Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Καναδάς: Δημόσια επιστολή-«φωτιά» για τους αεροψεκασμούς από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανικής Κολούμπια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinB3m7Lkyq9c2qdzXE5xm0hEN2CnPlu0UxG8DY_tc4Y7ApzYLBcdhsiFFviODEBe2qp_Z48jJ4KNXjqvADENlsWSmhBYZSyuK6sU2DUYz-PNw0Q8Z9CdR4MbZlZZ18hBODbctNxLojEz4/s1600/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82.jpg
Ο Bill Vander Zalm, πρώην πρωθυπουργός της επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, απέστειλε δημόσια επιστολή σε δεκάδες πολιτικούς στην συγκεκριμένη επαρχία αλλά και σε ολόκληρο τον Καναδά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα των αεροψεκασμών:

Η επιστολή έχει ως εξής:

Μας λένε ότι η “Υπερθέρμανση του Πλανήτη”, που τόσο εύκολα «μεταλλάχθηκε» στον γενικό όρο “Κλιματική Αλλαγή”, αποτελεί σοβαρή απειλή για την Γεωργία και κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας. Ως ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας, οτιδήποτε κάνουν για να καταπολεμήσουν την «κλιματική αλλαγή», μπορεί να μείνει εκτός του πλαισίου της δημόσιας σφαίρας.

Εδώ και χρόνια, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι “Con-Trails” (σ.σ. pentapostagma.gr ουρές συμπύκνωσης από τις μηχανές των αεροσκαφών), αν και είναι διαφορετικές από τις ουρές συμπύκνωσης όπως είχαμε συνηθίσει να παρατηρούμε. Αντί να διαλύονται γρήγορα στην ατμόσφαιρα, επεκτείνονταν και παρέμεναν σε αυτήν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και πολλές εξ’αυτών δημιουργούσαν χιαστί σχήματα δημιουργώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση σύννεφων στον ουρανό. Στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό τα σύννεφα που συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα αποτελούν ένδειξη της επίδρασης των chemtrails, δηλαδή από ίχνη που δεν προκαλούνται από τη συμπύκνωση του νερού αλλά από τοξικές ουσίες, με υποτιθέμενο στόχο την καταπολέμηση της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.

Στους κυβερνητικούς κύκλους τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ως Γεω-μηχανική, η τροποποίηση δηλαδή του καιρικού συστήματος της Γης. Είναι τρομακτικό, ειδικότερα αν σκεφτούμε τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας HAARP. Για τους σκοπούς της παρέμβασής μας, και για να επιζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, η Γεωμηχανική και τα Chemtrails ορίζονται ως τα σύνθετα προγράμματα του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους και πιθανόν μεγάλους προμηθευτές καυσίμων και αεροπορικές εταιρίες, όπου τα αεροπλάνα ψεκάζουν σωματιδιακή ύλη στην ατμόσφαιρα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συγκεντρωνόταν σε αυτήν.

Μπορεί να ακούγεται «υπερβολικό» για ορισμένους, αλλά μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι ένα μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) μπορεί να εντοπίσει ένα πρόσωπο με απόλυτη ευκρίνεια από ύψος 10.000 ποδιών, ότι η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε τηλεφώνημά μας και κάθε e-mail που αποστέλλουμε και ένας τρομοκράτης μπορεί να πυροδοτήσει μία βόμβα χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο από απόσταση πολλών μιλίων.

Τα Chem-Trails αποτελούνται από μικροσκοπικά σωματίδια εξαιρετικά βλαβερών τοξικών στοιχείων, όπως το Αλουμίνιο και το Βάριο. Είναι τοξίνες που αναπνέουμε, που δηλητηριάζουν τα ύδατα και καταστρέφουν την καλλιεργήσιμη γη. Μπορούμε να αποφύγουμε το καρκινογόνο παθητικό κάπνισμα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τα ακόμη πιο τοξικά σωματίδια που ψεκάζονται στον ουρανό. Ήδη παθήσεις όπως ο Καρκίνος, η Νόσος του Alzheimer, η νόσος Lou Gehrichs, Huntingtons, Parkinsons, ο Αυτισμός και οι Παθήσεις των Οστών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Όλες αυτές οι παθήσεις μπορούν να συσχετιστούν άμεσα με το Αλουμίνιο.

Οποτεδήποτε ο άνθρωπος χειραγωγεί την φύση, είτε προσπαθώντας να αποκομίσει οικονομικό ή πολιτικό κέρδος, το κόστος και οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Γεγονότα όπως οι Τυφώνες στην Ανατολή, οι Ανεμοστρόβιλοι στα Μεσοδυτικά (σ.σ. pentapostagma.gr - Mid-West), οι πλημμύρες στο Toronto, οι τεράστιες πλημμύρες στο Calgary, η απώλεια τεράστιας δασικής έκτασης στο B.C., έχουν δικαιολογηθεί ως μέρος των συνεπειών της Κλιματικής Αλλαγής δίχως ουδεμία αναφορά στη Γεω-μηχανική.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, η  CIA χρηματοδοτεί μία επιστημονική μελέτη για να καθορίσει την εφικτότητα (σ.σ. pentapostagma.gr feasibility study) της τροποποίησης του κλίματος της Γης, με στόχο να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή. Όταν μία κυβέρνηση πραγματοποιεί μία τέτοια μελέτη είναι πολύ πιθανόν ότι την χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει ενέργειες που πραγματοποιούνται ήδη.

Καμία αντίστοιχη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να λαμβάνει χώρα δίχως κυβερνητική συγκατάθεση είτε σε Ομοσπονδιακό, Πολιτειακό ή Επαρχιακό επίπεδο δίχως την αναλυτική συμφωνία που θα καθορίζει τις ώρες, τα μέρη και τα «υλικά» που χρησιμοποιούνται. Παραδείγματος χάριν η κυβέρνηση του Maui στη Hawaii σκέφτεται να ψηφίσει νόμο (Ordinance) που θα απαγορεύει την απελευθέρωση αερολυμάτων και άλλων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα δίχως την προγενέστερη πληροφορημένη συγκατάθεση από τους κατοίκους του Maui.
pentapostagma.gr
ΠΗΓΗ: .pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια: