Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιές ήταν οι πραγματικές προθέσεις του Ρουβίκωνα πίσω από την εισβολή στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου;

 Φαίη 
Μα τι έπαθαν ξαφνικά τα κακομαθημένα παιδιά Μα τι έπαθαν ξαφνικά τα κακομαθημένα παιδιά της πλουτοκρατίας και είπαν να εισβάλουν σε Ιερό Ναό την ώρα της Θείας Λειτουργίας; Ο λόγος τον οποίον επικαλέσθηκαν ήταν το κλείσιμο του ξενώνα της ενορίας που φιλοξενεί άστεγους ανθρώπους, πληροφορία ψευδούς δημοσιεύματος σύμφωνα με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν ψευδές το δημοσίευμα, την ώρα που η Εκκλησία έχει καταντήσει κοινωνικό παράρτημα της ανθρωποκτόνου κυβέρνησης μοιράζοντας δεν ξέρω κι εγώ πόσες εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού ημερησίως και διατηρώντας με νύχια και με δόντια όσους ξενώνες φιλοξενίας μπορεί, ενώ η πολιτική της ίδιας της κυβέρνησης οδηγεί στο κλείσιμο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, η πρόφαση του παρακρατικού Ρουβίκωνα ότι η εισβολή έγινε επειδή ακούστηκε ότι θα κλείσει ένας ξενώνας είναι, το λιγότερο, αστεία.
Θα πρέπει να προσέξουμε εδώ πώς το παρακράτος μιμείται το κράτος, διότι έχουμε δύο γεγονότα με τρομακτικές ομοιότητες. Και αναφέρομαι στο πογκρόμ εναντίον των Χριστιανικών Αδελφοτήτων που διενέργησε το κράτος μέσω της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας (αν είναι δυνατόν!) λίγο πριν την ΔΕΘ κατόπιν, πάλι, δημοσιεύματος, αυτή τη φορά γκαιμπελίστικης μαύρης προπαγάνδας του Γιώργου Πετρόπουλου στην λαχανο-φυλλάδα Εφημερίδα των ΣυντακτώνΟι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ αυτές ενέργειες ήταν αυτοσκοπός. Ουδείς κοινός νους μπορεί να δεχτεί, ούτε στο απειροελάχιστο, τις παράφρονες προφάσεις αμφοτέρων των τραμπούκων (κράτους και παρακράτους) διότι πολύ απλά δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Ήταν καθαρά βίαιες πράξεις στοχοποίησης, ύβρεως και τρομοκρατίας που θυμίζουν πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Και το ερώτημα είναι, γιατί τώρα; για ποιον σκοπό; Θα ήταν αδαές να αποσυνδέσει κανείς τις πρωτοφανείς σε βιαιότητα και θράσος αυτές ενέργειες με τις εξίσου πρωτοφανείς σε βιαιότητα και θράσος γεωπολιτικές ανακατατάξεις των δυτικών (βλ. κυρίως αμερικανών) στην περιοχή μας -στο πλευρό των οποίων τάσσονται πλήρως η κυβέρνηση Τσίπρα των αντίχριστων και των απάτριδων, και το οικουμενιστικό «Οικουμενικό» Πατριαρχείο του πάπα Βαρθολομαίου. Όποιος στέκεται εμπόδιο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στο Πατριαρχείο, στέκεται εμπόδιο στους αμερικανούς. 
