Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ξύπνα Έλληνα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται


Άφησαν οι κατσαπλιάδες  Συριζανέλ την Μόρια 
να φτάσει στο απροχώρητο έτσι βρήκαν την δικαιολογία να μοιράσουν τους  λαθρομετανάστες  
 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας!

Όχι δεν τους έπιασε ξαφνικά η ανθρωπιά τους!!!
  Όχι δεν σκέφτηκαν ξαφνικά ότι οι μετανάστες πρέπει να ζήσουν αξιοπρεπώς !
ΟΧΙ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΝΌΜΟ ΤΗΣ!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ!!!
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΌΤΕΡΟΙ!!!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως λειτουργεί η πολιτική ορθότητα, παράδειγμα για σχολικό βιβλίο: Στην πόλη μου , σε ένα κεντρικό κτήριο νοίκιασαν διαμερίσματα σε γύφτους(πρόγραμμα του δήμου)Το κτήριο έσφυζε από ζωή, γραφεία, επαγγελματίες, απλοί ενοικιαστές κλπ. Αφού κατέφθασαν οι νομάδες , άρχισε σιγά σιγά να αδειάζει, το εγκατέλειψαν όλοι, τους λόγους μπορείτε να τους φανταστείτε(μέχρι και εμπόριο ναρκωτικών).Αποτέλεσμα: ένα κτήριο στο κέντρο της πόλης έμεινε στα χέρια των νομάδων. Δηλαδή :ο χώρος καταλαμβάνεται από το μη κανονικό και το κανονικό εκτοπίζεται. Ιδού η λειτουργία της πολιτικής ορθότητας . Κάτι που φυσικά γνωρίζουν οι εμπνευστές της. Οι εμπνευστές της, διότι αυτοί που την εφαρμόζουν είναι απλώς ηλίθιοι. Αυτές τις ημέρες τα έβαλαν με τον κοσμηματοπώλη που κτύπησε έναν ληστή ναρκομανή(αμφεταμίνες!)που μπήκε στο μαγαζί του με μαχαίρι. Αποτέλεσμα: ο κοσμηματοπώλης μάλλον θα πάει φυλακή. Η πολιτική ορθότης θέλει όρθιο τον παραβατικό και σκυμμένο τον νόμιμο.

amethystos είπε...

