Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Hate hateful hater haters hating hatred

Του Forest Johnson (AMERIKA) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 
Ο αριστερός μισεί αυτούς που έχουν «μίσος».

Αυτοί που έχουν μίσος, κατά τη γνώμη του αριστερού, είναι εκείνοι που διαφωνούν με την άποψη του αριστερού.

Ως εκ τούτου, κατά τη γνώμη του αριστερού, είναι αναμφισβήτητα δικαιολογημένο να μισεί εκείνους τους οποίους έχει υποκειμενικά χαρακτηρίσει ότι έχουν μίσος.


Ο αριστερός απεχθάνεται την διαφορετική γνώμη. Ο αριστερός μισεί επίσης την έλλειψη γνώμης.

Σε έναν αριστερό, μια διαφορετική γνώμη είναι το χειρότερο έγκλημα, ενώ η έλλειψη γνώμης θεωρείται ότι είναι μια παθητική-επιθετική επίθεση ενάντια σε αυτό που ο αριστερός θεωρεί ως αναμφισβήτητα σωστή άποψη.


Η σωστή άποψη είναι, φυσικά, η γνώμη του αριστερού. Όλες οι άλλες απόψεις είναι λάθος και δεδομένου ότι είναι λάθος, είναι επίσης και μισητές. Έτσι, ο αριστερός αισθάνεται ότι είναι πλήρως αιτιολογημένο να μισεί τους ανθρώπους που έχουν τέτοιες διαφορετικές απόψεις. Ακόμα κι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία γνώμη.


Μια γνώμη δεν έχει καμία ουσία, καμία ύπαρξη. Μια γνώμη είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας. Ωστόσο, με βάση αυτά τα εντελώς φανταστικά πράγματα, ένας αριστερός μπορεί δικαιολογημένα νά μισεί χωρίς όριο, γιατί είναι, κατά τη γνώμη του αριστερού, ένα καλό μίσος, που σίγουρα θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη .


Προσέξτε τη γνώμη. Μπορεί να καταστήσει τους κάποτε λογικούς ανθρώπους παράφρονες.

Προσέξτε το μίσος. Δεν υπάρχει καλό μίσος. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.


Κόκκινος Ουρανός 

Ο ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξήγησε αδελφέ, σε παρακαλουμε.
Κατά τη γνώμη σου ήταν φονταμενταλιστής ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς, οι Κολλυβάδες που διώχθηκαν κακήν κακώς από το άγιο Όρος διότι ήταν υπέρ της Συνεχούς Θείας Μεταλήψεως κλπ κλπ;
Άρα αυτοί που παραμένουν σήμερα πιστοί σε όσα οι προαναφερθέντες Πατέρες εδίδαξαν, κρίνονται από την αγάπη σου, ως φονταμενταλιστές;
Και τι διαφορά έχει ο φονταμενταλιστής από τον αγνό υπερασπιστή( ακόμη και με θυσία της ζωής του) της Αλήθειας;
Άρα αυτοί που παραμένουν σήμερα πιστοί σε όσα οι προαναφερθέντες Πατέρες εδίδαξαν, κρίνονται από την αγάπη σου, ως φονταμενταλιστές;
Και τι διαφορά έχει ο φονταμενταλιστής από τον αγνό υπερασπιστή
( ακόμη και με θυσία της ζωής του) της Χριστιανικής Αλήθειας;
Θα εκτιμούσαμε πολύ, μια απάντηση.

amethystos είπε...

Παραμένουν πιστοί στόν Αγιο Γρηγόριο, χωρίς τόν Αγιο Γρηγόριο.Τό ίδιο πρεσβεύουν καί οι λατίνοι. Ακολουθούν τόν Χριστό χωρίς τόν Χριστό. Οι φονταμενταλιστές σήμερα έχουν επινοήσει μία Πατερική διαδοχή, όπως οι επίσκοποι έχουν επινοήσει μία αποστολική διαδοχή.Οι μέν μέ τήν χειροτονία οι δέ μέ τούς κανόνες.Πού αποτελούν ένα είδος αλφαβητάριο τής πίστης στήν πραγματικότητα. Ο Αγιος Νικόδημος έγραψε γιά τίς ανάγκες τού γυμνασίου, στήν συνέχεια, τόν Αόρατο Πόλεμο καί γιά τήν επιστήμη τό Συμβουλευτικό Εγχειρίδιο. Ο Αγιος Γρηγόριος εγραψε γιά τήν επιστήμη τών επιστημών. Ποιός ακολουθεί τήν πίστη του!!! Ο Αγιος Γρηγόριος είναι ο δάσκαλος τών υπολοίπων καί μαθητής τού Αγίου Συμεών. Ποιός τόν ακολουθεί σήμερα;; Ο Αγιος Γρηγόριος ύστερα από χρόνια σπουδών, ασκήσεως στά ασκηταριά τής Βέροιας,ήδη ηγούμενος στό Ορος προσηύχετο, Φώτισόν μου τό σκότος. Σήμερα μόλις μάθουμε τό Πιστεύω γινόμαστε όλοι μάρτυρες τής Πίστεως. Μπορούμε νά θυσιάσουμε τήν ζωή μας λόγω τού αυτεξούσιου, κάνοντας τό θέλημά μας, όχι όμως τό θέλημα τού Θεού. Καί ο Κύριος ήθελε νά ενωθεί μαζί μας, αλλά περίμενε τήν Θεοτόκο.Σήμερα είμαστε όλοι μας παρθένες. Σήμερα ακολουθούμε τήν πίστη τών Αγίων χωρίς τούς Αγίους όπως οι διάδοχοι τού Αλέξανδρου συνέχισαν τό ιστορικό του έργο, χωρίς αυτόν. Διαμελίζοντας τά ιμάτιά του, τίς κατακτήσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Υπεργενικεύεις αγαπητέ, υποστηρίζοντας ότι κανείς σήμερα δεν ακολουθεί εμπράκτως τους μεγάλους αγίους του παρελθόντος. Αυτό που λες εκφράζει την προσωπική σου εμπειρία. Η δική μας εμπειρία έχει διαφορετικά δεδομένα. Ευτυχήσαμε να συναντήσουμε ζώντες ανθρώπους του Θεού, που μας δίδαξαν, πρώτα με το βίο τους και ΜΕΤΑ με τα λόγια τους. Αυτοί για μας, κρατούν την Παράδοση μέσα σε κλίμα αληθινής Ελευθερίας και Γνησίας Αγάπης.
Δεν έχει χαθεί ακόμη η συνέχεια της Φλόγας της Πεντηκοστής. Ενεργεί ακόμη η Πίστη των Αποστόλων. Αν δεν το βλέπετε εσείς, δεν σημαίνει ότι πολλοί άλλοι, δεν το διακρίνουν...

amethystos είπε...

Δείξτο. Ιδού η Ρόδος. Εν τώ οίκω τού Πατρός μου πολλαί Μοναί εισίν. Σήμερα δέν κυκλοφορεί Παλαμάς. Καί τό Αγιο Πνεύμα μάς δίνει κατά πρώτον καί κατά δεύτερον. Κατά Πρώτον δέν φαίνεται στόν Ορίζοντα, εκτός τού Ζήση πού τό λαμβάνει κατά βούλησιν. Ικανοποιήσου μέ τήν μόνη αλήθεια πού σέ χαρακτηρίζει αυτή τήν στιγμή.

''Αυτοί που έχουν μίσος, κατά τη γνώμη του αριστερού, είναι εκείνοι που διαφωνούν με την άποψη του αριστερού.''

Ανώνυμος είπε...

Αν θα είχαμε μίσος για σας αγαπητέ, -αν υπονοείτε αυτό- δεν θα προσπαθούσαμε να κάνουμε διάλογο μαζί σας. Υπάρχει κάτι που μονίμως παρεξηγείτε στα λόγια μας. Κάτι μονίμως, σας διαφεύγει. Και δεν το υποπτεύεστε, ώστε να ειρηνεύσετε με τον πλησίον σας.

amethystos είπε...

''Σε έναν αριστερό, μια διαφορετική γνώμη είναι το χειρότερο έγκλημα, ενώ η έλλειψη γνώμης θεωρείται ότι είναι μια παθητική-επιθετική επίθεση ενάντια σε αυτό που ο αριστερός θεωρεί ως αναμφισβήτητα σωστή άποψη.''
Ας σάς μιμηθώ. Αν είχατε συναντήσει ποτέ σας πνευματικούς δέν θά μισούσατε τούς Αγίους.
Δέν μέ ενδιαφέρει η ειρήνη μέ τούς ανθρώπους. Τά συναισθήματά τους όπως καί οι ΄΄σκέψεις τους''. Απευθυνθείτε στόν Βαρθολομαίο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιους αγίους μισούμε, αδελφέ;
Βλέπετε όνειρα;
Παραπληροφορείτε εσκεμμένα τους αναγνώστες; Δεν επιτρέπεται!

Μέχρι και τον καιρό του Αγίου Νεκταρίου και λίγο αργότερα, όλους τους αγίους που έχει αναδείξει ο Κύριος, τους τιμάμε τους τους σεβόμαστε.
Αν αναδείξει ο Θεός αγίους βεβαίως και θα τους αποδεχτούμε. Αλλά αγίους που κατασκευάζει ζορ -ζορινά ο κ. Βαρθολομαίος,επειδή θυμίασαν την προδοτική τακτική του, όσο ζούσαν, όχι βέβαια, τέτοιους ΥΠΟΠΤΟΥΣ για προδοσία, "αγίους" δεν θα βιαστούμε να πάρουμε!
Τέτοιοι άγιοι, προς το παρόν, "χαρισμά σας, στα μούτρα τα δικά σας" που λέει και το παιδικόν στιχάκιον...

χαλαρωσε είπε...

Κοιτα φιλε επειδη μας τα εχεις ζαλισει και με την κουτοπονηρια σου αλλα και τον φιδισιο τροπο σου, ασε τα αδερφε και ξαδερφε και αλλα τινα, απορω πως δεν σε εχει ριξει κανενα διαβασμα ο αμεθυστος, ω της υπομονης του ανδρος, κολλητιλικια και δες τα παρακατω. Απαντησε και λαβε θεση διοτι διαφορετικα θα σου αξιζει χοντρο δουλεμα για να μην πω τιποτε αλλο. Προσωπικα αν δεν παρεις θεση θα σε χτυπαω αλλυπητα, αν δεν μας κυνηγησει ο διαχειριστης. Τα πουστικα που ξερεις αλλου.

http://amethystosbooks.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8.html

χαλαρωσε είπε...

http://www.egolpion.com/zhlwtes_poioi.el.aspx

δες και αυτο

amethystos είπε...

Νομίζουμε ότι υπάρχει κάποια νοητική υστέρηση αλλά πάλι είναι καί φυσιολογική στούς ά-θεους καί τούς ά-χριστους.

Ανώνυμος είπε...


Δεν απαντάτε. Υπεκφεύγετε. Δεν έχετε επιχειρήματα και γίνεστε και πολύ αγενείς καθώς παριστάνετε τους ψυχογνώστες. Δεν πειράζει. Υγείααα!

χαλαρωσε είπε...

να μας συμπαθας φιλε αλλα εισαι μεγαλος στοκος. Αυτο βεβαια θα μπορουσε να σε γλιτωσει απο πολλους μπελαδες αλλα δυστυχως απλωνεις πολυ τα ποδια σου και ο πνευματικος προκρουστης θα σε κουτσουρεψει. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΕ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ, ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

χαλαρωσε είπε...

http://o-nekros.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.html