Έχουν αποδείξει πολλάκις άλλωστε οι αμερικανοί ότι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να στηρίξουν ολοκληρωτικά καθεστώτα και σταλινοφασιστικές πρακτικές όταν εξυπηρετούνται οι δαιμονικές πολιτικές τους. Η παρουσία στην Ελλάδα του μακελάρη της Ουκρανίας Τζέφρυ Πάιατ, ειδικού στις «απονευρώσεις» των κοινωνικών αντιδράσεων και στην εγκατάσταση φασιστικών καθεστώτων δεν είναι τυχαία. Ενθυμούμαι μάλιστα, από δημοσίευμα του Ορθόδοξου Τύπου (διορθώστε με αν δεν θυμάμαι καλά), ότι εκτός από την επίσκεψη στο Άγιον Όρος ο Πάιατ έκανε τον κόπο να επισκεφθεί και ορισμένους Ιεράρχες, όπως π.χ. τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο. Ενημερωμένος ο «ειδικός» Πάιατ που καλύπτει όλα τα νώτα, γνωρίζει ποιοι ασκούν επιρροή και έσπευσε να τους συναντήσει. ΓΙΑΤΙ;; 
Τα Χριστιανικά Σωματεία στέκονται εμπόδιο στην αμερικανόδουλη ιδεοληπτική κυβέρνηση που τρέχει να παραδώσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και γι’ αυτό έπρεπε να στοχοποιηθούν με απώτερο σκοπό την τρομοκράτησή τους και την παραίτησή τους από τον αγώνα.
Ακούστε τώρα με προσοχή και την ομιλία του π. Β. Βολουδάκη που ακολουθεί και πείτε μου εσείς ότι η πρωτοφανής για τα χρονικά ασεβής ενέργεια των παρακρατικών αναρχικών που είδαμε είχε σχέση με το δήθεν κλείσιμο ενός ξενώνα και δεν είχε σχέση με αυτήν την ομιλία. Αλήθεια. Εάν το πρόβλημά τους ήταν ο ξενώνας γιατί δεν πήγαν στην Μητρόπολη; Με απειλές και τραμπουκισμούς εισέβαλε η αμερικανικής εμπνεύσεως τρομοκρατική ομάδα Ρουβίκωνας μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού -προϊστάμενος του οποίου είναι π. Βασίλειος Βολουδάκης- την ώρα της Θείας Λειτουργίας (23/9/2018). Και στον ίδιο Ναό ακριβώς μία εβδομάδα πριν (16/9/2018) ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του «Οικουμενικού» Πατριαρχείου να επιτρέψει και δεύτερο γάμο στους κληρικούς, κάλεσε τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος να διακόψουν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου και να τον απομονώσουν. 
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ήδη το «Οικουμενικό» Πατριαρχείο είναι απομονωμένο από την πλειοψηφία των Τοπικών Εκκλησιών και από την συνείδηση του Ορθοδόξου πληρώματος με την στάση του στο θέμα των σχισματικών της Ουκρανίας και όχι μόνο.
Όσο βίαια, παράλογα, ανιστόρητα, αντίχριστα, αντεθνικά και ανίερα είναι αυτά που επιχειρούνται σε θέματα που αφορούν είτε την Εκκλησία είτε την Πατρίδα μας, άλλο τόσο βίαιες, ανίερες, παράλογες και παράτολμες θα είναι οι ενέργειες που θα γίνουν για να αποτρέψουν την όποια αντίδραση. Όσο πιο παράτολμες και βίαιες είναι αυτές οι ενέργειες, τόσο πιο «σαφές» είναι το «μήνυμα» στους φυσικούς αποδέκτες. Αυτοί και οι καρδούλα τους το ξέρουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι για ευρεία κατανάλωση. Η μαύρη στοχοποίηση, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στους ειρηνικούς διαδηλωτές τί ήταν; 
Να είμαστε σίγουροι ότι ο γελοίος παρακρατικός Ρουβίκωνας που εκτελεί χρέη βίαιης κοινωνικής καταστολής, θα εκτελέσει στο προσεχές μέλλον μία εικονική επίθεση εναντίον της κυβέρνησης που θα προβληθεί από τα ΜΜΕ, θα έχει «επαναστατικές» δηλώσεις, μπόλικη καταστροφή και αντίστοιχες δηλώσεις πολιτικών, για να κρατηθούν τα προσχήματα.


εν αιθρία


Δεν υπάρχουν σχόλια: