Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Αποκάλυψη Παγώνη: Την θεραπεία του Τραμπ λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

 Στην αποκάλυψη ότι στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο χορηγείται η θεραπεία που είχε λάβει και ο Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε σήμερα το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι είναι αισιόδοξα τα νέα για την συγκεκριμένη θεραπεία και χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη της έρευνας για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Είναι μάλιστα, αυτό που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ σημείωσε, ενώ επιβεβαίωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι τέτοια θεραπεία δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Παγώνη

Η ίδια στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη της πανδημίας τονίζοντας ότι ακόμα και με το εμβόλιο, «η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη για τους επόμενους μήνες και θα είμαστε με μάσκες έως και το καλοκαίρι».

Όπως σημείωσε «υπάρχει στο βάθος του τούνελ λίγο φως, αλλά έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ακόμη και αν σταθεροποιηθούν τα κρούσματα, οι αριθμοί των θανάτων και των διασωληνωμένων αργούν να δείξουν κάτι αισιόδοξο».

Αποκάλυψη Παγώνη: Την θεραπεία του Τραμπ λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος | newsbreak


Νίκος Κ. είπε...

Στην αποκάλυψη ότι στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που νοσηλεύεται με κορονοϊό σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού» χορηγείται η θεραπεία που είχε λάβει και ο Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε σήμερα (24/11) η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Η κ. Παγώνη τόνισε ότι είναι αισιόδοξα τα νέα για τη θεραπεία και χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη της έρευνας για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Είναι μάλιστα, αυτό που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ σημείωσε, ενώ επιβεβαίωσε,
απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι τέτοια θεραπεία δόθηκε και στον αρχιεπίσκοπο. Ιερώνυμο. https://www.newsbreak.gr/ellada/147578/apokalypsi-pagoni-tin-therapeia-tramp-lamvanei-o/
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης σε δηλώσεις αναφέρει: «...Ούτως ή άλλως, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα δεχόταν ποτέ να τύχει "εξειδικευμένης" ή "προνομιακής" μεταχείρισης, τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο, κυρίως, λόγω του χαρακτήρα του. Σε κάθε πτυχή της διαδρομής και της πορείας του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πορεύθηκε και πορεύεται με τα ίδια δικαιώματα και με τις ίδιες υποχρεώσεις που έχει κάθε πολίτης σε αυτόν τον τόπο. Και έτσι θα συνεχίσει. Γιατί αυτό πιστεύει. Γιατί ο ίδιος πρωτίστως θεωρεί ότι η υγεία του και η ζωή του έχουν την αυτή αξία και την αυτή βαρύτητα με την υγεία και με τη ζωή του κάθε συνανθρώπου μας. Πλην, όμως, το ράσο που φέρει τον καθιστά, προφανώς, όπως άλλωστε και κάθε κληρικό στην πατρίδα μας, πιο βολικό και πιο εύκολο στόχο για τους ολίγους, πλην όμως ποικίλους ελεύθερους σκοπευτές...Επιστήμονες, αλλά και λοιποί παρατρεχάμενοι, παράγοντες, αναλυτές, σχολιαστές και παντός είδους κήνσορες, είδη, δυστυχώς, ενδημικά στην Ελλάδα, οι οποίοι ούτε γνωρίζουν τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς ούτε τον παρακολουθούν προσωπικά, καθώς δεν είναι οι θεράποντες ιατροί του, καλόν είναι να ασχολούνται με τις όποιες εργασίες τους και να μην περιφέρουν στη δημόσια σφαίρα την άγνοια, την ασχετοσύνη και τις μυθοπλασίες τους, μαζί με την ακόρεστη επιθυμία για προβολή τους. Γιατί, το μόνο που "πετυχαίνουν", διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, είναι να εκθρέφουν το τέρας του λαϊκισμού, να δηλητηριάζουν την ίδια την κοινωνία και να διχάζουν, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που μόνον ενωμένοι γύρω από τις κοινές αρχές και αξίες, που μας συνέχουν ως Έλληνες, μπορούμε να υπερνικήσουμε, όπως και θα το επιτύχουμε, και αυτή την εθνική δοκιμασία της πανδημίας»


Ο ΣΡΕΚ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΡΑΣΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΓΙΝΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: