Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ο Χένρυ Κίσιγγερ αυτός ο «μεγάλος» Εβραίος «φιλέλληνας» είπε το 2007 πως “όποιος δεν ακούει τα τύμπανα του πολέμου που έρχεται, είναι κουφός”. Σήμερα που το ημερολόγιο γράφει 25 Ιουνίου 2014 θα πω το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. 

Είναι ένας αυτοκινούμενος εγκεφαλικά νεκρός που σε λίγο καιρό θα είναι και βιολογικά νεκρός. Και δεν μιλάω γιά τους «άλλους» αλλά για σένα που διαβάζεις. Και είναι απαραίτητο να μιλήσω έτσι. Γιατί πρέπει να ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ και να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ, για να μην γίνεις βιολογικά νεκρός. Και εσύ με την σειρά σου να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ τον διπλανό σου.

Θα δώσουμε σε λίγο έναν αγώνα επιβίωσης σαν ΕΘΝΟΣ και δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διάβασε λοιπόν και ετοιμάσου.

Όποιος δεν βλέπει το ΚΡΑΧ που έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Και οι συνέπειες ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ. Όχι επειδή θα πεινάσουμε εμείς. Και σήμερα υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε , αλλά εμείς δείχνουμε πολιτισμό και αξιοπρέπεια ακόμα και στην πείνα μας. Θα πεινάσουν όμως και τα δύο εκατομμύρια των λαθρομεταναστών , από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και τα άλλα «ευγενή» κράτη, και αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η ανθρώπινη ζωή γι’ αυτούς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ και αυτοί που ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ για να τους φέρουν στην Ελλάδα, για την ΩΡΑ του ΚΡΑΧ τους έφεραν.

Θυμηθείτε εκείνη την ώρα τους Συριζαίους φίλους τους, με τα «πλακάτ» που έλεγαν “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ”.

Τίποτα όμως δεν έρχεται ξαφνικα΄και απρόοπτα. Και ο σεισμός ακόμα, σε αυτούς που γνωρίζουν και παρακολουθούν με ειδικά μηχανήματα τα φαινόμενα, δίνει πολύ καιρό πριν, στοιχεία και ενδείξεις ότι έρχεται και αυτοί που ξέρουν τον περιμένουν. Και ο πόλεμος το 1940 δεν ήρθε ξαφνικά. Πρίν οι Ιταλοί ζητήσουν να μπουν στην Ελλάδα, τους είδαν που αποβιβάστηκαν στην Αλβανία και ήξεραν ότι έρχεται ο πόλεμος.

Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή, όλα τα στοιχεία μας δείχνουν πως η Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ και το ΚΡΑΧ είναι αναπόφευκτο.

Την απόφαση βέβαια δεν την πήραν «εχθές». Από τον Μάιο του 2011 το χρέος τους «ξέφυγε» και χαρακτηρίστηκε “μη βιώσημο”. Η πορεία της Οικονομίας ήταν προδιαγεγραμμένη. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αργά ή γρήγορα. Τα μέτρα που έπαιρναν, ήταν για να εξαθλιώνουν τον λαό , να διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις και όχι για την ανάπτυξη της οικονομίας, αφού Η ΑΝΕΡΓΙΑ και το ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ.

Ψέμα και κοροϊδία στο λαό, μόνο για να τον κοιμίζουν. Γελοιότητες για πλεονάσματα και αγορές, υπό τον κίνδυνο πάντα της χρεοκοπίας. Αλλά το ήξεραν και οι κυβερνώντες και η Τρόικα, ότι αυτός ο δρόμος ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ και οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Και έτσι οδηγηθήκαμε εκεί που αργά ή γρήγορα θα φτάναμε.

Θα είχαμε χρεοκοπήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά λίγο οι μεταξύ τους διαφωνίες, λίγο η Ελληνική προεδρία στην Ευρώπη που ερχόταν, το ανέβαλλαν και το προγραμμάτισαν για μετά την λήξη της προεδρίας.

ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

11 / 10 / 2013: Δήλωση του ΔΝΤ: “Στα μέσα του 2014 “κληρώνει” για την Ελλάδα το θέμα του χρέους”. (καταλαβαίνετε τι πάει να πει “κληρώνει”)

07 / 01 / 2014: Στουρνάρας: “ Tον Ιούνιο οι αποφάσεις για το Ελληνικό χρέος”.

24 / 01 / 2014: Όλι Ρεν: “Το καλοκαίρι η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος”
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ….ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ


10 / Ο6 / 2014: ΠΟΥ ΠΑΜΕ; – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο ΔΝΤ για την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

11 / 06 / 2014: Το χρέος “θάβει” την Ελλάδα: ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ “ΜΠΑΜ”!

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ

22 / Ο6 / 2014: «Βόμβα» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από την Τράπεζα της Ελλάδας για ΑΕΠ και Χρέος. Τώρα το παραδέχονται και οι ίδιοι: “Δεν παλεύεται” το χρέος, πλέον. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΞΟΔΟ;

Τώρα λοιπόν το….. κατάλαβαν πως το χρέος είναι …ΤΕΡΑΣ και “ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ”.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λοιπόν από το ίδιο το καταστατικό των “μηχανισμών στήριξης” να συνεχίσουν ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ τη χώρα. Η απόφαση λοιπόν έχει παρθεί και το ΚΡΑΧ είναι «προ των πυλών».

Μετά από την λήξη της Ελληνικής προεδρίας, δηλαδή από 1-7-2014 και μέχρι 31-8-2014, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΧΕΥΣΗ.

Οπωσδήποτε υπάρχει πάντα και δεύτερη λύση. Αλλά όταν οδηγηθείς σε αδιέξοδο, η λύση για να βγείς από αυτό, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ. Η λύση δηλαδή είναι αυτή που είπε το “Bloomberg” τον Φεβρουάριο του 2014. Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο το συζητούν.

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζουν μόνο. Την διαφυγή τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ……. ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Μην ξεχνάτε ότι ο Ελληνικός λαός έχει υποστεί εδώ και τέσσερα χρόνια ένα μαρτύριο και έχουμε θρηνήσει χιλιάδες νεκρούς. Και όλα αυτά υποτίθεται ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
ΟΧΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Θα θελήσουν βέβαια να τηρήσουν τις.. δεσμεύσεις ….. και θα ψηφίσουν πάλι τη … «μαμά τους και το μπαμπά τους». Αλλά να γνωρίζετε το εξής ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ: Ότι και να ψηφίζουν ότι και να πουλάνε, αν αυτό θεωρείται ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ δεν μπορεί με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ιδιωτικοποιηθεί. ΟΠΟΙΟΣ και να «αγοράσει» ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ στην καλύτερη περίπτωση ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

Να μην σας απασχολεί λοιπόν τίποτα, που μπορεί να το διορθώσει ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Και στην Αργεντινή η παραιτηθείσα Κυβέρνηση της χρεοκοπίας και ο πρόεδρος Φερνάντο Δε Λα Ρούα, που την «έκανε» με το ελικόπτερο, είχαν ξεπουλήσει με την βοήθεια του ΔΝΤ την εταιρεία πετρελαίων της Αργεντινής, στην Ισπανική Repsol με ένα εξευτελιστικό ποσό. Αλλά ήρθε η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, και της πήρε πίσω το 51% επειδή το θεώρησε ζωτικής σημασίας για τον λαό της Αργεντινής.

Να μην σας απασχολούν λοιπόν αυτά που μπορεί να τα διορθώσει μία Ελληνική κυβέρνηση. Και δεν εννοώ φυσικά ως Ελληνική κυβέρνηση, τους άθεους συνεχιστές του ψεύδους και της υποκρισίας.

Να σας απασχολεί μόνο η ζωή σας και οι ζωές των Ελλήνων, γιατί δεν έρχονται πίσω με όλους τους θησαυρούς της γής. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Και μην ξεχνάτε οτι από τα δύο εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που είναι στην χώρα μας, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι που θα ασπαστούν αμέσως τα κηρύγματα της Τζιχάντ.

Και η Τζιχάντ το έχει ανακοινώσει σε Τουρκική εφημερίδα. «Στόχος μας η Ελλάδα». Μην καθόμαστε λοιπόν ήσυχοι και πίνουμε το «φραπόγαλο». Δεν είναι μακριά. Είναι μέσα στη χώρα μας. Είναι δίπλα μας.

Και τα ΤΥΜΠΑΝΑ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και του ΠΟΛΕΜΟΥ ακούγονται ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lambropoulos@yahoo.com


Υ.Γ. θα γράψω σύντομα και ένα άρθρο για το τι πρέπει να κάνουμε και πως μπορούμε να προετοιμαστούμε.

πηγή 

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koykfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: