Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Πρωτοι αποκαλυπτουμε την ειδησι.

 
            Πρωτοι αποκαλυπτουμε 
                    την ειδησι.


 Η Οικουμενιστικη Ακαδημια της Κρητης, 25 μερες πριν απο τη συγκλησι της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Συνοδου, ηδη αρχισε να φυλασσεται απο απεσταλμενους ξενους (μαλλον Αμερικανους) αστυνομικους και ασφαλιτες της CIA και της Νεας Ταξης Πραγματων και σε ολους τους χωρους. 
Μας πληροφορουν οτι γεμισαν οι γυρω περιοχες 
απο περιεργα ατομα, ξενης οψεως και προελευσεως.
Φρουριο απορθητο, σχεδον Μασωνικη στοα αυστηροτατα παρακολουθουμενη θα καταστησουν την Οικουμενιστικη Ακαδημια. 
Μεχρι και ελευθερους σκοπευτες θα στειλουν τα μεγαλα αφεντικα της Βαβυλωνας της Μεγαλης για να φυλαγουν τους εκλεκτους τους ρασοφορους, με πρωτο τον Πανθρησκειαστη Βαρθολομαιο.
Ηδη προετοιμαζεται ο διχασμος και τα σχισματα που θα προκαλεσουν στην Χωρα μας και στην Ορθοδοξια μας, τα οργανα αυτα του Σατανα που φερουν σταυρους και μιτρες.
Υπαρχουν ομως και αλλα στοιχεια τα οποια στη συνεχεια θα αποκαλυψουμε, που αποδεικνυουν οτι η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ κατευθυνεται απο τις Σκοτεινες Δυναμεις. 
Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ. 

Ο Καταληψιας του Φαναριου, Αρχαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, προστατευομενος της Νεας Ταξης Πραγματων, οδηγει την Ορθοδοξια μας εις κρημνους και εις βαραθρα.

Η ....κατηραμενη αειποτε Οικουμενιστικη Ακαδημια Κρητης, οπου θα στεγασθη η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ της Παναιρεσεως του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου και θα διακηρυχθη απο τους χρεωκοπημενους πατριαρχες και αρχιεπισκοπους, γυμνη τη κεφαλη, στεντορεια τη φωνη και εν .....ΟΜΟΦΩΝΙΑ;;;; οτι ολες οι Παμπαλαιες Αιρεσεις τις οποιες απεβαλε απο το Σωμα Της η Εκκλησια του Χριστου, αποτελουν   ......εκκλησιες!!!!! και δεν διαφερουν απο την Εκκλησια αφου εχουμε το ιδιο βαπτισμα και την ιδια πιστι, γενικα, στο προσωπο του Χριστου. Αυτο αρκει.

Ομολογία

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

εδω τα ειδαμε ολα πλεον.

http://aktines.blogspot.gr/2016/05/cia.html

ΤΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!

amethystos είπε...

Φίλε υπήρξαμε εύκολοι αντίπαλοι, χωρίς περιεχόμενο καί χάσαμε.