Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Βρε τι λέει ο ρατσιστής και ξενοφοβικός "φασίστας"!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΣπυράκια θα βγάλουν ο "φιλάνθρωπος" Σόρος, η ΕΕ και η κυρά Τασία. Εδώ κάτι γίνεται, κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, την οποία υπερασπίζεται ο... Δαλάι Λάμα
Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους
Το 2011 ο Δαλάι Λάμα είχε πει ότι η τότε επίσκεψή του στη Σουηδία θα ήταν μάλλον η τελευταία. Επτά χρόνια αργότερα επισκέφθηκε και πάλι την ευρωπαϊκή χώρα για τον εορτασμό των 80 ετών ζωής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Individuell Människohjälp» και είχε ένα διπλό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους: Προστατεύστε τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη, αλλά και βοηθήστε τους να επιστρέψουν στις χώρες τους για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή τους. 
Μιλώντας σε εκδήλωση της IM στο Μάλμο o 83χρονος θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, που το 1989 είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, είπε για τους πρόσφυγες: «Υποδεχθείτε τους, βοηθήστε τους, μορφώστε τους... αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αναπτύξουν τη δική τους χώρα».
«Νομίζω ότι η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους»
 σημείωσε, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει σαφές στους πρόσφυγες ότι «θα πρέπει να επιστρέψουν για να ανοικοδομήσουν τις χώρες τους».
Να σημειωθεί ότι ο Δαλάι Λάμα εγκατέλειψε το 1959 το Θιβέτ, μετά την καταστολή της εξέγερσης από τις κινεζικές δυνάμεις. Ζει εξόριστος στην Ινδία. 

Πηγή: AFP, Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: