Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

SOROS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ORBAN

Όταν γνωρίζει κανείς πως ο Soros είναι φανατικός οπαδός της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης των εθνικών κρατών και της παράνομης μετανάστευσης που έχει καταστήσει νόμιμη, συμβάλλοντας στην υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου, ενώ ο Orban πιστεύει ακριβώς τα αντίθετα, δεν μπορεί παρά να είναι επιφυλακτικός με τις κατηγορίες του – ενώ η στήριξη της Merkel και της ΕΕ εκ μέρους του, δύσκολα μπορεί να οφείλονται στην καλοσύνη του. Ειδικά εμείς οι Έλληνες που έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα από την καγκελάριο και τον πρώην υπουργό οικονομικών της – ενώ δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να κατηγορεί ο Soros τη φασιστική κυβέρνηση της Τουρκίας για την εγκληματική συμπεριφορά της στο εσωτερικό της χώρας, ενάντια κάθε έννοιας Κράτους Δικαίου ή για τους πολέμους που διεξάγει. Είναι άλλωστε γνωστές οι ενέργειες του «συστήματος Soros» σε πάρα πολλές χώρες, με τη βοήθεια τοπικών συνεργατών του που τους χρησιμοποιεί για να επιβάλει αυτά που θέλει – χρηματίζοντας τους βέβαια αδρά, αφού τα δικά του κέρδη από τη χρησιμοποίηση τους είναι τεράστια. Ειδικά όσον αφορά της Η.Π.Α., είναι σημαντικό μέλος του «βαθέως κράτους» που στην ουσία κυβερνάει από το παρασκήνιο – του στρατιωτικού/βιομηχανικού συγκροτήματος που τελικά κατάφερε να ανατρέψει τον πρόεδρο Trump, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του.

.Βασίλης Βιλιάρδος

Ανάλυση

Όπως είναι «συγκινητικό» να ακούει κανείς τη Γερμανία να μιλάει για Κράτος Δικαίου, κατηγορώντας την ουγγρική κυβέρνηση αλλά συνεργαζόμενη με την τουρκική (ανάλυση), το ίδιο συμβαίνει όταν διαβάζει τα κείμενα του G. Soros για τη Δημοκρατία (πηγή) – επίσης όταν δηλώνει την υποστήριξη του στην ΕΕ, ως πρότυπο μίας ανοιχτής κοινωνίας που βασίζεται στο Κράτος Δικαίου! Σε αυτήν την ΕΕ που κατέστρεψε κυριολεκτικά την Ελλάδα, επιβάλλοντας της τρία συνεχή μνημόνια – επί πλέον το PSI με συνεργούς τους πατριδοκτόνους, με το οποίο παραδόθηκε η εθνική μας κυριαρχία και υποθηκεύθηκαν τα πάντα.

Ο στόχος του εβραϊκής καταγωγής Αμερικανού που όμως είναι ανεπιθύμητος στο Ισραήλ, είναι ξανά η χώρα καταγωγής του, η Ουγγαρία – επειδή μαζί με την Πολωνία έχουν ασκήσει βέτο στον προτεινόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ ύψους 1,4 τρις €, καθώς επίσης στο ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης των 750 δις €. Η αιτία δεν είναι άλλη από τα «προαπαιτούμενα» που έθεσε ως προϋπόθεση της στήριξης τους η Γερμανία – το γνωστό τέχνασμα δηλαδή που εφαρμόζει για να εμποδίζει ή/και να περιορίζει τις εισαγωγές ξένων προϊόντων με τις «ποιοτικές προδιαγραφές» που θέτει, αφού η ΕΕ δεν επιτρέπει τους δασμούς.

Χώρες βέβαια με δουλοπρεπείς κυβερνήσεις, όπως η Ελλάδα, σκύβουν αμέσως το κεφάλι και αποδέχονται τα «προαπαιτούμενα» – αδιαφορώντας για τους Πολίτες τους, όταν πρόκειται να εισπράξουν χρήματα. Άλλες όμως, όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία, αντιδρούν προστατεύοντας την εθνική υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια τους – αφού ασφαλώς η Γερμανία δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμπλέκεται στα εσωτερικά τους θέματα, θέτοντας ως προαπαιτούμενο της στήριξης τους την αλλαγή των νόμων τους.

Ο G. Soros λοιπόν τάσσεται υπέρ της Γερμανίας, ισχυριζόμενος πως οι κυβερνήσεις των δύο χωρών παραβιάζουν το Κράτος Δικαίου με τρομερούς τρόπους, ενώ δεν θέλουν να πληρώσουν τις συνέπειες – κυρίως η Ουγγαρία και δευτερευόντως η de facto κατά τον ίδιο κυβέρνηση της Πολωνίας. Τις θεωρεί δε διεφθαρμένες και κατά συρροή παραβάτες του ευρωπαϊκού Κράτους Δικαίου – συμφωνώντας με τον εκβιασμό της Γερμανίας, κατά τον οποίο εάν δεν αποδεχθούν τους όρους έως τα τέλη του 2020, τότε

(α) θα παραταθεί ο προηγούμενος προϋπολογισμός και οι δύο χώρες δεν θα εισπράξουν τίποτα, καθώς επίσης

(β) το ταμείο ανάκτησης θα υλοποιηθεί με τη χρήση μίας ενισχυμένης διαδικασίας συνεργασίας, όπου δεν θα απαιτείται ομοφωνία.

Συνεχίζοντας, ο Αμερικανός γράφει πως δραστηριοποιείται επί τριάντα χρόνια ως φιλάνθρωπος στην Ουγγαρία – κατηγορώντας τον Orban για την κατασκευή ενός περίπλοκου κλεπτοκρατικού συστήματος, με στόχο τη ληστεία της χώρας. Όπως αναφέρει, τα ποσά που έχει κλέψει η οικογένεια και οι φίλοι του είναι δύσκολο να εκτιμηθούν – ενώ σήμερα χρησιμοποιεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας για να καταστρατηγήσει το Σύνταγμα και τον εκλογικό νόμο ξανά, έτσι ώστε να εδραιωθεί ως πρωθυπουργός εφ’ όρου ζωής.

Η τραγωδία του ουγγρικού λαού, η ληστεία του, γίνεται μέσω της μεταφοράς τεράστιων χρηματικών ποσών σε πολλά ιδιωτικά ιδρύματα που ελέγχει άμεσα ο Orban – ενώ με τη βοήθεια ενός έξυπνου συνταγματικού τεχνάσματος κλέβει συνεχώς αυτά τα χρήματα από το δημόσιο. Θα χρειαζόταν δε η πλειοψηφία των δύο τρίτων της Βουλής, για να επιστρέψουν στο κράτος αυτά τα ποσά – τα οποία κατά τον Soros ανέρχονται σε 2,8 δις $.

Με ένα δεύτερο παράδειγμα, με μία σειρά δόλιων συναλλαγών εταιρίες που ελέγχει ο Orban αγόρασαν πάνω από 16.000 αναπνευστήρες αξίας άνω του 1 δις $ από την Κίνα (γράφημα), για λογαριασμό της Ουγγαρίας – πολύ περισσότερους δηλαδή από τον αριθμό των ΜΕΘ που διαθέτει η χώρα, καθώς επίσης από το ιατρικό προσωπικό που θα μπορούσε να τους χειρισθεί.

Εκτός αυτού η Ουγγαρία πλήρωσε τα πιο πολλά χρήματα συγκριτικά με τις άλλες χώρες της ΕΕ για αναπνευστήρες από την Κίνα (γράφημα) – πενήντα φορές περισσότερα από τη Γερμανία (πηγή), πάντοτε κατά τον Soros και τις πηγές που παραθέτει. Μία από τις εταιρίες αυτές δε εξασφάλισε παραγγελίες και για τη Σλοβενία, ο πρωθυπουργός της οποίας είναι στενός πολιτικός σύμμαχος του Orban  – ενώ οι κατηγορίες του Αμερικανού διευρύνονται, συμπεριλαμβάνοντας το ρωσικό εμβόλιο που η Ουγγαρία θα χρησιμοποιήσει ως πρώτη χώρα της ΕΕ. Εύλογα βέβαια, αφού μεγαλύτερος εχθρός του Soros είναι ο πρόεδρος Putin.

Ολοκληρώνοντας, όταν γνωρίζει κανείς πως ο Soros είναι φανατικός οπαδός της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης των εθνικών κρατών και της παράνομης μετανάστευσης που έχει καταστήσει νόμιμη, συμβάλλοντας στην υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου (ανάλυση), ενώ ο Orban πιστεύει ακριβώς τα αντίθετα, δεν μπορεί παρά να είναι επιφυλακτικός με τις κατηγορίες του – ενώ η στήριξη της Merkel και της ΕΕ εκ μέρους του, δύσκολα μπορεί να οφείλονται στην καλοσύνη του. Ειδικά εμείς οι Έλληνες που έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα από την καγκελάριο και τον πρώην υπουργό οικονομικών της – ενώ δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να κατηγορεί ο Soros τη φασιστική κυβέρνηση της Τουρκίας για την εγκληματική συμπεριφορά της στο εσωτερικό της χώρας, ενάντια κάθε έννοιας Κράτους Δικαίου ή για τους πολέμους που διεξάγει.

Είναι άλλωστε γνωστές οι ενέργειες του «συστήματος Soros» σε πάρα πολλές χώρες, με τη βοήθεια τοπικών συνεργατών του που τους χρησιμοποιεί για να επιβάλει αυτά που θέλει (ανάλυση) – χρηματίζοντας τους βέβαια αδρά, αφού τα δικά του κέρδη από τη χρησιμοποίηση τους είναι τεράστια. Ειδικά όσον αφορά της Η.Π.Α., είναι σημαντικό μέλος του «βαθέως κράτους» που στην ουσία κυβερνάει από το παρασκήνιο – του στρατιωτικού/βιομηχανικού συγκροτήματος που τελικά κατάφερε να ανατρέψει τον πρόεδρο Trump, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του.


Soros εναντίον Orban – The Analyst

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Διόνυσος στις Βρυξέλλες. Εμείς μάσκες, εκείνοι μασκαράτες...
https://www.newsit.gr/kosmos/korono-parti-me-seks-narkotika-diplomates-kai-eyrovouleyti-stis-vrykselles/3172832/