Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

"ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ"! Αυτό που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκαλύπτουν από την πρώτη σχεδόν στιγμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ στο Μάτι, βγαίνει επιτέλους στην δημοσιότητα και από την εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη.


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
 
Λυπάμαι που κάθε φορά επιβεβαιώνομαι σε τέτοια τραγικά γεγονότα, όπως αυτό της 23ης Ιουλίου 2017.

Έγραψα από τις πρώτες κιόλας μέρες, πως στο Μάτι, η φωτιά δεν είχε καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη.

Κάποιοι με χλεύασαν...  κάποιοι άλλοι, με χαρακτήρισαν "συνωμοσιολόγα"... άλλοι "αφελή" ... 
ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ!
Κάποιοι, δεν με έλαβαν ούτε καν υπόψη τους... αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα μηνύσεις και αγωγές που έχουν κατατεθεί εις βάρος της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μαραθώνα και κατά παντός υπευθύνου.
Αυτό προκύπτει και από τις μηνύσεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝΔΡΑ, ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ;;; 


ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;
Λυπάμαι, αλλά ούτε συνωμοσιολόγα είμαι, ούτε "φαντασιόπληκτη", ούτε "αφελής".
Όταν έγραφα για το ο MQ-9 Reaper  που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίο πολλαπλών αποστολών συμπεριλαμβανομένου ηλεκτροπτικών / υπερύθρων σκοπευτικό, πολλαπλού ρόλου ραντάρ Lynx, πολλαπλών επιλογών ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης SeaVue, εξοπλισμό αντιμετώπισης ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ESM). αποστασιόμετρα λέιζερ και βρίσκονται στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, δεν το έγραφα τυχαία...

 

ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...

Σήμερα, θα θέσω και άλλες δυο σημαντικές ερωτήσεις... 

1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

2. ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ;;;;
Πότε συνηθισμένη φωτιά έκοψε στη μέση ανθρώπους;;; 

ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. 
Δυο μέρες πριν, στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Στο Μάτι, βρέθηκε ειδικός επιστήμονας στα ραδιενεργά... 
Ο επιστήμονας, βρήκε το Μάτι, διάσπαρτο με τρύπες που παραπέμπουν ευθέως σε λέιζερ... και πολλαπλάσια ποσότητα ραδιενέργειας σ' αυτές... 
Είναι τυχαίο, που ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη, κάνει λόγο για ... τον "εμφανισμένο" Ρουμπάτη, τον διοικητή  της ΕΥΠ, τις μέρες της πυρκαγιάς;;; 
Ούτε είναι τυχαίο που ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για " νομική θωράκιση του επιστήμονα που βρέθηκε στο Μάτι και μέτρησε την ραδιενέργεια των κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων."
Η δικαιοσύνη... αν υπήρχε φυσικά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα, θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει και να καλέσει όσους έχουμε μιλήσει για τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.
Το ότι ... "κωφεύει", λέει πολλά... 
ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... 
ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Γνωρίζω πως κάποιοι που μιλάμε, που δημοσιοποιούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, βρισκόμαστε σε κίνδυνο...
Οφείλουμε όμως να πληροφορήσουμε τους... "κατηγορούμενους", πως τα στοιχεία έχουν διαχυθεί σε πολλούς... και Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, "ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ"...

Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1.  Παραθέτω πλειάδα συνδέσμων από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την αποκάλυψη των ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.
Μένει στους συγγενείς των θυμάτων, να τα χρησιμοποιήσουν στις μηνύσεις και στις αγωγές τους, για να τιμήσουν  τους νεκρούς τους.

Η εκπομπή του ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, και το επίμαχο σημείο, στο 38ο λεπτό. 
Υ.Γ. 2. Παραθέτω και την απομαγνητοφώνηση που μου έστειλε φίλη σχολιάστρια και την ευχαριστώ πολύ.

"Ο/Η 11iasonia11 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σημαντική έκκληση προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι ...": 

απομαγνητοφωνηση απο την ραδιοφωνικη εκπομπη που σου ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο. απο τα 38 λεπτα και μετα :

Συναντησα φιλο δημοσιογραφο δεν θελω να αναφερω το ονομα του, στην ΔΕΘ, ο οποιος είναι συγγενης πρωτου βαθμου, ανθρωπου ο οποιος καηκε στο ματι, τον γνωριζω πολλα χρονια, είναι δημοσιογραφος και το μυαλο του είναι μεσα στο κεφαλι του, (και δεν είναι συνομωσιολογος ο ανθρωπος), τον συναντησα τυχαια στη Θεσσαλονικη και μου εδειξε ένα υλικο, που πηγε ο ιδιος και χαρτογραφησε την περιοχη στο Ματι, μαζι με έναν ειδικο από το πολυτεχνειο στα ραδιενεργα και βρηκαν ολη την περιοχη και το κτημα και το οικοπεδο του συγγενικου του προσωπου διασπαρτο από τρυπες, τις οποιες κοιταγα και φαινοταν ολοκαθαρο οτι σαν να ειχαν βληθει από καποιο οπλικο συστημα και οι τρυπες μεσ'τα καμμενα στα δεντρα και κτλ ειχανε την διπλασια…(δευτερος σχολ : πεστο σαν να ειχανε βληθει από λειζερ) με διπλασια ποσοτητα μεσα στις τρυπες ραδιενεργειας από ότι ηταν το φυσιολογικο. 


Εμεινα εκπληκτος όταν το ειδα αυτό το υλικο, κι ο ιδιος ηταν εμβροοντητος, εχουν και το βιντεο, το ειδα με τα ματια μου. 

Μετρησανε την ραδιενεργεια και ηταν διπλασια από ότι επρεπε (δευτ. σχ : όχι διπλασια ηταν υπερτριπλασια από ότι επρεπε). 

Ναι τεραστια. 

Εννοεις χρησιμοποιησαν νταιγκερ; 

Ναι Νταιγκερ (μετρητης ραδιενεργης ακτινοβολιας) το ειδα μπροστα μου, ειδα το βιντεο που μετραγανε. 

Ένα συγκλονιστικο πραγμα..( δευτ. σχολ : μα και γι αυτό και στα βιντεο, τα προσφατα που μας ερχονται, βλεπουμε ότι σε δευτερολεπτα όχι σε λεπτα, απλωνεται η πυρκαγια. (δευτερος σχολιαστης : ναι αυτό είναι σε χρονο ρεκορ). 

Και δεν εχουν κανει τη δουλεια εκει οικοπεδοφαγοι γιατι οι τρυπες που ειδαμε ητανε σε περιοχες οι οποιες ηταν σπιτια μεσα. 

Αν ηταν (οικοπεδοφαγοι) θα γινοτανε σε κορυφες του βουνου. 

Εκει βληθηκε και παραλιγο να καει και το στρατοπεδο(…)τα παιδακια που ητανε στις παιδικες κατασκηνωσεις. 

620 παιδακια ετσι αυτό είναι σημαντικο(…)αλλα φαινοντουσταν αυτές οι τρυπες στην κατοικημενη περιοχη δεν ηταν επανω στα βουνα, ηταν εκει που εγινε η ζημια και φαινοταν δηλαδη ότι χτυπηθηκε, γιατι υπηρχαν και χτυπηματα μου εξηγησαν στα δεντρα που φαινοταν να εχει βληθει το δεντρο πραγματικα, φαινοταν πραγματικα. 

Ειδα το υλικο και εμεινα καγκελο, δεν πιστευα αυτό που εβλεπα μπροστα μου. 

Δηλαδη Σπυρο είναι πολεμικη ενεργεια. 

Βεβαια, φαινοταν πολεμικη ενεργεια. 

Να μας χτυπησανε με λειζερ; 

100% πολεμικη ενεργεια. 

Για αυτό κατι πηγε να πει την πρωτη βραδυα ο Τσιπρας και το καταπιε, δεν το βγαλε παραεξω (…) και αυτή την πληροφορια, προφανως οι υπηρεσιες πρεπει να την εχουν (..) αν την εχουν μοναχα οι ΚΥΠ, γι αυτό και κληθηκε και ο Ρουμπατης εκει εκεινες τις μερες, το θυμομαστε ειχε κληθει ο Ρουμπατης (διοικητής της Εθνικης Υπηρεσιας Πληροφοριων ΕΥΠ) εκει εκεινες τις μερες. 

Μια φορα αν το εγκλημα είναι πολεμικη ενεργεια και δεν ειπες κουβεντα είναι τριπλο το εγκλημα. 

Μα ναι φυσικα. 

Σε καινε, σε σκοτωνουνε και δεν μιλας; 

Δεν διαμαρτρεσαι; 

Δεν παιρνεις θεση; 

Παρα κυνηγιεσαι με τις υπηρεσιες σου; 

Καταπινουμε τα παντα πλεον; 

Τα παντα; 

Λες και δεν υπαρχει τιποτα. 

Υπαρχει μοναχα αυτή η πουτανα η καρεκλα για την καρεκλα όλα, μη χαθει. ( 

Πρωτος Σχολιαστης : Παντως εγω ανησυχησα για τον φιλο μου και του ειπα ότι πρεπει να θωρακιστει νομικα με ένα τετοιο υλικο, διοτι αντιλαμβανεται καποιος ότι είναι παρα πολύ σοβαρο. Με οσα ακουσα με ωθουν να αρχισω κι εγω μια ερευνα επ'αυτου. 

Αφου εχεις υλικο από ανθρωπο τον οποιο από ότι μου λες τον ξερεις χρονια και είναι σοβαρος ανθρωπος και επιστημονας, μετρημενος και προφανως (δεν είναι συνωμοσιολογος, είναι γηινος ανθρωπος) κι αν καταλαβα καλα, πρεπει να ειχε και ανθρωπους ..κι επειδη ο ανθρωπος ηταν σωφρον πηρε ειδικο από το πολυτεχνειο που είναι πανω σ΄'αυτά για τις μετρησεις του. 

Ναι καταλαβα. Αυτό είναι υλικο που εχουνε που πρεπει καποιος να απαντησει : τι είναι αυτά. (…) γι αυτό το υλικο που ειδα πρεπει να απαντησουν ειδικοι. 
Ναι ναι σιγουρα. 

Παμε σε διαλλειμα. "

Ακούστε το επίμαχο σημείο στο 38ο λεπτό.
https://www.mixcloud.com/parapolitika901/%CE%B5%CE%BA%CF%80-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-17-09-2018-2200-0000/

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-μαζαρακησ-17-09-2018-2200-0000/

Ένα flash back αποδεικνύει πως από την επόμενη μέρα, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μίλησαν για ΕΜΜΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ενώ στην συνέχεια, αναφέρθηκαν και στα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.

Σ' αυτόν τον καθαρό αγώνα ενημέρωσης, εκτός από τον προσωπικό φίλο που ως επιστήμων έψαξε το θέμα, είχα και την αγαπημένη Vasoula 2908, που με τις εκπομπές της αφύπνιζε τον λαό.


Καλλιόπη Σουφλή 



Αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε... Η κατάσταση θα χειροτερέψει. ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟ

 
Είναι πιά τελείως φανερό, ότι οι εχθροί της Ελλάδας πέρασαν από την έμμεση βιολογική εξόντωση των Ελλήνων στην άμεση – η οποία, βεβαίως, είναι καθαρή μαζική δολοφονία του γηγενούς πληθυσμού.   Πάλι ακολουθούν την τακτική του “σιγά-σιγά”· τουλάχιστον τώρα, στην αρχή. (Αργότερα, θα επιταχ



Τι λένε ξένοι και Έλληνες ακτιβιστές για τις φονικές φωτιές στην Ελλάδα: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! "


Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια.  Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.

Έτσι μας κτύπησαν οι... "περιούσιοι"! Αν (η κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου) δεν εξετέλεσαν την εντολή, ήταν σε γνώση τους.... και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. (βίντεο)

 
Vasoula: "Δείτε τις εικόνες και αν δεν νιώσετε πως έκαναν ταξίδι στο χρόνο από πέρσι και τράβηξαν πλάνα από τη δική μας πρόσφατη καταστροφή, εμένα να με φτύσετε" Μόνον ως ο απόλυτος εφιάλτης, είναι οι αποκαλύψεις που ακολουθούν... Γιατί δεν είναι ... "οι περιούσιοι"... δηλαδή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ Π


Γι αυτό μίλησε για θυσία, ο μασσόνος πρόεδρος της Δικτατορίας.

Τραγικό μήνυμα Παυλόπουλου: Μίλησε για θυσία των νεκρών – Θυσία σε τι κύριε Πρόεδρε;

 
«Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.   ΘΥΣΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ "ΘΕΟ", ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ;;; ΜΗΠΩΣ Σ' Α

Σπονδή στον σκοτεινό θεό τους. ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;) Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, για να'ναι πιο προετοιμασμένος στην επόμενη επίθεση. (βίντεο)

 
Όσοι θέλουν να πιστεύουν πως αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι απλά "τραγικά γεγονότα", ας παραμείνουν στον εφησυχασμό και στην κοσμάρα τους.



Με ενεργειακά όπλα και λέιζερ, η επίθεση στην Ελλάδα. (βίντεο)

 
World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)   Όχι... τίποτα δεν ήταν "φυσιολογικό". Όλα έδειχναν πως αυτή η φωτιά, ήταν διαφορετική από τις άλλες φορές...



Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….

 
    Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φωτιά στη Ραφήνα, και οι υπόλοιπες εστίες τις ίδιες μέρες, είναι ‘’δουλειά’’ των Αμερικανών.  Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…. Και σημειώστε… προς το παρόν δεν μας έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη για τα αποτελέσματα της ‘’έρευνας’’ του αμερι



Έλιωνε και μέταλλα. Πεδίο δοκιμών το "Ελλάντα" για τους Νατοϊκούς προστάτες μας...

 
 Σημειωτέον ότι το "Ελλάντα", όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικανοί, είναι ιστορικά η πρώτη χώρα, ή μάλλον αποικία, πριν κι από τον πόλεμο της Κορέας, όπου δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά οι βόμβες Ναπάλμ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ" ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;;;; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,



Μία! ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ! "Απλή" ε ρ ώ τ η σ η .... ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

 
 ΗΤΑΝ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ "ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ" ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ...ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Καλλιόπη Σουφλή  Εδώ και δύο - τρία 24ωρα, "κυκλοφορεί" μία άκρως ενδιαφέρουσα ΑΛΛΑ σ



Οι Αμερικανοί προκάλεσαν εσκεμμένα ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ. (;;;)

 
Κατά διαβολική σύμπτωση ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και ο πολιτικός του προϊστάμενος Γουες Μίτσελ απείλησαν την ελληνική κυβέρνηση για ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη περίπτωση που δεν εφαρμοστεί η κατάπτυστη συμφωνία ερήμην των πολιτών που αντιδρούν στους οικονομικογεωπολιτικούς τυχοδιωκ



Μεταξύ 20 και 100 MW (!!!) εκυμαίνετο η Ισχύς τού Ακτινοβολούντος Πυρός [ Fire Radiative Power ] στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τής Δευτέρας.

 
ΟΥΤΕ ΜΕ... ΘΕΡΜΟΒΑΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΙΣΧΥΣ !!!  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ; Ε;



Το παραμύθι της ψευτοαριστερής κυβέρνησης περί άναρχης δόμησης και η αναίρεσή του. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΨΑΝ ΕΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΕΤΡΟ!

 
  Όλα τα ντοκουμέντα τα οποία αναιρούν τις ανακρίβειες που συνθέτουν ένα τοπίο ευθύνης των κατοίκων, ενώ η φωτιά είναι προϊόν ενέργειας  «Όπλων Κατευθυνόμενης Ενέργειας» ΟΙΜΟΣ Επειδή η προπαγάνδα εναντίον των θυμάτων, κατακαίει για δεύτερη φορά τις ζωές τους, με τα στοιχ



Ο εμπρηστικός βομβαρδισμός του Ματιού ανέδειξε κάποια νέα «χαρακτηριστικά» των σύγχρονων αποικιοκρατών

 
Σήμερα που η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε προτεκτοράτο και στην εξουσία βρίσκονται τα πιο πειθήνια «αριστερά» τους ανδρείκελα, οι Νέρωνες του πλανήτη έβαλαν σε εφαρμογή τα νέα καταστροφικά τους όπλα: Τις υπερσύγχρονες εμπρηστικές τεχνολογίες τους… Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα τοπικά ανδρε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ...

 
Event: Local and international media are reporting multiple major forest fires on either side of the Greek capital.  The first fire broke out in a pine forest near the seaside settlement of Kineta 50 kilometers (30 miles) west of Athens between the capital and Corinth.  Major fires



Η Ελλάδα βρέθηκε στο στόχαστρο της Γεωμηχανικής Τρομοκρατίας. Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ.

 
Αυτή η επίθεση DEW και εμπρησμού στην Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται να είναι πράξη καθαρού εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην ενταχθεί στην Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ακόμη πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα της ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήν



ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ…. οι ηπαπαραίοι εντολοδότες του βιάζονται τρομερά να καλύψουν τον κώλο τους, εν όψει επερχομένων γεγονότων.

 
Τα πραγματικά αίτια της συμφοράς, λοιπόν, είναι  τα εξής – στα ίσα: Μία ακόμη ευκαιρία να δολοφονηθούν Έλληνες εν ψυχρώι με όπλα μή ανιχνεύσιμα, αλλά οι πραγματικοί ένοχοι να τη σκαπουλάρουν. (Κι όλοι οι πληγέντες να κοιτάζουν τον ουρανό – στην κυριολεξία!) Μιά ακόμη ευκαιρία να δοκιμα


Όλα προαποφασισμένα... και εν γνώσει τους...
Γι αυτό και έκλεισαν το ΚΕΕΛΠΝΟ

Βόμβα από τον ΙΣΑ: Γιατί πρέπει να μετατραπεί σε «άβατο» το Μάτι

 
Γιατί δεν λειτουργούσε το Κέντρο Εκτίμησης Κινδύνου και Αντιμετώπισης Οξέων Συμβάντων του ΚΕΕΛΠΝΟ, το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς;  Ποιός αποφάσισε τη διακοπή της 24ωρης λειτουργίας του, στις 12 Ιουλίου 2018 , μετά από 14 χρόνια λειτουργίας . Είχε ενημερωθεί για αυτή την απόφαση, ο Υπ

Αλλά και η "πρώην" (;;;) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, δεν είναι... τυχαία...

Τό "Μαγνητικό Μάτι" τής Νέας Μάκρης καί Πεταλιών, στόν Ευβοϊκό κόλπο .

 
Το μέρος επιλέχθηκε όχι βέβαια με κριτήριο την ωραία θάλασσα...  Η βάση στη Νέα Μάκρη είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη όσο το "Μαγνητικό Τούνελ" έχει το ένα άκρο του εκεί.  Και για να συμπληρωθεί μια μαγνητική περίοδος, χρειάζονται μερικά εκ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ;;;
ΤΟΣΟ "ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ";;; 

Τα μορμολύκεια της δημοσιογραφίας στιγματίζουν κάθε προβληματισμό για τους εμπρησμούς…

 
 Και όμως έχουν το θράσος, αυτά του λειψά μυαλά, τα οκνηρά μυαλά δούλων του συστήματος, να κατακεραυνώνουν αυτούς που αναλύουν τα νέα χαρακτηριστικά της εμπρηστικής αποτέφρωσης του Ματιού, αυτούς που καταλήγουν ευθέως στη διαπίστωση ότι στο Μάτι χρησιμοποιήθηκαν νέα όπλα πύρινου πολέμου

H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν! Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων!

 
 Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ; Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή...  Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης!



ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΗ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;;;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ Τοξικός ο αέρας στο Μάτι: Γιατί θα πρέπει οι κάτοικοι να κυκλοφορούν με μάσκες [εικόνες]

 
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ   Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η ατμόσφαιρα στο Μάτι μετά από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου για όποιον βρίσκεται εκεί, καθώς αυξήθηκαν κατακόρυφα τα επίπεδα πολλών αρμοσφαιρικών ρυπαντών, τόσο σε αέρια, όσο και σε σωματιδιακή μορφή, που την κάνει τοξ



SOS! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΤΟ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ

 
Τώρα θα φταίω εγώ αν ισχυριστώ ότι: Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΥΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ; Γράφει η Τελευταία Πυθία   Προσοχή όσα ακολουθούν απευθύνονται σε άτομα π



Τρομακτικές αποκαλύψεις για Μακεδονικό, Πυρκαγιές στο ΜΑΤΙ, από τον στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή (βίντεο)

 
 Θα τρελλαθούμε μ' αυτά που αποκαλύπτει ο στρατηγός Γιώργος Αϋφαντής.






ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ....!!!!

 
Όμως, άν ή κόκκινη έκλειψη τής σελήνης ήταν όντως ένα θανατηφόρο σημάδι γιά τούς εξουσιαστές μας, αυτοί ώς  άλλοι βαβυλώνιοι έκαναν εκατόμβη θυσιών ανθρώπινων ψυχών γιά νά αποφύγουν τήν μοίρα τους... Καί άν πούμε πώς ήταν ή εκατόμβη καί γιά τούς 300 τής  βουλής ...μήπως είναι αλήθει


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ....!!!!

 
Όμως, άν ή κόκκινη έκλειψη τής σελήνης ήταν όντως ένα θανατηφόρο σημάδι γιά τούς εξουσιαστές μας, αυτοί ώς  άλλοι βαβυλώνιοι έκαναν εκατόμβη θυσιών ανθρώπινων ψυχών γιά νά αποφύγουν τήν μοίρα τους... Καί άν πούμε πώς ήταν ή εκατόμβη καί γιά τούς 300 τής  βουλής ...μήπως είναι αλήθεια



Από Αμερική οι μεγάλες αποκαλύψεις για την φωτιά στο Μάτι (βίντεο)

 
 Από την Αμερική έρχονται πολλές αποκαλύψεις για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. Ακούστε πολύ προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί,



ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ;;;;; ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τις φωτογραφίες των καμμένων αυτοκινήτων στο Μάτι και στον Βουτζά... 



Από την Ν. Ορλεάνη, στο Μάτι, ένας... ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ δρόμος...

 
 Εἶναι σχέδιο γιὰ νὰ πάρουν τὶς παραλίες καὶ νὰ τὶς ἐκμεταλλευτοῦν διώχνοντας τὸν κόσμο ἀπὸ ἐκεῖ. Θα το επαναλάβω...  Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώνται σχόλια πολύ σημαντικά. Διαβάστε το σχόλιο που ακολουθεί, της ανάρτησής μου στην προσωπική μου σελίδα στο f.b., (εδώ) για


Η ... ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ "ΠΡΩΗΝ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΕΙΝΑΙ... "ΠΡΩΗΝ";;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ... ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ;;;

 
Μια Αμερικανική Βάση, που είχε ειδική αποστολή... ΄ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ... και ο νοών, νοεί τω...  Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή Σήμερα, βγήκα ... παγανιά σε μέρη γνωστά... Μέρες τώρα, με πιλατεύει ένας εφιάλτης...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Καθηγητής Γ. Ζουγανέλης μιλάει για τη δολοφονία στο Μάτι "Το σχέδιο ηταν τέλειο. Τους σκότωσαν και τους πέταξαν στα ψάρια"! (1) (βίντεο)

 
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ! Απλά, παρακολουθείστε προσεκτικά το βίντεο του Καθηγητή κ. Γιώργου Ζουγανέλη, που ακολουθεί. Καλλιόπη Σουφλή




Επειδή Δεν Είμαστε Όλοι Κορόιδα. Βλέπετε τίποτα περιεργο? Εγω βλέπω

 
Βλέπετε τίποτα περιεργο?  Εγω βλέπω λιωμένα αυτοκίνητα μαζι με τις ζάντες και τα τζάμια ΑΛΛΑ τα δέντρα δίπλα ανέπαφα...  Δηλαδή η Θερμοκρασία έφτασε στους 650° Κελσίου για να λιώσουν τα αυτοκίνητα ΑΛΛΑ διπλα στο μισό μέτρο οπου τα δεντρα απανθρακωνονται στους 250° Κελσιου είναι εν



Αυτή η φωτογραφία, δεν σας λέει τίποτα για...

 
... "το είδος" της φωτιάς στο Μάτι;;; Γύρω, όλα καμμένα ... Καρέκλα και πλαστική πισίνα, ανέπαφα... Καλλιόπη Σουφλή



Για ολους τους παντογνωστες της τραγωδιας στο Ματι. It is called hi-tech stupid!

 
Ξέρει τι λέει... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ... ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ... ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. Καλλιόπη Σουφλή



Έχω ζήσει κι άλλες πυρκαγιές στη ζωή μου και στην δημοσιογραφική μου πορεία... αλλά σαν κι αυτή, ποτέ άλλοτε.
ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ! 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς οι δημοσιογράφοι Γιαν. Κουντούρης και Καλ. Σουφλή.

 
 Είναι ένα οδοιπορικό φρίκης... ένα οδοιπορικό στους δρόμους της φωτιάς, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες καμμένα σπίτια και αυτοκίνητα... Ένα οδοιπορικό  γεμάτο στάχτες, αποκαϊδια και θρήνους...




ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ;;; ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ... ΜΑΤΙ;;;

 
 Απ'όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι τίποτε απ'ότι συμβαίνει στον κόσμο δεν είναι τυχαίο. Οι ισχυροί του πλανήτη μας,οι οποίοι καθοδηγούνται δυστυχώς από σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ρυθμίζουν την τύχη μας εδώ και 13.500 χρόνια,γνωρίζουν τα πάντα. Έτσι λοιπ



Σαρωτικά κύματα ιπτάμενων «δολοφόνων» στο Αιγαίο – Οι Τούρκοι φωνάζουν: «Οι ΗΠΑ μας παρακολουθούν με τα MQ-9 Reaper που βρίσκονται στην Λάρισα»

 
 Το MQ-9 Reaper έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίο πολλαπλών αποστολών συμπεριλαμβανομένου ηλεκτροπτικών / υπερύθρων σκοπευτικό, πολλαπλού ρόλου ραντάρ Lynx, πολλαπλών επιλογών ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης SeaVue, εξοπλισμό αντιμετώπισης ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ESM). αποστασιόμετρα λέιζ




Η ΜΙΤ, η φωτιά στο Μάτι και οι 8 Τούρκοι στην Ελλάδα. Μήπως τα στοιχεία μας οδηγούν σε "ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ";;; Μήπως ΕΥΠ και ΜΙΤ ήταν σε πλήρη συννενόηση;;;

 
Πως συνδέονται οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας με την εθνική τραγωδία και την υπόθεση ασύλου       Τελικά, μήπως τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα, αν  τα συνδέσουμε, οδηγούν σε ... "ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ";;;    Μήπως ΕΥΠ και ΜΙΤ, ήταν



Οι πέντε απάτες της κυβέρνησης στο Μάτι. (Την έκτη, γιατί την κρύβετε;;;)

 
 Τα ψεύδη αναδείχθηκαν από τα πρόσφατα πορίσµατα εµπειρογνωµόνων και ανώτατων αξιωµατικών της Πυροσβεστικής, που έχουν τεθεί µάλιστα υπ’ όψιν των δικαστών που ερευνούν την τραγωδία µε τους 96 νεκρούς. Γιατί αποκρύπτεται το γεγονός, ότι έχουν κατατεθεί στοιχεία στην δικαιοσύνη, που



Το ΜΑΤΙ, ήταν το πείραμα σ' αυτά που θ' ακολουθήσουν;;; (2 βίντεο)

 
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή Από την  πρώτη σχεδόν μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ στον Ν. Βουτζά, το Μάτι και τους άλλους οικισμούς της Νέας Μάκρης Μαραθώνα, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πήραν σαφή θέση και αποκάλυψαν ότι η φονική πυρκαγιά, δεν είχε σχέση με καμιά άλλη.



Δύο σχόλια που αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής και μας αφορούν...

 
Το πρώτο σχόλιο, το θεωρώ δεδομένο πως θα συμβεί...  Το δεύτερο, πολύ το φοβάμαι... 





Δύο πυρκαγιές... ένας αριθμός ... η ΕΥΠ -το ΜΑΞΙΜΟΥ - η ΜΙΤ και οι 8 τούρκοι.... κι ένας Πρόεδρος...

 
Δύο πυρκαγιές... 23 Αυγούστου 2009... 





Ρωτώ ευθέως και δημοσίως, τον Ρουμπάτη της ΕΥΠ: "Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΧΘΟΥΝ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΤ;;;;

 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΘΑ ΒΓΕΙ... ΕΙΝΑΙ    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...




Βόμβες Ραχήλ Μακρή, κατά Ρουμπάτη της ΕΥΠ: «Ο Κοσκωτάνθρωπος της ΕΥΠ για να κουκουλώσει τις ανομίες του και την εμπλοκή της ΕΥΠ στο ολοκαύτωμα του Ματιού με τις εκατόμβες νεκρών που προκάλεσε, ανέθεσε στους διαφημιστές του Μαξίμου αποκαλύψεις για νέα παραπολιτικά και παραδικαστικά κυκλώματα»

 
Θα αφήσουμε άραγε τη σκανδαλολογία που ετοιμάζει ο Κοσκωτάνθρωπος για να κουκουλώσει πάλι τις ανομίες του;   Αυτό το ...  παιντί, δεν κοιτάζεται ούτε στον καθρέπτη... έτσι για να δει την συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Κοσκωτά... που έφερε την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ;;;

 
 Το MQ-9 Reaper έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίο πολλαπλών αποστολών συμπεριλαμβανομένου ηλεκτροπτικών / υπερύθρων σκοπευτικό, πολλαπλού ρόλου ραντάρ Lynx, πολλαπλών επιλογών ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης SeaVue, εξοπλισμό αντιμετώπισης ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ESM). αποστασιόμετρα λέι

Απόπειρα εξαγοράς της σιωπής των πυρόπληκτων. Μήπως κάποιοι (εντός και ΕΚΤΟΣ Ελλάδος) "καίγονται" από την αγωνία τυχόν ΣΟΒΑΡΩΝ AΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ;

 
 Μήπως εκτός των άλλων είναι και απόπειρα συγκάλυψης και σταματήματος περαιτέρω διερεύνησης; Η πυρκαγιά στο Μάτι ΔΕΝ είναι μία συνηθισμένη πυρκαγιά! Θα πρότεινα στους πυρόπληκτους, αν θέλουν να βρουν την αλήθεια, να επιλέξουν πραγματικά ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό, ώστε



Ο Παυλόπουλος, η ΘΥΣΙΑ, η ... "δημοκρατία", το Σύνταγμα και Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή    Με τίτλο "Τραγικό μήνυμα Παυλόπουλου: Μίλησε για θυσία των νεκρών – Θυσία σε τι κύριε Πρόεδρε", είχα κάνει μια ανάρτηση με τις παράξενες δηλώσεις του Προέδρου της ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τους δεκάδες νεκρούς στο Μάτι, στις 26 Ιουλίου 2018, τρεις μέρες μετ



Όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ για το Μάτι. Στην εκπομπή του Κ. Παπαζαφειρίου "Παρέμβαση", η Καλλιόπη Σουφλή (βίντεο)

 
Καλλιόπη Σουφλή: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "Παρέμβαση" και στον ραδιοσταθμό Metropolis 95,5 ήταν καλεσμένη εχθές, 2 Σεπτεμβρίου 2018, η δημοσιογράφος Καλλιόπη Σουφλή, διαχειρίστρια της ιστοσελίδας ΑΤΤΙ



Άρθρο για πολύ γερά στομάχια. Εφιαλτικό σενάριο αν...

 
 ... εξαϋλώθηκαν άνθρωποι από την φωτιά... Το Sportime.gr είναι σε θέση να γνωρίζει από πηγές εντός του πυροσβεστικού σώματος τους φόβους των αρμοδίων πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν εξαϋλώσει άγνωστο αριθμό ανθρώπων που παγιδεύτηκαν εντός του θερμικού κύματος της πύρινης λαίλαπας.

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ. Οι πραγματικές διαστάσεις ενός Προμελετημένου Μαζικού Εγκλήματος.


   Είναι να απορεί κανείς γι αυτά τα μεταλλαγμένα (από τη μέθη της δοτής εξουσίας) άτομα, πού αντλούν την ανάλγητη αυτοπεποίθηση να αποχαιρετούν με τέτοιους τρόπους — σχεδόν εορταστικά — το πιο οδυνηρό ελληνικό καλοκαίρι της Μεταπολίτευσης, μετά από το Κυπριακό Άγος του 1974. Ένα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  

Σημαντική έκκληση προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι και την Ραφήνα: "Προσκαλέστε την ELANA FREELAND, να ερευνήσει πως χάθηκαν ζωές και περιουσίες" (βίντεο)


Υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που δίνουν τον αγώνα της ενημέρωσης και της αφύπνισης. Είναι ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ. Σ' αυτούς συγκαταλέγεται και η vasoula2908   που κάνει τιτάνιο αγώνα, να αφυπνίσει, πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής και της υγείας της.

Πηγή  αρχείο αναρτήσεων ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ
attikanea

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεις αυτές τις ΤΕΡΑτολογίες; Δεν το πιστεύω!

amethystos είπε...

Φυσικά δέν πιστεύω τά φαινόμενα. Αλλά στό Μάτι κάτι έγινε. Είναι σίγουρο. Ισως υπήρξε δράση καί άλλου παράγοντος. Δέν οφείλονται αποκλειστικά στό λέιζερ. Αλλά καί στήν Μακεδονία κάτι έγινε καί μέ τίς αρχαιότητες κάτι έγινε καί μέ τά εκκλησιαστικά κάτι έγινε. ΚΑΙ; Επεσαν όλα στό βαθύ πηγάδι τής μοιρολατρίας καί τής τυφλής επιβιώσεως. Δέν μετράμε. Χάθηκαν κεντρικά σημεία τής Αθήνας. ΚΑΙ; Μάς έφαγε η χωριάτικη σοβαροφάνεια. Συμβολικά λέμε: Αν ο "Γιανναράς" είχε πάρει τήν ντουντούκα, άν είχε συμπαρασταθεί στόν Καντιώτη εναντίον τού Αγγελόπουλου, η Ελλάδα καί οι Ελληνες θά ήταν διαφορετικοί. Ο Σόλων μέ τήν "ντουντούκα" βοήθησε τούς Αθηναίους νά δημιουργήσουν τόν Χρυσό Αιώνα. Ας χτυπήσουμε καμμιά καμπάνα τουλάχιστον. Ας μήν χαθούμε χωρίς ίχνος.