Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Dr Houpert Γιατρός Ραδιολόγος: o RNA διαβιβαστής των εμβολίων θα πάρει από το γενετικό μας κώδικα και θα πάρει τον έλεγχο των κυττάρων μας…..

Στις 25 Noεμβρίου ο Dr Houpert Γιατρός Ραδιολόγος δήλωσε στο Radio Sud ότι περιμένει ν΄ακούσει όχι για τις επαρκείς ποσότητες εμβολίων πόσες δόσεις θα έρθουν κλπ αλλά για την διασφάλιση της ποιότητάς τους. Καθώς όπως είπε αυτά τα εμβόλια βασίζονται στον RNA: « “ο RNA διαβιβαστής μέσα στα εμβόλια θα πάρει από το γενετικό μας κώδικα και θα πάρει τον έλεγχο των κυττάρων μας για την παραγωγή μιας πρωτεΐνης ειδικής κατά του κορωνοιού…Αυτή είναι μια θεραπεία που την χρησιμοποιούμε ως έσχατη λύση σε σοβαρούς καρκίνους”. Δηλ. λέει πως είναι αντιεπιστημονική και επικίνδυνη….”Tα εμβόλια δεν είναι η μόνη λύση υπάρχουν άλλες λύσεις..”είπε…..

‘Εσχατη λύση στους πιο σοβαρούς καρκίνους οπότε τουλάχιστον σοβαρότατες παρενέργειες ουκ ολίγες.

Ο Dr. Alain Houpert,είναι γιατρός ραδιολόγος και γερουσιαστής της περιφέρειας Côte-d’Or.

Η Αυστραλία ανακοίνωσε πως για να δεχθεί κάποιον θα πρέπει να είναι ή εμβολιασμένος για covid ή 14 μέρες σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.Σε α΄φάση σε β ΄φάση πιθανότατα μόνο οι εμβολιασμένοι που θα είναι η νέα ανωτέρα τάξη με προνόμια.. Οι πληβείοι θα είναι αυτοί που θ΄αρνηθούν να λάβουν μέρος στην Παγκόσμια Δοκιμή..

dimpenews.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΜΠΑ;ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε οι χριστιανοί & υπάρχουμε ακόμη. Φτιάξτε μας ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης & αφήστε μας ήσυχους να τελούμε τη θεία λειτουργία...»

Τίτλος του άρθρου: "Όλοι στην Εκκλησία!"

Θεόδ. Ι. Ρηγινιώτη

http://o-nekros.blogspot.com/2020/11/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Το DNA μεταδίδει πληροφορία στο RNA, το αντίστροφο δεν μπορεί να γίνει.Έχουμε δηλαδή : DNA-RNA-πρωτεϊνη.Τώρα τι πρωτεϊνες θα φτιάχνει αυτό το RNA κλπ αυτό είναι άλλο ζήτημα.