Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ταξιαρχία SEEBRIG – Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα.Αστυνομικοί απο Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Καταστολή εξεγερμένου πλήθους. ΑΥΤΟΙ μάτωσαν τους Έλληνες πατριώτες; ΤΙ λένε τα σωματεία Αστυνομικών; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟΗ Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…» 

Όταν οι ΜΑΤατζήδες κρατούσαν τις ασπίδες ΑΝΑΠΟΔΑ! Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής:

– Πρώτον, τους έντυσαν με στολές των ΜΑΤ....
– Με το που ήρθαν, εκπαιδεύθηκαν στην Κερατέα, στη θέση Οβριόκαστρο.
Αντικείμενο τής εκπαιδεύσεως, η καταστολή εξεγερμένου πλήθους, σε αστικό, ημιαστικό και φυσικό περιβάλλον. Για όπου απαιτηθή…
– Όταν ξεκίνησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι, τους κατέβασαν εκεί.
 Χτύπησαν ΑΛΥΠΗΤΑ τον κοσμάκη και τού ‘ριξαν ληγμένα δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Σκόρπισαν καρκίνο κανονικό.
Κάποια στιγμή, έρχεται το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» (ποιο άλλο;) και ενημερώνει τους Έλληνες για το ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτοί που χτυπούν ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ τα γεροντάκια και τους οικογενειάρχες με τα γυναικόπαιδά τους μπροστά στην (β)ουλή.
Τους λέει ότι είναι τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι… Ο κόσμος έπαθε σοκ.
Η πληροφορία αναδημοσιεύεται κι από κάμποσα άλλα ιστολόγια κι έτσι, στόμα με στόμα, διαδίδεται. Μέχρι και η κίνηση «Σπίθα» τού Μίκη Θεοδωράκη το αναδημοσίευσε… Φανταστείτε… Ήταν τόσο συγκλονιστική η πληροφορία, που μέχρι και τα κομμούνια την αναμετέδωσαν. Κι ας πρωτο-γράφτηκε σε πατριωτικό blog… Όχι κι ότι έβαλαν ποτέ πηγή δηλαδή…

Ασκηση «Καλλίμαχος»: Ξένοι στρατιώτες παριστάνουν τους διαδηλωτές και τους ΜΑΤατζήδες.

Πληροφορίες για την SEEBRIG,   εδώ κι εδώ.
Διαβάστε επίσης εδώ και (λεπτομερώς) εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...