Η πολιτική ορθότητα είναι μια νέα μορφή νόμου. Δεν στηρίζεται στο δίκαιο το οποίο είναι μια μεταφυσική ιδέα και απορρέει από το αγαθό. Είναι μια δικαιοσύνη η οποία στηρίζεται στην πράξη. Η πράξη καλύπτει την δράση και τιμωρεί την αντίδραση. Το δίκαιο τής ορθότητος επιτρέπει μόνο δράση στη δράση. Πρόβλεψη. Ανήκει στο αυτονομημένο κακό. Δεν προβλέπει την ύπαρξη του αγαθού. Πώς αποφεύγουμε ένα τσουνάμι; Με πρόβλεψη η οποία στηρίζεται στην αμετάκλητη δράση τού κακού. Η δικαιοσύνη αυτή είναι στραμμένη στο μέλλον, το αντικείμενό της είναι το μελλοντικό κακό. Κατήργησε το ηθικό κακό, το οποίο προϋποθέτει το αγαθό και το ταύτισε με το φυσικό κακό. Απορρέει από την θρησκεία τής αποκαλύψεως, η οποία είναι η αποκάλυψις τού αντιχρίστου και όχι τού Ιησού Χριστού όπως είναι στην ΚΔ. Κατάγεται από τον κακό θεό-δημιουργό τού γνωστικισμού. Ο αρχαίος γνωστικισμός αντιμετωπίστηκε. Ο νέος γνωστικισμός επιβλήθηκε δυστυχώς με την φιλοσοφία τού υπαρξισμού και με την θεολογία τού οικουμενισμού. Σήμερα λόγω άγνοιας δεν έχουμε το πνευματικό ύψος να τον αντιμετωπίσουμε.
Είναι ο δαιμονισμός τής αστικής τάξης, η κυριαρχία τής βουλήσεως για δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα . Στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες κυβερναν και εξουσιαζουν με την πληρη ενοια οι ανθρωποι που ειναι στο μισθολογιο του δημοσιου . Ασχετως αν ειναι καλοι η κακοι ανθρωποι , καλοι χριστιανοι η αθεοι στην ιδιωτικη τους ζωη η αληθεια ειναι οτι λογω της σιγουριοας της ζωης τους εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα τοσο εναντι των μισθοσυντηρητων του ιδιωτικου τομεα οσο και των επαγγελματιων και εμπορων . Με τους δευτερους μαλιστα εχουν απολυτως το πανω χερι γιατι αν και τους απομυζουν και τα τελευταια χρονια τους πινουν κυριολεκτικα το αιμα μεσω της ανελεητης φορολογιας που γινεται κατα μεγα μερος για την μισθοδοσια του δημοσιου ωστοσο εχοντας σιγουρο χρημα καθε μηνα ειναι οι μονοι υπολογισιμοι πελατες . Ολοι αυτοι λοιπον οι δημοσιοι υπαλληλοι τοσο οι ενστολοι ( στρατιωτικοι , αστυνομικοι και κληρικοι ) κατα μεγα μερος ανηκοντες στην ΝΔ οσο και οι ανευ στολης ( εφοριακοι , εκπαιδευτικοι , ΔΕΚΟ κλπ ) ανηκοντες κατα μεγα μερος παλια στο ΠΑΣΟΚ και τωρα στον ΣΥΡΙΖΑ μυριζονται οτι αυτοι που απο το 2002 εχουν την στροφιγγα της μισθοδοσιας τους δηλαδη η νομενκλατουρα της ΕΕ ειναι φουλ υπερ της αντικαταστασης του πληθυσμου απο μωαμεθανους , και μη θελοντας επ ουδενι να χασουν το πλεονεκτημα εναντι του λοιπου πληθυσμου της χωρας εχουν ταχθει ασμενως εν τοις πραγμασι υπερ τοσο των λαθρομεταναστων οσο και υπερ των αφεντικων της παγκοσμοιοποιησης . Αυτο μπορει να το διαπιστωσει ο καθεις σε οποιο καφενειο γινεται κουβεντα , ποιοι ειναι υπερ της λαθρομεταναστευσης και ποιοι μη εχοντας την οικονομικη ισχυ αναγκαζοντε με μιση καρδια να συμφωνησουν . Τα πραγματα ετσι εχουν και η Μερκελ και η καθε Μερκελ δεν κανει τοσο ζημια οσο οι εδω προνομοιουχοι . Εν κατακλειδι υπενθυμιζω οτι η επανασταση του 21 εγινε οχι τοσο κατα των κυριως ειπειν Τουρκων που ειδικα στο ευρωπαικο τμημα της χωρας οπου και εγινε η εξεγερση ηταν αμελητεοι ως αριθμος οσο κατα των εξισλαμισμενων Ελληνων και Αλβανων που ειχαν για λογους συμφεροντος τουρκεψει σε τεραστιους αριθμους ( σε Κρητη και Ευβοια περιπου ο μισος πληθυσμος ) και αυτοι κυριως επι τρεις αιωνες ασκουσαν το αφορητο μπουλινγκ σε αυτους που παρεμεναν χριστιανοι . Εξ ου και η απανθρωπες σφαγες ως εκδικηση στην Τριπολιτσα , Νεοκαστρο και Αθηνα οταν εγινε η εξεγερση τελικα . Ελληνες πιστοι στην θρησκεια τους και εθνικοτητα τους σφαξαν μετα αιωνες τυρανιας ελληνοφωνους μουσουλμανους που τουρκεψαν . Δυσκολα θα βγει η χωρα μας απο αυτο το λουκι που μπηκε . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να είναι τίτλος από έργο με τον Καραγκιόζη: "Ο κοσμηματοπώλης, ο Ζακ και ο καταραμένος ιατροδικαστής". Στο πρόσωπο της ''πασιονάριας'' δημοσιογράφου της ΕΡΤ1(αυτή με την βαριά φωνή που μοιάζει σαν να κάπνιζε πούρα από το λύκειο)ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση, όταν αναγκάστηκε να μεταδώσει την είδηση που έλεγε ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν δείχνει θάνατο εξαιτίας κτυπημάτων αλλά μάλλον από ναρκωτικές ουσίες. Τους κατέστρεψε όλο το σκηνικό, τα πάντα ήταν έτοιμα σε όλη τη χώρα: ο κοσμηματοπώλης(ο κακός πλούσιος αστός)που σκοτώνει τον κυνηγημένο ομοφυλόφιλο και ναρκομανή, τον καταπιεσμένο από μία άδικη κοινωνία. Ήταν έτοιμες οι διαδηλώσεις, τα συνθήματα, ίσως το κάψιμο του μαγαζιού του κακού αστού. Και ήλθε ο καταραμένος όφις, αυτός ο αναθεματισμένος ιατροδικαστής και τα χάλασε όλα. Ένα έργο με τον Καραγκιόζη σε μία χώρα σκηνικό κουκλοθεάτρου.