Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Το παγκόσμιο «συνάλλαγμα» του Βαρθολομαίου και του Τσίπρα.


Ο ένας πολεμάει την Εκκλησία, την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Ιησού Χριστού.
Ο άλλος πολεμάει την Ελλάδα, την Μία και Μοναδική Μακεδονία των Ελλήνων.
Ο ένας είναι μασονοκίνητος οικουμενιστής.
Ο άλλος είναι άθεος άπατρις οπορτουνιστής.


Οι «κατάλληλοι» δηλαδή άνθρωποι για τις θέσεις που κατέχουν, και οι «κατάλληλοι» άνθρωποι για να «επιλύσουν το ονοματολογικό»!Εχθροί της Αλήθειας του Χριστού, εχθροί της ιστορικής αλήθειας, αμετανόητοι υβριστές ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώπιον μαρτύρων της Πίστεως και αγωνιστών της Πατρίδος, ρίχνουν την Ελλάδα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών στον κιμαδοκόφτη της σατανοκίνητης παγκοσμιοποίησης και των οικονομικών συμφερόντων.
Ασυνείδητοι, αχρείοι, φαύλοι, άρπαγες, δειλοί και μικρόψυχοι Εφιάλτες του Έθνους των Ελλήνων και της Πίστης των Ελλήνων,έχουμε την κατάρα να μας συνοδεύετε μέχρι το τέλος της ιστορίας.
Για όσους έχουν βιώσει τα συντρίμμια που έχουν αφήσει πίσω τους αυτοί οι δύο μειοδότεςο παρακάτω «διάλογος» είναι τραγικός. Είναι ένας «διάλογος» πανομοιότυπος με όλους τους άλλους που ακούμε τα τελευταία χρόνια μεταξύ προσώπων της εξουσίας. Δεν έχει σημασία ποιοι συζητάνε και για ποιο θέμα συζητάνε, η ουσία των διαλόγων (ή και των μονολόγων και δηλώσεων) είναι ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ: 
Οι πλειστηριαστές της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος πουλάνε Ιερά και Όσια με το παγκόσμιο ‘συνάλλαγμα’ -και αφήγημα- του τρισκατάρατου και αδηφάγου οικονομισμού: το ‘συνάλλαγμα’ της «ενότητας», της «σταθερότητας», της «ανάπτυξης» και της «καλής συνεργασίας».

Τσίπρας: «Προσπαθούμε να λύσουμε διαφορές που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και εμποδίζουνε τις δύο γειτονικές χώρες να έχουνε μία ομαλή συνεργασία και κοινή πορεία. Πιστεύω, ότι η δυνατότητα επίλυσης θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον σταθερότητας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια που το χρειαζόμαστε, αλλά και συνεργασίας, καλής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο γειτονικούς λαούς οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ασπάζονται και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.»
Βαρθλομαίος: «Είναι μέσα στα πλαίσια των κανονικών υποχρεώσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου να προσπαθεί να αίρει τα σχίσματα όπου υπάρχουν και να εργάζεται για την πανορθόδοξο ενότητα και συνεργασία όπως το κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.»
ΕΛΛΗΝΕΣ, αν θέλετε να δείτε ποτέ άσπρη μέρα, στείλτε τους εδώ και τώρα στα αποχωρητήρια της ιστορίας.
πηγή

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χυδαίος ανακάλυψε την χριστιανική πίστη που βρίζει και λοιδορεί ως κονίαμα για να οικοδομήσει τις χαμοκέλες της δοξασμένης εκδούλευση του.
Ο αξύριστος είδε την τουρκικής βίζα να εξαπλώνετε προς νέα μεγαλεία ......και μπρος την δόξα τι σου είναι μια κουβεντούλα με έναν χυδαίο άθεο.

Ανώνυμος είπε...

Από πού θα ξεπηδήση, από πού, η φλόγα για να ξαναγίνουμε Έλληνες...

amethystos είπε...

Γίναμε Αμερικανοί, δέν υπάρχει επιστροφή. Παραδόσαμε τήν ψυχή μας στούς άλλους. Δέν είμαστε επικίνδυνοι. Είμαστε κανονισμένα κατοικίδια. Τό Ελληνικό Πνεύμα θά σιγοκαίει στήν ιστορία αλλά Ελληνες δέν υπάρχουν πιά. Μάς έμεινε μόνον ο φθόνος από τήν ιστορική μας κληρονομιά ή η δουλοπρέπεια. Τρώμε τίς σάρκες ο ένας τού άλλου.Είμαστε ήδη ένας ηττημένος λαός όπως οι Ιάπωνες, οι Αιγύπυιοι. Η Πύρρειος νίκη σφραγίζει τήν ιστορική μας πορεία σάν κατάρα. Νικηθήκαμε από τό πνεύμα τών κομμουνιστών όπως οι Ρωμαίοι από τό πνεύμα τών Ελλήνων. Στήν Εκκλησία έχουν συγκεντρωθεί καί κρύβονται όλα τά πάθη τού Γένους μας. Λείπει απελπιστικά τό ανδρικό στοιχείο. Είμαστε πλέον θρασύδειλοι μέ ψυχές γερασμένες στήν κενοδοξία καί τήν ματαιοδοξία. Νικηθήκαμε. Πάλι μέ χρόνους μέ καιρούς πάλι η ψυχή μας δικιά μας θάναι.