Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Με όπλα και ροτβάιλερ "θωρακίζονται" απλοί πολίτες

πηγή : news247
Θωρακίζονται όπως μπορούν οι Έλληνες πολίτες απέναντι στην εγκληματικότητα και κυρίως προσπαθούν να προστατευθούν από ληστές και διαρρήκτες


Στα πανάκριβα συστήματα ασφαλείας στρέφονται ολοένα και περισσότεροι πολίτες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταθέτουν στην αστυνομία αίτημα για άδεια οπλοφορίας.
Από την αρχή του έτους ως και τον Αύγουστο είχαν κατατεθεί πανελλαδικά στην Αστυνομία 1.446 αιτήματα για χρήση όπλου, ενώ όλο το 2010 είχαν κατατεθεί 1.538 ανάλογα αιτήματα, όπως δημοσιεύεται στο ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής.
Και εάν θεωρείται τολμηρό η άδεια οπλοφορίας, υπάρχουν και άλλοι πολίτες οι οποίες κάνουν τις εταιρίες κατασκευής θωρακισμένων θυρών πλούσιες, καθώς τους τελευταίους μήνες οι παραγγελίες έχουν εκτιναχθεί.
Ανάλογη είναι – μιλάνε για αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι – η ζήτηση κλειδαριών ασφαλεί8ας και για τις συμβατικές πόρτες.
Τέλος, καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον αγοράς σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ, πιτ μπουλ, ντόπερμαν, σκυλιά δηλαδή τα οποία γίνονται άψογοι φύλακες, ενώ πολλοί πηγαίνουν το σκύλο τους σε εκπαιδευτή, προκειμένου να το εκπαιδεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: