Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πειστήκατε τώρα κύριοι για «Το Αίμα που Έρχεται»;



Ακούστε τώρα την ιστορία του Κεμάλ, ενός νεαρού Μουτζαχεντίν της Ανατολής, απόγονου του Μπαρμπαρόσα του Θαλασσινού που πίστευε ότι μπορεί ν’ αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει όλον ΙΣΛΑΜ. Αλλά πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων... καμιά φορά σε παίρνουν είδηση... και το Σχέδιο χαλάει... άλλωστε, δε λένε ότι, «όταν οι Άνθρωποι κάνουν Σχέδια, οι Θεοί (μαζί κι ο Αλλάχ) χαμογελούν»; ... έστω και ειρωνικά...
 
Κι έτσι, πάντα όταν κάποιος πάει να καταστρέψει μια χώρα, κάπου θα στραβώσει το πράγμα. Είτε είναι εισβολέας είτε είναι έσωθεν υποστηρικτής του.


Κι εκεί αρχίζει πάντα να τρέχει το αίμα....


(Ή μήπως, τίποτα και κανένα σχέδιό σου "δεν στραβώνει" Μπαρμπαρόσα Μουτζαχεντίν;...μήπως τελικά συμβαίνει το "ακριβώς αντίθετο"; Μήπως οι αφελείς Καφίρ χορεύουν στον ρυθμό που τους σφυράς; Ίδομεν...οσονούπω...)
Με όλη αυτή την πολιτικοκοινωνική παντοκρατορία της Αριστεράς, δεκαετίες τώρα, έχει χυθεί τόσο μελάνι (το άλλο, της «σουπιάς») που έχει θολώσει τα πάντα.
Τόσο πολύ θόλωμα που ακόμη και η Δεξιά, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ζητάει πάντα την «έγκριση» της Δημοκρατικότητάς της από την Αριστερά. Με κορώνες του στυλ «τιμούμε τους Αγώνες της Αριστεράς», «η αριστερά είναι θεματοφύλακας της Δημοκρατίας», «η αριστερά είναι αναπόσπαστο τμήμα του Συνταγματικού Τόξου», κλπ κλπ
Ξεχνώντας πως ο βασικός πυρήνας της ιδεολογίας της Αριστεράς είναι ο Διεθνισμός.
Δεν δέχεται τα «εδαφικά σύνορα».
Δεν δέχεται έννοιες όπως «Σημαία» και «Έθνος». Κι άλλες πολλές παρόμοιες «Εθνικές Κόκκινες Γραμμές».
Αντιθέτως, τα αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.
Και τα πολεμάει μετά μανίας. Μέχρι της «αποκαθήλωσής» τους.
Και τότε, από που κι ως που η Αριστερά είναι μέρος του «Συνταγματικού Τόξου»;
Το Σύνταγμα δεν ορίζει τάχα ΑΥΣΤΗΡΑ και ΡΗΤΑ την τήρηση των παραπάνω;
Κι εδώ ξεκινάει η «γεννεσιουργός Εχθροπάθεια» της Αριστεράς προς τις εν λόγω ΒΑΣΙΚΕΣ έννοιες της Ελλάδας ως «Υπόσταση και ουσία της». Κι αυτό είναι ΠΑΝΤΑ το «Ξεκίνημα ενός Εμφυλίου»...
Από τη στιγμή που το κάνει αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους νομιμοποίησής της. Πολίτης που αποστρέφεται και πολεμάει τα βασικά στοιχεία αυτού του τόπου (ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, εθνικά θέματα, Σημαία) από τη φύση του στέκεται απέναντι και γεννά συνθήκες «Εμφυλίου Πολέμου».
Πολύ σωστά ο κύριος Χρ. Λαζαρίδης αποκάλεσε την Αριστερά ως Τρομοκρατική Οργάνωση.

Όχι όμως για τους σωστούς λόγους.
Η Αριστερά (κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι μόνον αυτός) δεν προκαλεί ακατάπαυστα συνθήκες «Εμφύλιας Πυροδότησης» επειδή πάει «κόντρα» στην Κυβέρνηση και τα μνημόνιά της (καλά κάνει σ’αυτό) αλλά επειδή απορρίπτει και πολεμάει την ίδια την υπόσταση της Ελλάδας ως Έθνους. Με τις γνωστές πια «Ρεπούσιες τακτικές». Και όχι μόνον...
Κι επειδή, πιστή στους παραπάνω εγκληματικούς σκοπούς χρησιμοποιεί το πλέον νοσηρό όπλο.

«Δάνειες δυνάμεις ξένων εισβολέων».
Γιατί όλες αυτές οι ορδές εκατομμυρίων ισλαμιστών που βρέθηκαν στη χώρα μας δεν είναι Μετανάστες. Είναι εισβολείς.
Τουτέστιν:
Έλληνες Πολίτες (η Αριστερά) στηρίζει την εισβολή τους (μέσω της εγκληματικής αντεθνικής θεωρίας τους του Πολυπολιτισμού) αποσκοπώντας στην αλλοίωση του Εθνικού χαρακτήρα αυτού του τόπου. Κι αυτό είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....
Αυτή είναι η αιτία που οδηγεί στον Εμφύλιο την Αριστερά και τις Πατριωτικές Δυνάμεις αυτού του τόπου.
Και όχι οι δήθεν «εμπρηστικές δηλώσεις» των Ελλήνων Πατριωτών.

Γιατί δεν είναι «εμπρηστική δήλωση» η υπεράσπιση των Εθνικών σου Χαρακτηριστικών, η υπεράσπιση των Εδαφών σου, η υπεράσπιση της Σημαίας ενάντια σ’ αυτούς που θέλουν απλά να τα «καταργήσουν».
Όσο η Αριστερά συνεχίζει αυτή την αρρωστημένη πολιτική της και όσο οι καθεστωτικές δυνάμεις (πολιτικοί και ΜΜΕ) συνεχίζουν να την χαϊδεύουν μην βλέποντας το οφθαλμοφανές, τόσο τα «άγρια (βλ. θανάσιμα) περιστατικά» θ’ αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο και δη ανεξέλεγκτα.
Υπάρχουν Μετανάστες και Μετανάστες... για την ακρίβεια «Μετανάστες» και «Εισβολείς»... όχι όλα ίσωμα συντρόφια...
Προσφιλές θέμα της Αριστεράς – συγγενές με την άρνηση από μέρους τους των συνόρων και των εθνών (κυρίως του Βορρά μια και ΟΛΟΙ οι άλλοι έχουν δικαίωμα να «κρατούν» την (εθνο)παράδοσή τους)  είναι και το μεταναστευτικό.
Ουσιαστικά, είναι βασικό εργαλείο της πολιτικής τους.
Γέμισε τον κόσμο των Εθνών (του Βορρά εν προκειμένω) με μετανάστες του Νότου/εγγύς Ανατολής  και τέλειωσε το παιγνίδι.

Αυτή είναι η λογική και η φιλοσοφία τους.
Βασικό τμήμα αυτού του «εργαλείου» είναι η «έντεχνη εξομοίωση» αυτής της Μετανάστευσης (εισβολής) με την Μετανάστευση των Ελλήνων κάποτε προς άλλες χώρες του Βορρά.

Πρόσφατη βασική εργασία τους προς αυτή την κατεύθυνση είναι και το παρακάτω κείμενο


όπου ξεκάθαρα λείπουν (αποκρύπτονται) βασικές λεπτομέρειες που καταρρίπτουν την παραπάνω συλλογιστική τους.
Όπως (ενδεικτικά):
1) Σήμερα δεν μιλάμε απλά για Μετανάστες στην Ελλάδα. Μιλάμε για Ισλάμ. Το τι σημαίνει (Ιμπεριαλιστικό/επιθετικό/θανάσιμο) Ισλάμ δείτε εδώ.
2) Σήμερα δεν μιλάμε για καλώς εννοούμενη Μετανάστευση αλλά για εισβολή εκατομμυρίων Ισλαμιστών σε μια χώρα «μη Ισλαμική». Στη γλώσσα τους ονομάζεται (επιθετικά) «Χώρα των Καφίρ» (Κάφρων, Απίστων. Γκιαούρηδων όπως μας έλεγαν κάποιοι άλλοι κάποτε).
3) Οι Έλληνες μετανάστες απέδειξαν στο διάβα των δεκαετιών ότι είναι «αφομοιώσιμοι» και «ενετάξιμοι» στις δυτικές/βόρειες κοινωνίες υποδοχής.

Οι Ισλαμιστές ιστορικά απέδειξαν το αντίθετο.
4) Οι Έλληνες πήγαιναν στις χώρες υποδοχής με πρόσκληση του Κράτους υποδοχής. Και όχι περνώντας παράνομα τα σύνορά τους. Υφίσταντο επίσης ιατρικό έλεγχο (πχ νήσο Έλις) κι αν δεν πληρούσαν τα κριτήρια γυρνούσαν πίσω στη χώρα τους με το ίδιο εισιτήριο. Οι σημερινοί παράνομοι Μετανάστες/εισβολείς ΟΧΙ. Έρχονται με το έτσι θέλω πετώντας τα διαβατήριά τους, ενίοτε παριστάνοντας τους ναυαγούς και παραμένουν εδώ με το έτσι θέλω σκορπίζοντας γύρω ξεχασμένες επικίνδυνες ασθένειες όπως φυματίωση κι ένα σωρό άλλες ακόμη. Κι επιβαρύνοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με υπέρογκα κόστη. Εις βάρος των Ελλήνων που η Πολιτεία θρασύτατα τους κόβει την περίθαλψη για να «κάνει περικοπές» και να περιθάλψει τα εκατομμύρια μεταναστών.
5) Στην περίπτωση των Ελλήνων (Χριστιανών) Μεταναστών αυτοί ήταν λίγοι ενώ οι χώρες υποδοχής ήταν «Μεγάλες (επίσης Χριστιανικές) Χώρες» και δεν κινδύνευαν από «εισβολή/διαμελισμό εν τοις πράγμασι». Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και κινδυνεύει από αυτούς τους δυσθεώρητους όγκους μεταναστών/εισβολέων. Εξακριβωμένα δε, είναι θύμα τέτοιων διεθνών σχεδιασμών (στα πλαίσια μιας «επιθετικής περίπλοκης παγκοσμιοποίησης»).
6) Ποτέ μια μικρή χώρα δεν είναι λογικό να επιτρέπει σε εχθρικούς γείτονες να μεταναστεύσουν μαζικά σ’ αυτή και δη σε μεγάλους ανεξέλεγκτους όγκους πχ Αλβανία, Ισλάμ. Πολλώ δε μάλλον όταν (οι «εισβολείς») έχουν δεδηλωμένα «εδαφικές διεκδικήσεις» εις βάρος της. Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να συγκριθεί με μια μαζική μετανάστευση/εισβολή Μεξικανών/λατίνων στις ΗΠΑ. Υπάρχουν άλλωστε πολλές γεωπολιτικές μελέτες που κάνουν λόγο για μελλοντική εξέγερση εγχρώμων εναντίον λευκών και εμφύλιο  πόλεμο με συνακόλουθη πολυδιάσπαση των ΗΠΑ. Και δεν θεωρούνται καθόλου αστείες αυτές οι μελέτες.
7) Οι ΗΠΑ και Αυστραλία είναι χώρες - από γεννήσεώς τους -  «μεταναστευτικής προέλευσης» κι από αυτό συντηρούνται ιστορικά. Η Ελλάδα ΟΧΙ. Είναι χώρα – Έθνος. Κάτι που προβλέπει και το Σύνταγμά της και που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και στην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας περί «απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειας» σε μετανάστες (ΕΔΩ).
8) Η σύγκριση δε των στατιστικών μεγεθών (αριθμοί μεταναστών) είναι από μόνη της αρκετή να αναδείξει την προκλητική διαφορά (ΕΔΩ)
9) Σαφώς και δεν αμφισβητούνται τα ιστορικά στατιστικά στοιχεία των ΗΠΑ περί Ελληνικής εγκληματικότητας στις ΗΠΑ τότε. Όπως ορθά αναφέρουν όμως οι σχετικές έρευνες η Ελλάδα τότε κι επί δεκαετίες βίωνε πολεμικές καταστάσεις όπου εκτρέπονται τα ανθρώπινα ένστικτα (1897, Βαλκανικοί, Ά. Παγκ. Πόλεμος, Μικρασιατικά, κλπ).
Πλην όμως:
Οι ΗΠΑ και η Δύση συνολικά είχαν ενεργό ανάμειξη (και ευθύνη καθώς και γεωπολιτικά/οικονομικά συμφέροντα και οφέλη) σε όλες αυτές τις πολεμικές καταστάσεις, συνεπώς «συνευθύνη» (πχ η Μικρασιατική Εκστρατεία έγινε με πρόταση του Προέδρου των ΗΠΑ Ουίλσον οι οποίες ΗΠΑ όχι μόνον δεν τήρησαν ΚΑΜΙΑ από τις συμμαχικές δεσμεύσεις τους ως προς την Πολεμική εκείνη επιχείρηση των Ελλήνων αλλά άλλαξαν και στρατόπεδο κατά την διάρκειά τους ενισχύοντας τους Τούρκους εναντίον της Ελλάδας).  Η μετανάστευση των Ελλήνων λοιπόν στις ΗΠΑ (περιορισμένη συν τοις άλλοις εφόσον οι ΗΠΑ – παρ’ όλη την βαρύτατη ευθύνη τους για την Ελληνική καταστροφή - επέβαλλαν «απαγορευτικά και ποσοστώσεις» στην μετανάστευση από Ελλάδα (ΕΔΩ) και η εγκληματικότητά τους ήταν ένα «ελάχιστο αποδεκτό αντίτιμο» (από μέρους των ΗΠΑ) μπροστά στα τιτάνια κέρδη που αποκόμισαν από τους Τούρκους (και δη στην εκμετάλλευση των πετρελαίων της περιοχής) εις βάρος της «πρώην συμμάχου τους Ελλάδας» πάνω στο πτώμα της οποίας πάτησαν για να «κερδίσουν».
Στην περίπτωση όμως της Ελλάδας σήμερα και των παράνομων μαζικών μεταναστών/εισβολέων που αντιμετωπίζει, συμβαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Ναι, έρχονται από αντίστοιχες αιματηρές και καταστροφικές καταστάσεις οπότε φέρουν και την «συνακόλουθη βία και παραβατικότητα» μέσα τους και μαζί τους, ναι, όπως ακριβώς και οι τότε Έλληνες μετανάστες.
Η Ελλάδα δεν έχει καμία όμως υποχρέωση να το υποστεί.

Άλλοι είναι αυτοί που τους καταστρέφουν και κλέβουν τις χώρες τους και τον πλούτο τους.

Δεν είναι η Ελλάδα ο αποικιοκράτης που τους το κάνει αυτό.

Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιο «ηθικό αποδεκτό αντίτιμο» που θα όφειλε να «πληρώσει» η Ελλάδα γι’ αυτούς.

Ας πάνε εκεί που «τους οφείλουν». Σ’ αυτούς που «τους τα επιβάλλουν» αυτά τα επίχειρα.

Όχι εδώ πάντως.

Όχι άλλος καταστρέφει και κερδίζει κι άλλος πληρώνει το λογαριασμό.
Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά επιμένουν να στηρίζουν και να υποθάλπτουν αυτή την εισβολή και όσο αρνείται και πολεμάει τα Εθνικά μας Σύμβολα, την Εθνική μας ταυτότητα και ενεργεί αδιαφορώντας εάν αυτό θα σημάνει εδαφικές απώλειες και απώλειες ζωών Ελλήνων καθώς και τεράστιες πολεμικές καταστροφές στη χώρα, τόσο και θα αυξάνουν τα «περιστατικά εμφύλιας (και δη αιματηρής) χροιάς». Φυσιολογική Ανακλαστική αντίδραση αυτών που δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους από τέτοιες εθνοπροδοτικές συμπεριφορές από μέρους Ελλήνων (;)... Θέλει κανείς να το ονομάσει «αγελαία αντίδραση»; Θέλει να το ονομάσει «μη ισότιμη/ισόποση αντίδραση»; Ας το ονομάσει όπως θέλει ... δεν παύει να είναι «ανακλαστική» και κυρίως «μη αναχαιτίσιμη»... ότι σπασμωδικά μέτρα κι αν λάβουν οι Πολιτικοί, Πολιτειακοί και Μηντιακοί Προστάτες της...
Άγνωστο από που θα προέρχονται τα «θανάσιμα αυτά περιστατικά» κάθε φορά. Δεν είναι απαραίτητο πάντα ν’ ανήκουν κάπου οι «φονικά δρώντες». Άλλωστε, είναι να μην γίνει η αρχή. Μετά αρχίζουν τα «αντίποινα» και μετά απ’ αυτό τα «αντίποινα επ’ αντιποίνων». Και στο τέλος ξεχνούν όλοι «πως ξεκίνησε».... Μένει μόνο το Αίμα... που με τη σειρά του φέρνει περισσότερο Αίμα...
Έχει κανείς καμία αμφιβολία επί τούτων;
Ή στο ότι «ήδη μπήκαμε σ’ αυτόν τον Κύκλο του Αίματος»;
Ή στο ότι κάποιοι της Αριστεράς ήδη απεργάζονται το «επόμενο Αίμα», το «Αίμα Αντιποίνων»;
Ή στο ότι κάποιος Πατριώτης – που απόψε ζει – αύριο, μεθαύριο απλά «δεν θα ζει»;
Ή στο ότι την αμέσως επόμενη ώρα κάποιοι ομοϊδεάτες του θα διψούν για το «επόμενο Αίμα Αντιποίνων»;
Συνεχίστε κύριοι της Πολιτικής και των ΜΜΕ να χαϊδεύετε την Αριστερά και να κάνετε πως δεν βλέπετε την Αντεθνική της ιδεολογία και πρακτική που συνδαυλίζει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις... και κάντε ατέρμονες τηλεοπτικές συζητήσεις ύστερα περί του αν ένα «χτύπημα ήταν άνανδρο» ή όχι... κι αρχίστε να μετράτε σε λίγο εκατόμβες «τυφλών χτυπημάτων» από παντού... από κάθε πλευρά.... καθώς ο Πόλεμος είναι γεμάτος από Τυφλή Οργή, αγελαία ένστικτα, ερπετικά συμπλέγματα και άνανδρα χτυπήματα... που καμία λογική ειρήνης δεν μπορεί να κατανοήσει και ν’ αποδεχτεί... και έτσι πρέπει βεβαίως (ούτε φυσικά και καμία Λογική Στρατιωτικής Τιμής μπορεί να τ’ αποδεχτεί, η οποία ΠΟΤΕ μεν δεν θα δεχόταν την «επίθεση Πολλών εναντίον Ενός» πλην όμως σε τέτοιες καταστάσεις «ομαδικού παροξυσμού» δυστυχώς ωχριά – κι ενίοτε «υποτάσσεται» ανήμπορη - μπροστά στην «ψυχολογία του Όχλου»... αυτός ο Εφιάλτης  άλλωστε σημαίνει «Εμφύλιος»... κάτι που θα βιωθεί δυστυχώς ξανά και ξανά... όσο κι αν κάνουν μερικοί μερικοί καιρό τώρα πως δεν το βλέπουν να έρχεται)
(Παρεμπιπτόντως, έχουν καμιά σχέση με τα «παραπάνω» οι 5.000 σάκκοι πτωμάτων που λέγεται ότι προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία – για την Αττική - το 2012; Καθώς, εάν έχει, τότε «το περιμένατε». Και παρ’ ότι «το περιμένατε» δεν κάνατε κάτι να «το προλάβετε»... Μας διαφεύγει μήπως «κάτι που εσείς ξέρετε και ο Απλός Λαός αγνοεί»;)

Γιώργος Ανεστόπουλος
 koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: