόσο χαμηλά μεροκάματα τον συμφέρει να μείνει σπίτι και να παίρνει τα κρατικά φιλοδωρήματα.
Κεντρικό ερώτημα που χρησιμοποιούν για να δικαιολογηθούν που μένουν θεατές στο ανατολικό Αιγαίο: «και τι να κάνουμε, να τους πνίξουμε;» Άραγε θα το λένε αύριο αυτό και για τα τουρκικά αποβατικά; Δεν αποκλείεται… Προς το παρόν η απώθηση των λέμβων πέρα από τα χωρικά μας ύδατα τους ακούγεται πολύ σκληρή, ιδίως αν βουλιάξουν οι ίδιοι τη βάρκα τους! Ενώ είναι καλύτερο να φορτώσετε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω, τη χώρα ολόκληρη τελικά, με ακόμα περισσότερους έποικους!
Επικαλούνται τις αργές διαδικασίες στο ξεσκαρτάρισμα των αιτήσεων προστασίας κτλ. Εδώ ισχύει το «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει». Αν όμως είχε αποτραπεί ήδη η είσοδος των ανθρώπων αυτών στην ελληνική Επικράτεια, τέτοιο ζήτημα δεν θα υπήρχε. Το πέτυχαν οι Ιταλοί, το πέτυχαν οι Ισπανοί, μόνο οι Έλληνες ψάχνουν ακόμα τρόπους αλλά δεν βρίσκουν οι καημένοι…
Τέλος, πλανάται η εντύπωση πως αποδεχτήκαμε να γίνουμε το hot spot της ΕΕ με αντάλλαγμα κάποιαν ευρωπαϊκή εύνοια, χρηματοδότηση, δεν ξέρω ακριβώς, γιατί δεν φαίνεται πουθενά! Και πώς να φανεί όταν το χρήμα πάει στις τσέπες των ΜΚΟ, των διεθνών Οργανισμών, στα έξοδα της Frontex και των λαθρομεταναστών κτλ… Όμως αν η πληθυσμιακή αλλοίωση και η καταστροφή του κράτους έχει τελικά κάποιο αντίτιμο, αυτό σημαίνει ότι μας κυβερνάνε ελληνόφωνοι αδίστακτοι δουλέμπορες, που μας έχουν ήδη ξεπουλήσει όλους μπιρ παρά.
Απαιτούμε να αλλάξει αμέσως η «πολιτική Σόρος» που εφαρμόζεται. Ξεκινώντας από το περιβάλλον που δημιούργησαν οι σκανδαλώδεις νόμοι, οι ενέργειες της διοίκησης και το κλίμα πολιτικής ορθότητας που τρομοκρατεί τη χώρα. Μέσα στο νοσηρό αυτό κλίμα επωάζονται τα Σολιντάριτυ, οι Δημητράδες, τα αντιφασισταριά, ενώ η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες θυμίζει κάτι άλλες Αρμοστείες, από το παρελθόν της αγγλικής αποικιοκρατίας, εγκληματίες σαν τον Μαίτλαντ στα Επτάνησα ή τον Χάρτινγκ στην Κύπρο. Να τελειώνουμε με τα ψέμματα πριν τελειώσουμε εμείς: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στα βεβαρυμένα νησιά μας και στον Έβρο, φραγμός σε όλη την ελληνοτουρκική μεθόριο, νομοθετική αποτροπή του λαθροεποικισμού, ταξιδιωτικά έγγραφα στους πραγματικούς πρόσφυγες, απέλαση ήδη από τα σύνορα όσων δεν έχουν χαρτιά, εξωπέταξη των εκατοντάδων ΜΚΟ που αλωνίζουν. Όποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι στην κατεύθυνση αυτή, για την υπεράσπιση της ελληνικής φυσιογνωμίας της Ελλάδας, ακόμη και την 12η ώρα, ας παραιτηθεί. Ή η πατρίδα μας θα ζήσει ή η σημερινή πολιτική φάρα, και οι δυό μαζί δεν γίνεται! Μας το είπε ξεκάθαρα ο πρώτος και τελευταίος Έλλην Κυβερνήτης, ο Καποδίστριας, όταν ήρθε να αναλάβει: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!

Κώστας Καραΐσκος
Ἀθήνα, 19-1-2020


http://antifonitis.gr/online/4776

Δεν υπάρχουν σχόλια: