Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Άθλιες, συνωμοσιολογικες απαντήσεις της συμμορίας Παπανδρεου στις σαφέστατες αποκαλύψεις Γεωργαντα – Λογοθετη.



ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
Τα πρώην μέλη της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν δυο σαφέστατα στοιχεια.
1. Οτι απο την δικογραφία λείπουν καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας. Κοινώς έχουμε αλλοίωση δικογραφίας.
Η απάντηση ειναι μια, άθλιοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ: Λείπουν ή οχι; Υπάρχουν δηλαδη στην δικογραφία π.χ. η κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ; Ειναι τόσο ξεκάθαρο το ερώτημα. Αρκεί μια σύγκριση της έκθεσης Πεπόνη με αυτήν της παρούσας δικογραφίας. Κάντε την αυριο κι’ όλας. Αν η Γεωργαντα με τον Λογοθετη λένε ψέμματα, κρεμάστε τους. Αν λένε αλήθεια, συλλάβετε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που ευθύνονται. Έχουν ονοματεπώνυμα.
2. Οι καταθέσεις Παπανδρεου – Παπακωνσταντινου, ειναι άκυρες. Εξ’ ίσου απλούστατη και ξεκάθαρη καταγγελια. Δώστε τον τόπο και τον χρόνο των καταθέσεων. Αν ειναι συννομες, τότε η Γεωργαντα και ο Λογοθετης ειναι συκοφάντες. Αν όμως έγιναν κατ’ οίκον, σε διαφορετικές ημερομηνίες απο την διεξαγωγή της ανακριτικής διαδικασίας κλπ, τότε ανακρινετε τους υπεύθυνους για να σας εξηγήσουν αν χρηματιστηκαν, αν πιέστηκαν, αν ξυνοντουσαν κλπ.
Όλα τα αλλα για Νεφελίμ και …οπαδούς του μνημονίου που λένε τα απολειφαδια της Παπανδρεϊκης συμμορίας, ειναι το λιγότερο απόδειξη του εγκλήματος. Αυριο κι’ όλας οι τίμιοι λειτουργοί της δικαιοσύνης οφείλουν να παρέμβουν.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: