Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία»


Παραδέχθηκε ότι οργάνωσε την πιο εκτεταμένη εκλογική νοθεία με μία πρωτοφανή επιχείρηση αλλοίωσης της εκλογικής βούλησης των πολιτών σε ολόκληρη την ιστορία των ΗΠΑ!

Σε πλήρη παραδοχή της νοθείας που διέπραξε προχώρησε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζόε Μπάιντεν στο διάγγελμά του.

Προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά το φθαρμένο από το Αλτσχάιμερ μυαλό του, μπέρδεψε την αλήθεια με αυτό το κάτι άλλο και κατέληξε να πει την αλήθεια:

«Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

Δείτε το βίντεο:

Τουλάχιστον ομολόγησε ότι κερδίζει με νοθεία τις εκλογές των ΗΠΑ. Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Ποιος θα κρατά το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά, ποιος θα αποφασίζει για τους πολέμους της αυτοκρατορίας;


ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. 
ΚΑΘΕ "ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ" ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΟ ΚΑΛΠΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΤΟ APEX MENTIS ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. 
ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

1 σχόλιο:

Ν/Α είπε...

Η αρχομανια της καρέκλας είναι το όπιο της κρυφής παγκόσμιας εξουσίας, η αναρχία της τρέλας για να φυλακίζει μέρα με την μέρα τα αληθινά ανθρώπινα δικαιώματα.
Δυστυχώς ο διάβολος βγήκε από το καυκι του, και πατινάρει πάνω στις πλάτες των δαιμονισμένων...