Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Η Ρωσία δίνει «στεγνά» τους Ισραηλινούς: «F-16 έκανε ελιγμούς κοντά στο IL-20» – «Το Τελ-Αβίβ μας παραπλάνησε»


Oι Ρώσοι δίνουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας νέα στοιχεία για το πολύνεκρο ατύχημα. Οι σημερινές αποκαλύψεις φέρνουν σε δύσκολη θέση το Ισραήλ πλέον.

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ παραπλάνησε τη ρωσική πλευρά, παρέχοντας λανθασμένες πληροφορίες για την περιοχή όπου είχε προγραμματίσει να διεξάγει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία στις 17 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα το ρωσικό αεροσκάφος Il-20 να μην μπορεί να μετακινηθεί σε ασφαλές σημείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.
Ο Konashenkov, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάρρευση του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους Il-20 στη Συρία στις 17 Σεπτεμβρίου.
«Σήμερα, θά δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την συντριβή του αεροσκάφους IL-20 των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων, κοντά στις ακτές της Συρίας στις 17 Σεπτεμβρίου. Θα παρουσιάσουμε λεπτό προς λεπτό αυτό το τραγικό περιστατικό με βάση τις αντικειμενικές καταγραφές του ραντάρ και του συστήματος αεροπορικής απεικόνισης»
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το πλήρωμα του Il-20, ξεκίνησε αναγκαστική προσγείωση αφού χτυπήθηκε από πύραυλο, όταν πιλότοι ισραηλινών F-16 χρησιμοποίησαν το ρωσικό αεροσκάφος ως «ασπίδα» έναντι των συριακών αεροπορικών δυνάμεων.
Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας εξήγησε ότι ισραηλινό αεροσκάφος έκανε ελιγμούς κοντά στο Il-20, το οποίο θεωρήθηκε ως επίθεση από το συριακό σύστημα αεράμυνας.
Επιπλέον απέρριψε τους ισχυρισμούς των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ότι τα μαχητικά τους, είχαν ήδη περάσει στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, όταν ο συριακός στρατός εξαπέλυσε τους πυραύλους που χτύπησαν το ρωσικό αεροσκάφος, τονίζοντας ότι τα F-16 έφυγαν από την περιοχή, μόλις δέκα λεπτά από τη στιγμή που έλαβαν την πληροφορία της πτώσης.
«Ο ισραηλινός στρατός, είτε επέδειξε εγκληματική αμέλεια, είτε έλλειψη επαγγελματισμού, που είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή του Il-20» τόνισε ο Konashenkov και πρόσθεσε ότι απόλυτα υπεύθυνο για την πτώση είναι το Ισραήλ.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου συνέχιζε λέγοντας ότι τα ισραηλινά μαχητικά θα μπορούσαν να αποτελούν απειλεί και σε επιβατικά αεροπλάνα όταν κατέπεσε το Il-20 και τόνισε πως η Ρωσία ποτέ δεν έχει παραβιάσει τη συμφωνία που έχει γίνει με το Ισραήλ για την αεροπορική ασφάλεια στη Συρία.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. 
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: