Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Συνέλαβαν μια νεαρή γυναίκα που αμύνθηκε σε επίθεση δύο τσαντάκηδων!!!

Θα τρελαθούμε τελείως: Συνέλαβαν μια νεαρή γυναίκα που αμύνθηκε σε επίθεση δύο τσαντάκηδων ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Κατερίνη! Όταν οι κακοποιοί προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της, έβγαλε… στιλέτο και μαχαίρωσε τον έναν από αυτούς! Αυτό της στοίχισε τη σύλληψή της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν οι δυο δράστες ηλικίας 27 και 31 χρόνων πλησίασαν την 22χρονη και την έσπρωξαν βίαια, αρπάζοντας ταυτόχρονα την τσάντα της. Όμως, εκείνη φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένη, γιατί έβγαλε το στιλέτο και το κάρφωσε στο σώμα του 31χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Ο κακοποιός αντέδρασε άμεσα. Αφόπλισε το θύμα του και το τραυμάτισε ελαφρά με το ίδιο στιλέτο, ενώ ο 27χρονος συνεργός του κατάφερε τελικά να αρπάξει την τσάντα της!

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και συνελήφθησαν. Το στιλέτο και η τσάντα βρέθηκαν πεταμένα σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπως και ο 31χρονος τσαντάκιας. Και οι δυο νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς η κοπέλα … συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απλή σωματική βλάβη! Δράστες και θύμα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Ε, να τους κλείσουν και στο ίδιο κελί! Μόνο αυτό μας έλειπε!

Ποιος θα τολμήσει να αντισταθεί στους ληστές, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Όταν το κράτος συλλαμβάνει πολίτες που βρίσκονταν σε κλασική αυτοάμυνα; Για να δικαιολογήσει την δική του ανικανότητα να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών;
πηγή //koukfamily

ΣΧΟΛΙΟ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ.
Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά.
Όταν το διαπροσωπικό ΜΙΣΟΣ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ των επαγγελομένων την αγάπη,την οποία αγάπη, οι χριστιανοί την έχουν στείλει στο γέρο διάλο, εσύ περιμένεις να μην πλεονάσει το μίσος και ΚΆΘΕ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ;
Ειλικρινά.
Απορούμε πού απορείτε.
ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ, Ο Λ Α ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η χρονική μετάθεση και η χρονική μετατόπιση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος δεν είναι και δε 'μπορεί να είναι και δεν αποτελεί και λύση του,δεν προσφέρει και τη λύση του,την οριστική του λύση.Είναι άλλοτε ένα παίγνιο μηδενικού αθροίσματος,άλλοτε ένα πολυετές πολυπαραγοντικό οραματικό σχέδιο μεγαλεπήβολο,άλλοτε μια μονοσήμαντη σχέση (πολιτική σταθερότητα και ψυχολογική σταθερότητα με οικονομική μεγέθυνση και οικονομική ανάπτυξη τόσο 'σε κεντρικό και από κεντρικό επίπεδο όσο και περιφερειακό-τοπικό και αποκεντρωμένο-αποκεντρωτικό).Είναι,ακόμη,μιαδιαγενεακή συσχέτιση και αλληλεπίδραση επενδυτικών σχεδίων,φορολογίας-φόρων και φορολογικού πλαισίου-συστήματος,αναδιανομής και ανακατανομής του πραγματικού εισοδήματος αλλά και,ευρύτερα,τουπλούτου,του πληθωρισμού και των πληθωριστικών πιέσεων,παραγωγής και παραγωγικότητας με ανταγωνιστικότητα και καινοτομία,τεχνολογίες αιχμής καθώς και επιτοκιακής πολιτικής και νομισματικής πολιτικής (νομισματική σταθεροποίηση και νομισματική σταθερότητα).Τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής μας είναι,πια,παρωχημένα,με τον υπερβολικό και υπέρογκο,με τον ανεξέλεγκτο δ η μ ό σ ι ο και ι δ ι ω τ ι κ ό δανεισμό να οργιάζη,με την κ α τ α λ ή σ τ ε υ σ η του ελληνικού λαού και πληθυσμού μέσω της φ ο ρ ο δ ι α φ υ γ ή ς και της π α ρ α ο ι κ ο ν ο μ ί α ς να συνεχίζεται αμείωτη,με τη λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η να αλλοιώνη και να εκφυλίζη την ε θ ν ι κ ή φυσιογνωμία της χώρας μας (επιβαλλόμενες σήμερα από τις δυσχερείς συνθήκες της πραγματικότητάς μας άμεσες προτεραιότητες 'στη σκέψη όλων των τωρινών Ελλήνων).