Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αλβανοί ισλαμοφασίστες ετοίμαζαν ολοκαύτωμα στα Βαλκάνια!


20140628-173152-63112345.jpgΗ Αλβανία τελικά αποτελείται μόνο από τα ακραία και αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στο χειρότερη δυνατή θέση είναι οι ορθόδοξοι και οι έλληνες. Κάθε μέρα συμβαίνει κάτι το οποίο τρομοκρατεί, φόνοι, πιέσεις από τα ΜΜΕ, διωγμοί ψυχολογική, τρομοκρατία στ’ όνομα της ελευθερίας και πολλά άλλα εναντίων ελλήνων και ορθοδόξων.
Έτσι σύμφωνα με τα άρθρα αλβανικής εφημερίδας που παραθέτουμε δίπλα ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το αμερικανικό δίκτυο ABC αναφέρεται στο πρακτορείο Associated Press το οποίο από τις πηγές τις που έχει στο Κόσσοβο ενημερώνει πως τρεις αλβανοί που είναι ύποπτοι για τρομοκρατία συνελήφθηκαν διότι επιστράτευαν αλβανούς για την δημιουργία τρομοκρατικής ομάδας. Σύμφωνα με την είδηση κατά την σύλληψη τους βρήκαν στρατιωτικές στολές, προπαγανδιστικό υλικό ενώ είναι ύποπτοι για συνομωσία με στόχο την πραγματοποίηση επιθέσεων εμπνευσμένες από τις ακραίες ισλαμικές διδασκαλίες.
Οι διασυνδέσεις τους οδηγούν στους εξτρεμιστές της Συρίας όπου τουλάχιστον ο ένας έχει πολεμήσει εκεί δίπλα στους σουνίτες. Τα άτομα αυτά είναι μέλη μιας ομάδας που αποτελείται από 150 αλβανούς από το Κόσσοβο που πολεμούσαν εναντίων του Ασσαντ στην Συρία.
Φυσικά μέσα στα πλαίσια της ίδιας επιχείρησης η αντιτρομοκρατική Αλβανίας και το DFPO ερεύνησαν με στόχο άτομα που επιστράτευαν άτομα για το τζιχάντ στην Συρία.
Κατά τις έρευνες αυτές συνελήφθησαν ένας αλβανός από Κόσσοβο και ένας ντόπιος αλβανός οι οποίοι κατηγορούνται πως επιστράτευαν πιστούς για να τους στείλουν στην Συρία ως πολεμιστές. Ο κοσσοβάρος Μπουρίμ Μπαλάζη είναι ο τέταρτος από την ομάδα των τριών που πιάστηκαν στο Κόσσοβο.
Δεν είμαστε προφήτες αλλά προειδοποιούμε πως με αυτά που βλέπουμε και ακούμε γύρω μας και στην Κορυτσά δεν θα είναι μακριά η μέρα που θα έχουμε επιθέσεις αυτοκτονίας και στην Αλβανία. Οι επιθέσεις αυτές έχουν ένα στόχο ξεκάθαρο το οποίο ετοιμάζεται επί χρόνια από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ και δεν είναι άλλος από την ελληνορθόδοξη κοινότητα της Αλβανίας.
Ελπίζουμε και προσευχόμαστε να διαψευστούμε αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Μόνο ο Θεός μάλλον μπορεί να μας σώσει.
Φωνή Ορθοδόξων Κορυτσάς 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: