Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλάζει η Ιστορία στα σχολεία! Τζιχάντ, συνδικαλισμός, δικαιώματα μειονοτήτων και Ολοκαύτωμα ανάμεσα στα προτεινόμενα θέματα.



Ένας καλύτερος τίτλος του μικρού, αλλά κατατοπιστικού άρθρου, που ακολουθεί, θα ήταν το θέμα της ομιλίας του (Πατρ). Βαρθολομαίου το 2011 στο World Policy Conference -διοργανωτής του οποίου είναι ο Thierry de Montbrial, μέλος της διοικητικής επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ποιό ήταν το θέμα που ανέλυσε τότε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος; «Η Ευρώπη ως εργαστήριο για παγκόσμια διακυβέρνηση».*
Τώρα, ας διαβάσουμε και το παρακάτω.
***
Αλλαγές στο μάθημα ιστορίας στα σχολεία αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Παιδείας ΚωνσταντίνοςΓαβρόγλου.
Η εν λόγω ομάδα στην οποία μετέχουν οι πανεπιστημιακοί Πολυμέρης Βόγλης, Κώστας Κασβίκης, Γιώργος Κόκκινος, Χριστίνα Κουλούρη, Άγγελος Παληκίδης και Βασίλης Τσάφος αλλά και 30 εκπαιδευτικοί της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, προτείνει ενδεικτικά στο νέο πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα της Ιστορίας να ενταχθούν θέματα όπως:
 η τζιχάντ
– ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα
– το Ολοκαύτωμα
 ο συνδικαλισμός
– τα δικαιώματα των μειονοτήτων
 η σύγχρονη μετανάστευση
Η προσπάθεια, σύμφωνα με την Καθημερινή, είναι να εμπλουτιστεί η διδακτέα ύλη με τέτοιο τρόπο που η επιπλέον ύλη να μην ευνοεί την παπαγαλία για την εκμάθησή της.
  Τον Παύλο Μελά θα τον διδάσκονται τα παιδιά η δεν χωράει στα νέα βιβλία;
***
 Καταλάβαμε τώρα γιατί ο πατέρας του π. Ευάγγελου Παπανικολάου έλεγε συνέχεια «ΚΡΑΤΑ @@@… ΡΩΣΣΙΑ» στην προσευχή του;
*Η πληροφορία για την ομιλία του Πατρ. Βαρθολομαίου είναι από το άρθρο του Μοναχού Σεραφείμ (Ζήση): Συνεργάζεται ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης μέ τήν Λέσχη Bilderberg ;
πηγή

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Ε!!! Οχι καί πατριάρχης ο Βαρθολομαιος  ή αρχιεπίσκοπος ο Αυστραλίας!!!
Ο Γαβρόγλου τήν παιδεία τήν αποθήκευσε όπως οι πελεκάνοι γιά νά τήν ξεκοκκαλίσει μέ τήν ησυχία του. Αλλά ξεχάστηκε καί τού σάπισε.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβες τώρα ΠΩΣ θα αρχίσει ο Εμφύλιος; Από ανθρώπους που ΔΕΝ θα σέβονται τα δικαιώματα των Τζιχαντιώνε κλπ κλπ