Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ UCKάδες αυτοί που πυροβόλησαν την ΔΙΑΣ;


kalasnikofΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δύο αδίστακτοι Αλβανοί φονιάδες με χαρακτηριστικά παρωνύμια κρύβονται κατά την αστυνομία πίσω από τους πυροβολισμούς εναντίον πληρώματος της ομάδας ΔΙΑΣ επί της οδού Νικηφορίδου στο Βύρωνα, θέμα που αναδείξαμε πρώτοι την Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Αλβανοί υποστηρίζεται ότι είναι ασύλληπτοι κακοποιοί από την συμμορία των ληστών και βιαστών με τα Καλάσνικοφ που το χειμώνα είχαν ρημάξει τα νότια προάστια, έμπαιναν μέσα στα σπίτια και βίαζαν συζύγους των ιδιοκτητών.
Η αστυνομία πιστεύει επίσης ότι μέλη της ίδιας συμμορίας μπορεί να ευθύνονται για την δολοφονία του 56χρονου φαρμακοποιού στου Ρέντη.
Το αυτοκίνητο των δραστών της ένοπλης επίθεσης στην ομάδα ΔΙΑΣ βρέθηκε καμμένο την τετάρτη το πρωί σε ακάλυπτο χώρο στην Ηλιούπολη.


ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ;
Αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι πιθανόν οι δύο Αλβανοί εισέβαλαν με Καλάσνικοφ και δολοφόνησαν 30χρονο στην Καισαριανή και τραυμάτισαν τον 32χρονο αδελφό του, σε πιλοτή πολυκατοικίας επί της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα.
Τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πέσει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους.
Βλέποντας από το μπαλκόνι τους δράστες να προσπαθούν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους κατέβηκαν στην πιλοτή για να αποτρέψουν την κλοπή ενώ ο ένας πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.
Τότε οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με Καλάσνικοφ.
Οι σφαίρες βρήκαν τον 30χρονο στο στήθος και στην κοιλιά τραυματίζοντας θανάσιμα. Μία από τις σφαίρες βρήκε στην κοιλιά και τον 32χρονο αδελφό του και τον τραυμάτισε σοβαρά.
Τα δύο αδέλφια που ήταν βιοπαλαιστές, διέμεναν με την ηλικιωμένη μητέρα τους προκειμένου να την φροντίζουν.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
MAKELEIO.GR

Πηγή : www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: