Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τελέστηκε ήδη δεύτερος γάμος ιερέα στην Εκκλησία της Κρήτης


Περηφανευόταν ο μητροπολίτης Αρκαλοχωριου πως είναι ο πρώτος που έκανε 2ο γάμο παπά...Και διαφημίζει συνέχεια τα μπόλια....Σήμερα η εδρα της Μητροπολεως του επλήγη απ τον καταστροφικότερο σεισμό της τελευταίας 50ετίας στην Κρήτη...
«Εμείς, η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου δηλαδή, είμαστε εκ των πρώτων Μητροπόλεων που αποκαταστήσαμε κληρικό σε δεύτερο γάμο. Ήταν κληρικός που ευρίσκετο εις τη διασπορά. Υπέβαλε το σχετικό αίτημα. Στείλαμε τον φάκελο στον Οικουμενικό Πατριάρχη......και ετελέσθη ο δεύτερος γάμος»...
Σεισμός ακριβώς εκεί που ο ασεβής παπάς έκανε την εκκλησία «εμβ*λιαστικό» κέντρο. Έπεσαν δυο εκκλησίες και προκλήθηκαν πολλές ζημιές σε άλλες ,σκοτώθηκε άνθρωπος σε μια απο αυτές. «Κεραυνός εν αιθρία», «αναπάντεχο» «διαψευσθήκαμε όλοι» και «δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε μετά από αυτό» είπε ο πρόεδρος της Αντισεισμικής Προστασίας καθηγητής Λέκκας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσα...είδες οι Κολυμπαράδες..τόπανε και το κάνουνε και οι άλλοι διαμαρτύρονται και λένε ότι δεν θα περάσουν αυτά (Βολουδάκης....τώρα έχει και κολυμπαροσυλλειτουργό....δευτεροπαντρεμμένο...ευτυχώς είναι ....εντός εκκλησίας....)

ανώνυμη είπε...

Εννοειται οτι ο δευτεροπαντρεμενος ιερεας συλλειτουργει με τον π. Βασιλειο Βολουδακη;

Ανώνυμος είπε...

Εννοούμε ότι ο π. Βασίλειος Βολουδάκης ΑΝΗΚΕΙ-και ας ισχυρίζεται ότι δεν θέλει τάχατες να τους ξέρει...) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ με τους ΚΩλΟΙμπαράδες που ψήφιασαν ΤΑ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΑ μύρια όσα...ΑΝ ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΑΓΚΑΣ ο π. Βολουδάκης Ας τους ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...αλλά...ΔΕΝ ΤΟ ΚΌΒΕΙ..βλέπεις πρέπει να πέφτουνε ΜΗΝΙΑΙΩΣ τα μιστά....

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ σεισμός στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης μετά από τις ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του εκει Κρατικού ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ επισκόπου, να ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τους Ιερους ΝΑΟΥΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ κέντρα και να ΔΕΥΤΕΡΟπαντρεύει χήρους ή διαζευγμένους παπάδες. Ο Κύριος προσπαθεί να μας ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ με ΣΗΜΕΙΑ αλλά δεν βαρύνεσθε αγαπητοι..Χαμενος πάει ο κόπος του διοτι.."Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΟΥΚ ηβουληθη συνιέναι..."

amethystos είπε...

Σάς επιτρέπουμε νά εμφανίζεσθε πού καί πού γιά βλέπουμε όλοι μας πόσο χαμηλά ρίχνει τόν άνθρωπο ο ανόητος ζήλος, άς πούμε, η κατάληψη από τά σκοτάδια τής αρνήσεως, τών λογισμών. Ας περνάτε τήν ώρα σας κατακρίνοντας, αφού δέν έχει άλλο νόημα η ζωή σας.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ. :-)
Σας ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ αυτήν την ΚΑΛΩΣΥΝΗ που ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΕΝ την διακρινουμε σε πολλά άλλα, χριστιανικά ιστολόγια.

Αναρωτηθείτε όμως ΜΗΠΩΣ και εσείς ΠΕΡΝΑΤΕ την ώρα σας ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ, πολλους και διάφορους ως παναιρετικούς και πλανεμένους και χαμένα κορμιά γεμάτα Οίηση..

Τελικά στην Αλλη, την Αιώνια Ζωή ΙΣΩΣ να πατάτε ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, φανατικό, αγύριστο κεφάλι αλλά αυτη η θέση στην κόλαση, ΔΕΝ θα ειναι για σας και η καλύτερη! ;-)

amethystos είπε...

Δέν είναι κατάκριση ακριβώς. Εχουμε μεγάλη ιστορία μέ τούς ζηλωτές παλαιού καί νέου αλλά καί μέ τούς κανονικούς ζηλωτές καί μεγάλους πνευματικούς. Γενικώς έχουμε ανοίξει έναν ορατό πόλεμο μέ όλους όσους δέν αγωνίζονται γιά τήν σωτηρία τους καί θεωρούν ότι τήν απέκτησαν χωρίς νά ρωτήσουν τόν Κύριο όπως σήμερα οι ανεμβολίαστοι αλλά καί οι εμβολιασμένοι. Αυτή τή στιγμή κυριαρχεί τό χάος καί καλύτερα γιά όλους μας νά πιάσουμε τήν προσευχή διά τής μετανοίας.